View Full Version : LG KE970 Shine.
Elo.
Chciałbym sobie ten telefon kupić tylko na potrzeby wrzucenia gier/filmików/aplikacji i GG. Jeśli ktoś ma, proszę wypisać wasze opinie. Jak się spisuje itp. Gdzie najlepiej kupić ? Komis ? Od razu mówię, że przez aukcje internetowe nie.
Pozdro,
Simina. xd
telefon badziewiasty, cicho gra, obudowa trzeszczy, klawisze się zacinają, i na dodatek ta pseudo rolka.... Tel co chwile był w serwisie a to przyciski się zacinały a to sam z siebie sie wieszał
Piece of Shit i tyle. Nie bierz go, taka moja opinia...
DannRook
14-09-2009, 08:11
Telefon został stworzony chyba tylko dla blondynek, lusterko do przeglądania się, wolny procesor, aparat dość dobry, cichy głośnik, fajny design ale strasznie mało wwtrzymały, pseudo rolka jak już ktoś powiedział.
Polecam kobietom, które trzymają telefon w torebce i nie potrzebny im szybszy telefon bo i tak nie ogarniają funkcji :d
Natomiast dla chłopaków nie polecam w ogóle, tam nawet jak się wejdzie w galerie to trzeba czekać z 10 sekund bo pisze ładowanie :d
Wiem, bo siostra ma taki.
Orson_Pall
14-09-2009, 16:43
Mam taki telefon, i srawuje sie całkiem nieźle... co do neta, to ten post pisze właśnie z telefonu :P prawda jest, że głośnik strasznie cicho działa, ale nie miałem z nim żadnych problemów od kad go mam, czyli pół roku. No może za wyjątkiem tego, że nie działa mi gg :(
Chujowy, ze tak powiem............ xd Kuzyn taki ma
Krulowiec
15-09-2009, 15:03
Sadze, ze własnie ta firma LG ma słabe telefony
Pozatym Mi nie podoba sie wygląd, wiem, ze cicho gra, poniewaz kolezanka z klasy Ma...
Kiedys czytałem w jakiejs gazecie, ze telefon został stworzony specjalnie dla kobiet :O
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.