PDA

View Full Version : Kilka propozycji : )

Mortalix
13-09-2009, 20:47
Witam xd
Mam do przedstawienia trzy propozycje dotyczące Apo, a dokładniej serva 7.6.
Po 1. zniesienie energy ringów...
Jest to nowy sposób profesji magicznych na rozprawianie się w 'pvp' : p
Moim zdaniem ekipa powinna iść za ciosem i usunąć je tak jak m ringi, bo jest to po prostu głupie. Ed/Ms zakładając e ring nie daje szans przeciwnikowi na zabicie siebie (xd) przez co walka staje się nie fair ;s
Po 2. przywrócenie trybu follow...
Opcja usunięta przez głupią plotkę z forum, że na podstawie follow działa cave bot, co jest ofc totalną głupotą -.-
Po 3. wielokrotnie pojawiająca się na forum propozycja NPC od 'rar' itemów...
Coraz większa liczba itemów na serverze powoduje brak kupców i wciąż strasznie szybko spadające ceny itemów takich jak m.in. BH, c arrow, brooches itp. U NPC ustawiona zostałaby optymalna cena 'rarów' co zapobiegłoby dalszemu spadaniu cen. Jeżeli przez ekipę ta propozycja jest głupia to po prostu niech się ktoś z was wypowie. : p

Dołączam sondę ;}

#Edit
Opcji 'Tak, 1, 2 i 3.' zapomniałem dodać z rozpędu xd

.Bart.
13-09-2009, 20:59
Po 1. zniesienie energy ringów...
Jest to nowy sposób profesji magicznych na rozprawianie się w 'pvp' : p
Moim zdaniem ekipa powinna iść za ciosem i usunąć je tak jak m ringi, bo jest to po prostu głupie. Ed/Ms zakładając e ring nie daje szans przeciwnikowi na zabicie siebie (xd) przez co walka staje się nie fair ;s
Dobry pomysł, tych ringów nigdy nie używali aż ktoś wpadł na pomysł zakładania go na blacku i dobijaniu przeciwnika.

Po 2. przywrócenie trybu follow...
Opcja usunięta przez głupią plotkę z forum, że na podstawie follow działa cave bot, co jest ofc totalną głupotą -.-
2 pomysł też dobry, ktoś puścił plotę, a administracja w to uwierzyła. Z doświadczenia na rl tibii(blackd proxy XD) wiem, że caveboty działają na podstawie map clicka.

Po 3. wielokrotnie pojawiająca się na forum propozycja NPC od 'rar' itemów...
Coraz większa liczba itemów na serverze powoduje brak kupców i wciąż strasznie szybko spadające ceny itemów takich jak m.in. BH, c arrow, brooches itp. U NPC ustawiona zostałaby optymalna cena 'rarów' co zapobiegłoby dalszemu spadaniu cen. Jeżeli przez ekipę ta propozycja jest głupia to po prostu niech się ktoś z was wypowie. : p
najlepszy pomysł z tych trzech. broszka jakoś w ostatnim tygodniu licpa chodziła 27-30kcc, a teraz już po 14kcc nie chcą kupować..
c arrow chodziła jeszcze ze 2tyg. temu 1.3kcc~, a teraz nawet za 500cc nie kupują..
wprowadzenie npc podobnego do dzinów na rl rozwiązało by sprawę. Jednym charem można by było sprzedawać tylko u jednego dżina np broszkę, a u drugiego s seta, u jednego można by było sprzedawać winged helmet, a u drugiego c arrow.

Kumpel Armii
13-09-2009, 21:03
1 - Kompletnie odpada!
2 - Follow to podstawa, jestem na TAK
3 - Administracja te rozwiązanie ma dać do updetu, więc niepotrzebny next top :P

Yodo
13-09-2009, 21:09
Wszystkie propozycje na tak, zwłaszcza 1 bo nikt nie lubi biegać za nobami z map clickiem...

btw. źle zrobiłeś sonde, nie ma możliwości wszystkich propozycji ;)

Azielu$
13-09-2009, 21:15
1 - tak
2 - tak
3 - tak

Ten ring to utrapienie knighta. Ciezko jest zabic mniejszy lvl ed/ms z tym ringiem. Szczerze mowiac graniczy to z cudem...
Co do follow to czesto przydaje sie na pk.
A npc to jedyny sposob na zastopowanie spadku cen.

>>Vegos<<
13-09-2009, 21:19
TAK-1,2,3!! Do wykonania ! a propo popieram all graczy UP ! i autor źle wykonał sonde :D brakuje- Tak 1,2,3

pogromcaszczurow II
13-09-2009, 21:27
1 - tak
2 - tak
3 - tak

Dobre propozycje. Dodajcie, bo nawet tych cen rarów żal : /

Sciex
13-09-2009, 21:31
OCZYWISCIE ZE POPIERAMMMMM !!!!! Z propozycja energy ringow zgadam sie poniewaz ms/ed sa nie do zabicia ... fallow powinien zostac przywrocony i mam nadzieje ze powstanie taki npc od rarów. JESTEM NA TAKKKK !!! :) Zaznaczam propozycje 1-3 !!

Vivek
13-09-2009, 21:34
Ale zrozum to, ze postacia magiczna nie ujebiesz rpka, nawet jak masz 100 lvli wiecej ;<!

Sciex
13-09-2009, 21:37
Ale zrozum to, ze postacia magiczna nie ujebiesz rpka, nawet jak masz 100 lvli wiecej ;<!

Wlasnie sie mylisz bo po dodaniu hp ms/ed szanse sie wyrownaly lecz poprostu trzeba umiec grac. Ja przykladowo jak mialem Wykopka na 1400 i bilem sie z Broxem ktory mial 1500 to nie dalo rady go ubic wiec nie pisz mi tutaj glupot ze ms/ed nie ma szans z rp w takim razie jak wolisz to niech zostana energy ringi ale ms/ed ma miec zabrane hp ktore kiedys przy upadcie dostal :)

Splaxor
13-09-2009, 21:37
Druga i trzecia propozycja bardzo mi się podoba, ale pierwsza nie znalazła u mnie poparcia.

Ceny na APO to już klęska. Jestem zażenowany postawą Ekipy w tej sprawie, ponieważ taki NPC powinien być priorytetem! Powinien już zostać wprowadzony z dwa lata temu.

Sir Tom'ek
13-09-2009, 21:40
Jestem ZA WSZYSTKIM i cie popieram :D a czemu w sądzie niema Tak, 1,2,3...

Hexolic
13-09-2009, 21:57
Dokładnie. Te propozycje są bardzo dobre :d Te energy ringi to masakra jest. Usunęli mighty to niech usuną energy. Z resztą też się zgodzę :d

1, 2 i 3 na TAK!

Baniu
13-09-2009, 22:01
2 I 3 xD bardzo dobry pomysl zal zeby panda chodzila po 4.5k cc gdzie wejscie chodzi 5k cc

Kapitan Alkohol.
13-09-2009, 22:07
1. Nie ! Daliście po pizdach ed/ms usuwajac might ringi to chociaz energy zostawcie ...
2. A na co to komu?
3. Tak

Sciex
13-09-2009, 22:25
1. Nie ! Daliście po pizdach ed/ms usuwajac might ringi to chociaz energy zostawcie ...
2. A na co to komu?
3. Tak

Tak jak juz wczesniej pisalem jak energy nie usuna to powinni zmniejszyc wam hp ktore otrzymaliscie przy dawnym updacie :)

UraBura
13-09-2009, 23:04
To, że ktoś zakłada e ringi a wam żal dupe ściska to już nie moja wina.... MS/ED ma mało hp o czym wiecie, więc musi się jakoś ratować np e ringami. Są od zawsze a ty dopiero teraz zaczynasz płakać, dlaczego? jesteś ciota i tyle.
Co do fallow jestem na tak. Sklep z rarkami? Było już coś o tym, tak? Nic takeigo nie powstanie i nie płacz więcej....prosze cię .

Kapitan Alkohol.
13-09-2009, 23:12
Tak jak juz wczesniej pisalem jak energy nie usuna to powinni zmniejszyc wam hp ktore otrzymaliscie przy dawnym updacie :)

Hahahah, wtedy 1100 ed trzeba byc expic na kingach ...
Dobrze jest tak jak jest.

Sciex
13-09-2009, 23:18
Hahahah, wtedy 1100 ed trzeba byc expic na kingach ...
Dobrze jest tak jak jest.

Jakos kiedys nikt nie narzekal na hp ms/ed tylko teraz placz ze i tak macie po dodaniu hp za malo :< Najlepiej zeby wam za lvl dawalo 50 hp ...

Techniks
13-09-2009, 23:52
Tak na wszystko.
Usunęli m ringa to niech wywala energy.
Follow czasem było przydatne a usunęli je totalnie bezpodstawnie...
Ceny spadły i teraz wszystko jest 'gówno' warte - npc jest rozwianie. :)
Nie ma opcji w sondzie więc nie głosuje :9

Sado
14-09-2009, 01:15
1 - tak
2 - tak
3 - tak

Jestem za 1, 2, 3, ale nie widzę możliwości wybrania wszystkich trzech ;o.
Zaznaczyłem 2 i 3, bo najkonieczniejsze ;p

UraBura
14-09-2009, 06:24
Chce zaznaczyć, że o e ringi płaczą Ci, którzy od nich najczęściej padają :<
Najlepiej piszcie zażalenia do Mortiisa, żeby wam oddał za SLa kiedy padniecie gdy ktoś założy e ringa. Czemu nie napiszecie o tym, że silver wand ma więcej atk niż sov lub jakaś inna broń a ed/ms bije z niego mniej?? I, że Darkrose niedługo będzie bił z bolta tyle co z erexa?;|

Mortalix
14-09-2009, 07:13
@pih
Z tego co widzę to Ty tu najwięcej płaczesz o,o
Dział propozycje jest od tego, aby je zgłaszać...
To są akurat moje, a jak chcesz to zrób swój temat i tam się ponapinaj, oki? :}

Dαniel3k =)
14-09-2009, 09:18
Tak 3 :D
Np. taki zerowiec pih, założy tego ringa na yellow, zadziała on na redzie a ja ze swoją cudowną vitą 9k nie wyvitam się od comba 11k ;o. Gdy tego ringa nie było to każdy chyba o tym wiedział że pih to zerowiec i pada od 1,2k+eków ;f

ps. wolałem jak miał bota na m ringi niż na energy.

(przypadkiem zaznaczyłem Tak 1 ale i tak nie ma Tak all. Xd)

Sobi
14-09-2009, 09:28
Jestem za 2 i 3.
Tylko jestem ciekaw, czy Ekipa APO zrobi jakiś z tym propozycji.

Azielu$
14-09-2009, 11:01
Chce zaznaczyć, że o e ringi płaczą Ci, którzy od nich najczęściej padają :<
Najlepiej piszcie zażalenia do Mortiisa, żeby wam oddał za SLa kiedy padniecie gdy ktoś założy e ringa. Czemu nie napiszecie o tym, że silver wand ma więcej atk niż sov lub jakaś inna broń a ed/ms bije z niego mniej?? I, że Darkrose niedługo będzie bił z bolta tyle co z erexa?;|

Zamknij morde zerowcze, bo twoje pvp jest tak zajebiste, że gdyby nie ten ring padałbyś od 1k ek. Jedź do Anglii posharować Pih'a do 2k z old ownerem to może ci ring nie będzie potrzebny. ;f

@down
ty chyba masz cos z glowa

Marcelllo
14-09-2009, 11:57
1 - jestem na nie. Powód? Masz 0 PvP to się nie dziw :) Wszystko będzie wam przeszkadzać... -.- Weź sobie też knightem e ringa załóż i będzie równe? ;d

PS. Chyba chcesz całkiem PvP zniszczyć -.- Idź na rl to może kogoś solo zabijesz :) <ironia>
NIE GRAM NA MAINIE ;) Żeby nie było ;o a jak już to ek ;d Mi e ring jakoś nie przeszkadza -.^

2- Obojętne, dałem na tak.

3- Dałem na tak, ale ma być coś innego :o Jakbyś czytał propozycje to byś wiedział :)

Selinara
14-09-2009, 15:39
Jestem jak najbardziej za 1, 2, i 3 :)

Alvaster
14-09-2009, 16:13
1.Jestem na nie.
2.Można by przywrócić opcje follow,lecz nie trzeba.
3.Jestem zdecydowanie na tak.Ceny spadły tak ,że niedługo niektóre itemy będą leżały na ziemi.
Jestem za wprowadzeniem NPC skopującego 'rare' item.

KlaXon
14-09-2009, 16:21
popieram propozycje all oprocz 1 ;d wkoncu mu sie ten ring skonczy znudzi mu sie ciagle dawanie manasa

Devixx
14-09-2009, 16:29
Jestem na tak w wszystkich propozycjach ; > Chociaz cos mi z tymi m ringami nie pasuje ;p

Mortalix
14-09-2009, 17:43
1 - jestem na nie. Powód? Masz 0 PvP

Jeśli mnie pamięć nie myli to Ty jesteś/byłeś ownerem szkrlatnego.
Jeśli tak to weź mi chłopcze nic nie mów o 0 pvp bo to Ty padałeś ze mną solo, a nie ja z Tobą* : )

* Jeśli nie grałeś szkarlatnym to sorry :x

@Down
Jak to mówi bart: 'Dzienki : )' xd

Sciex
14-09-2009, 19:04
Widze ze sie tutaj ladnie pociskacie MoŁtalixie xDx Moim zdaniem all propozycje powinny byc zatwierodze i wprowadzone w zycie a co do pvp Mortalixa to On jest jeden z najlepszych eków na APO !!!!! Jak na swoj lvl i tak ladnie nabów cisnie ^^ OBY TAK DALEJ KACPERRRRR !!!!

UraBura
15-09-2009, 00:21
Zamknij morde zerowcze, bo twoje pvp jest tak zajebiste, że gdyby nie ten ring padałbyś od 1k ek. Jedź do Anglii posharować Pih'a do 2k z old ownerem to może ci ring nie będzie potrzebny. ;f

@down
ty chyba masz cos z glowa

A co żal dupe ściska, że stoisz z lvlem a Ja przyjebałem? Czy Ci suty rwie?
powinieneś dostać warna^^ nie odwołałeś się do tematu pizdo^^ Padasz i płaczesz... Mowie Ci poproś to dam na sla kutasie, może nawet dam na dwa zobacze. Tylko nie płacz więcej albo nei dawaj z Mortalixem ys bo padacie na ringa jak cipy ^^

@pih
Z tego co widzę to Ty tu najwięcej płaczesz o,o
Dział propozycje jest od tego, aby je zgłaszać...
To są akurat moje, a jak chcesz to zrób swój temat i tam się ponapinaj, oki? :}

Proponuje abyś trochę zmądrzał bo jesteś tak głupi aż Mi przykro czytać to co piszesz.... Tobie tez dać na SLa? Albo Maradone napuszcze na Ciebie ^^

@Down \/

skąd wiesz? nie biliśmy sie-.- a z Broxem padasz ;<<<<<<<<<<<< z Kostelem tak samo więc wiesz.............

Τettmeier
15-09-2009, 13:40
1 nie. Po co usuwać. Jeśli energy ring pomaga ludziom w pvp to chyba ich sprawa? Chcesz być nie do zabicia tak jak oni, to graj również magiem. Nie wiem po co robić szum na ten temat.
Reszta spoko, mozna wprowadzić. ; )

Mortalix
15-09-2009, 14:03
z Broxem padasz ;<<<<<<<<<<<< z Kostelem tak samo więc wiesz.............

[14/09/2009 22:50] Gellert -> Kostel Zibi was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

JuSZ morda, oki? : ))
Poza tym jak nie masz nic do przekazania tylko chcesz za wszelką cenę bronić e ringów 'bo są od dawna w tibii' to wyjdź z tego tematu, proszę ;}

Vivek
15-09-2009, 14:20
@Sciex
Wrócę trochę do moich poprzednich postów.
To tak.
Aziel Vara vs Drenthe - Drenthe ded
Jankiel vs Brox - Brox ded

Zrozum to ,że knightem na 850lvlu plag bije 1200ed/ms.. A 1380msem składałał się od 1420rpka. Nie powiem że jest mistrzem pvp msem/edem, ale ten rpk też raczej ogarnięty nie był XD
Problem jest w tym, że nawet jakbyś był mistrzem pvp i grał ms/ed to itak nie poszalejesz pvp.. Rp jest dobry, wystarczy średnie pvp i wykorzystasz jego możliwości w 100%, a nie są one słabe xD Ek tu można pokazać pvp..
Przykład pan up(jestem jego fanem) Mortalix.. Widziałeś jak zasuwa ręką? XD

UraBura
15-09-2009, 14:59
@ Dziecko 2 UP tzn Mortalix.

tak bronie ich..Znaleźliśmy sposób na was i płaczesz odrazu?? Mogłeś powiedzieć rodzicom aby Ci kupili postać magiczną na komunie...... i zamknij juz tą morde.

Sciex
15-09-2009, 17:07
@ Dziecko 2 UP tzn Mortalix.

tak bronie ich..Znaleźliśmy sposób na was i płaczesz odrazu?? Mogłeś powiedzieć rodzicom aby Ci kupili postać magiczną na komunie...... i zamknij juz tą morde.

Czemu tak wciaz kozaczysz Pihu jezeli wiesz ze ode mnie padniesz solo z e ringiem to po pierwsze a po 2 zobacz jaki Mortalix ma lvl i jak was jedzie HAHAHAHAHA Gdyby mial 1500 to byscie padali jak pieski :) Co do Kostela ostatnio mnie rozwalil na pvp lecz widzialem u niego bota zapewnial mnie ze nie uzywa botów a oto prosze [14/09/2009 22:50] Gellert -> Kostel Zibi was banished because of Uzywanie macro/botow itp. tak samo bylo z Knight Lukassem ktory sie zawsze cieszy ze go nie moge zabic a tu prosze [12/09/2009 15:28] Santano -> Knight Lukass was banished because of Uzywanie macro/botow itp. wiec o czym tu mowa.

Takarji
16-09-2009, 10:11
1.Ta może wogóle nie będzie żadnych ringów bo ty masz akurat knighta, - NIE!, może usunąć ek
UHY ^^
2.To w sumie nie potrzebne, chyba że chcesz latać za kimś na pk to tak.
3.Tak.

Mortalix
16-09-2009, 15:55
1.Ta może wogóle nie będzie żadnych ringów bo ty masz akurat knighta, - NIE!, może usunąć ek
UHY ^^

Przyrównujesz e ringi do uhów? Czy Ty koleś jesteś normalny? : s

Przykład pan up(jestem jego fanem) Mortalix.. Widziałeś jak zasuwa ręką? XD

DzieNki : )

Paladyn Zabijaka
25-09-2009, 22:55
Bardzo ciekawe propozycje, zagłosowałem na 2 i 3.

Demon Huntter
27-09-2009, 20:23
proste , 1-ta , 2-ta , 3-ta x]
nie gram tam , ale duzo czytam na tym forum i z tego co widze , jest chujowo :D , a te ceny to lol.

Gaston
27-09-2009, 23:22
1-Tak
2-Tak
3-Tak

Zle zrobiona sonda

@super propozycje

Seth Drut
29-09-2009, 11:24
1. nie wiem po co? ;o
2. tak- a dlaczego nie? ułatwi to sprawe
3. tak- wreszcie nie bedzie na trade "sprzedam pandemke 4kcc"

Mortarius
29-09-2009, 14:01
To pierwsze mnie szczerze mówiąc jeb*ie xd Drugie to jest dla mnie totalne zaskoczenie xd Cave bot działający na follow huahauhauAHAUhAUhauahAHUHUAhuahauah dobre dobre.A co do trzeciego to ten temat był już poruszany tak wiele razy że to jest już nudne :D Ale jestem za.

^^ Filips ^^
29-09-2009, 14:29
2,3 - tak.
1 - nie ;o.

Niektórzy na rooku expią w energy ringach, więc po co je usuwać?

Leonidas Waleczny xD
30-09-2009, 09:54
To tak...

1. To zrób sobie sorka albo druida
2. Opcja follow jest nie potrzebna chyba ze twoja klawiatura jest kupiona na allegro (używana) albo smsem za 1,22 z vat i nie działa ...
3. Ta propozycja mi się podoba (jako jedyna)

Azielu$
30-09-2009, 10:19
To tak...

1. To zrób sobie sorka albo druida
2. Opcja follow jest nie potrzebna chyba ze twoja klawiatura jest kupiona na allegro (używana) albo smsem za 1,22 z vat i nie działa ...
3. Ta propozycja mi się podoba (jako jedyna)

1. Kup sobie na allegro knighta to zobaczysz jak cie wyzsze lvl'e ms/ed beda braly na ringa, bo bez nie potrafia.
2. Opcja follow jest potrzebna. Widac ze Thauronem dlugo nie pograles... Ciezko jest zabic ms/ed (nie wspominajac o rp) ktory ucieka przed toba map clickiem i bije czar tak aby dosiegac cie ostatnia kratka.

`Artas
30-09-2009, 13:01
Co do propozycji:
1. Nie. Poprostu profesje magiczne znalazły sobie sposób i już płacz?
2. Mi tam lotto czy przywrócą to czy nie, nie gram knightem i nie jest mi to potrzebne.
3. Ofc, że tak. Ceny itemów spadły strasznie. Lecz prawdopodobnie dzisiaj nastąpi update i może dodadzą npc, który skupuje rar itemy.

Apach v2.0
30-09-2009, 14:22
e ringi do kasacji :)
falow do przywrócenia
npc do zrobienia :)
a i zmniejszyć ataki knighta o x% bo ma tak małe exsh ze w ciągu 10s walnie z maxa więcej niz pal w ciągu 15s z em -.-
albo niech pal bije o x% więcej albo żeby miał tki exsh co knight :)
i zmniejszyć o 1pkt hp sorca/druta na lvl:)

Czubassss
30-09-2009, 14:32
z tym hp sorca i druida to śmieszni jesteście i tak jest w chuj mało hp, a tu jeszcze zmniejszyć?
zagraj jedną z tych profesji i wtedy tak mówcie ok?
Zniesienie energy ringów? Śmieszne
to może tak zmniejszymy palkowi hp, bo w pvp druid sorc jest bez szans na podobnym lvlu? ;)
po mimo energy ringów knighta na podobnym lvlu jeżeli jest ogarnięty nie ma szansy ubić choć bym się zesrał z tymi energy ringami ;)
palka jak najbardziej, bo nie ma aż tyle hp i na swom lvlu bez problemu udało mi się zabić np king cobre który wtedy miał 80+ lvli
co do npc od rarów itp to to jest śmieszne, to logiczne że ceny maleją wy byście chcieli najlepiej za klapy 100kcc raz sprzedać i już nie zbierać lootu do 2k lvla
niech te ceny maleją, co wam to przeszkadza?
jeżeli już wprowadzić npc to nie z takimi cenami jak wy proponujecie, po prostu ten npc służyłby do tego, że jeżeli już nikt nie chce kupić to jemu sprzedajemy przykład klapy - 14kcc no i pandemonium proponowałbym do npc za 6-7 k cc, bo lubie już za 5k cc nie chcą kupować, a tyle kosztuje wejście na quest :(
co do respów to chyba nie ma wątpliwości, trzeba zdecydowanie powiększyć szczególnie dla wysokich lvli, bo mniejsze lvle mają gdzie expić

Apach v2.0
30-09-2009, 15:02
drut/sorc jest po to żeby dostawać po dupie
a knight/pal są po to żeby ich tepic :)
przyzwyczailiście się do ulepszeń knighta/sorca/druta i kiedy coś nowego dla rp??
pal powinien ze spelli walić około 10% więcej od kina a wali 3% więcej?
ja na 680 rp nie zajebie 500ek jak ma bota bo ma tyle hp i jeszcze ma taki mały exsh ze mnie 680 ek zjeżdża do red samym spellem -.-

Sylvanas
30-09-2009, 15:40
A dlaczego nie ma opcji "Wszystko"? :D

Tak na all ;P

Mag Magikk
30-09-2009, 15:54
Dalem 1 i 2 bo na wszystko nie ma opcji. :<

Master1231
30-09-2009, 18:04
Nooooo zauzmy ze moze byc
1.takkkk
2.taakkkk.
3.tak......

Dareg
30-09-2009, 18:26
1. No to tak, aziel jeśli Ciebie nie umie ms ubiĆ to znaczy że sie nieda, bo masz za dobre pvp i trzeba jakis sposób mieĆ ;x, bo inaczej ms jest bez szans jeśli ktoś sie dobrze uha.
Więc jestem na nie. I tak już knight najlepszy w pvp więc nie pogarszajcie innych profesji jeszcze, oke?
2. Jestem na tak x;
3. Jestem na tak x;

Nieznajomy
30-09-2009, 18:57
Jestem na 2 i 3 bo po co zabierac energy ringi i tak magiczna profesja ma slabe pvp to jeszcze zabieracie e ringi ? :o co do 1 jestme na nie ale 2 i 3 tak

Leonidas Waleczny xD
01-10-2009, 20:51
1. Kup sobie na allegro knighta to zobaczysz jak cie wyzsze lvl'e ms/ed beda braly na ringa, bo bez nie potrafia.
2. Opcja follow jest potrzebna. Widac ze Thauronem dlugo nie pograles... Ciezko jest zabic ms/ed (nie wspominajac o rp) ktory ucieka przed toba map clickiem i bije czar tak aby dosiegac cie ostatnia kratka.

1. Ty już kupiłeś chary na allegro to się nie "chwal"
2. Nie jest potrzebne follow. Wyćwicz pvp .. Jeśli jesteś taki kozak to też używaj map clicka ;i

@Dareq

1. No to tak, aziel jeśli Ciebie nie umie ms ubiĆ to znaczy że sie nieda, bo masz za dobre pvp i trzeba jakis sposób mieĆ ;x, bo inaczej ms jest bez szans jeśli ktoś sie dobrze uha.

LOL! Rozbawiłeś mnie do łez .. Azielu(sśsś) i dobre pvp . (hahahahaha)