View Full Version : [ROOK] Exevo pan
Drake Banned
14-09-2009, 15:34
Hmm dziś expiąc sobie na ghostach skonczyło mi się jedzienie... a daleko troche miałem do miasta więc wpadłem na pomysł żeby np. zrobić na rooku czar "exevo pan" który by sie używało od np. 4mlvl i brałby 120 many.. lub 100 :) to sobie ustalą admini:) Co wy na to?
@Vegos
nie do konca maina robimy;] ale chodzi o to że np. żeby szybko respa zająć to biegniesz jak kupisz lf i zapomnisz o jedzeniu i np. na slimy z ktorych nie leci nic a chcesz mlvl pocwiczyc to przydaje sie taki czar;] na 120 many 1 jakies jedzenie ;] bo nie zawsze w poblizu jest stworek co z niego leci jedzenie:)
Kumpel Armii
14-09-2009, 15:39
Czemu nie ...
Nie zawsze mamy jedzenia na expowiskach, a więc taki czar być powinien :)
>>Vegos<<
14-09-2009, 15:41
"Nie róbmy z rooka na maina" :/ ale jestem na tak, bo to dosyć przydatne.
Marcelllo
14-09-2009, 15:45
Tak jest to przydatne i nie zaszkodzi serverowi :)
Można by zrobić aby nie robiło winogron ;s Bo by następny rare item poszedł ;s
adrian rook xD
14-09-2009, 15:47
@topic
Nie ;c
Był juz o tym temat chyba :p
Nie poniewaz , bedzie sie lepiej gralo h lvl i beda KoXami :D
Stanowczo jestem na NIE
Exevo Pan - Wita Mainland.
Chcesz czary ? Main zaprasza.
Nie.
'ic na folfy j zloc se 500 fuuda j nje maruc -.-'
Trampish
14-09-2009, 16:02
Nie, bo po co? mamy wędkę, mozna lowic rybki. Szybciej nalowisz rybek niz sobie zrobisz jedzenie. Ciesz sie ze robakow nie trzeba
Pampalini
14-09-2009, 17:23
Z jednej strony jestem na tak a zaś z drugiej nie.
Gdyby exevo pan zabierało dużo many można by było ćwiczyć mlvl ale pod 1 warunkiem że ten czar byłby od 5 mlvla.
2. Jedzenia jest pod do statkiem i zawsze można więcej zabrać jak się idzie na exp np na takie slimy zabierasz jedzenie żeby odradzało Ci się życie jak zapomnisz to trudno wrócisz się aż tak daleko do depo nie ma.
Jedzenie leci praktycznie z każdego potwora na rooku więc zawsze można poświęcić chwilkę czasu na zbieranie fooda.
Ktoś tam Up pisał o łowieniu rybek łowić się nikomu nie chce bo po co stać koło wody i łowić ? połowie się nie chce klikać na wędkę co chwila a jedni znowu odpalają bota żeby im łowił rybki.
Nie zaznaczę żadnej opcji bo nie wiem którą wybrać
A co to za problem raz nazbierać sobie 300 rybek i mieć na jakiś czas? Dali wam czary na światło i moim zdaniem to wystarczy. Exevo pan jest niepotrzebne moim zdaniem. ;)
Gram na Rookgardzie, ale jestem na nie. Owszem kończy mi się jedzenie podczas expienia i to nie jednokrotnie, ale są pewne granice Rookgardu, których nie powinno się przekraczać.
Nieznajomy
14-09-2009, 21:05
No przydalo bys sie exevo pan bo jak masz duzo many a malo hp to zrobisz sobie fooda i robi sie hp ;]
Jestem na tak.
Ja też jestem na TAK. Ale gdy by znacznie podnieśli kosz many.
Τettmeier
15-09-2009, 13:37
Ja jestem na nie. Tibia to przecież gra RPG, czy na apo czy na realu. Nie masz jedzenia? Idziesz perfidnie upolować jakieś zwierze, bierzesz co twoje i tyle. A nie 'robisz' sobie jedzenie. Oczywiście mam na myśli rookgard, bo potem to już inna sprawa, nowa wyspa umiejętności. xD Nie chce mi się pisać bo każdy wie jak skończy się ta historia (jak chcesz exevo pan to idź na maina- dla zielonych).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.