View Full Version : Propozycja
Elo
Nie będę się rozpisywał tylko powiem krotko
1.KTO JEST ZA WPROWADZENIEM BLOKADY ITEMÓW Z EQ ???
Chodzi mi o to, żeby nie można ich było sprzedawać ( miejsce arrowa, rąk, nogawic, butów i hełmu ).
Na pewno nieraz was wkurza, że szybko selacie itemy u soni/mada i sprzedacie wasze eq. Sądzę, że taka blokada by się na apo przydała.
2.Inną możliwością jest wprowadzenie czegoś takiego np: sell xx golden helmet itp.
Wiem, że na temat tego drugiego było pełno tematów ale jak dotąd ekipa Apo tego nie wprowadziła
Co wy o tym myślicie ??
Marcelllo
14-09-2009, 19:43
Jest to nie potrzebne :) Wsadź sobie bp w miejsce arrows i wsadź do niego eq w trakcie sprzedawania itemów :) Wtedy eq nie sprzedasz :)
Ero Senin
14-09-2009, 19:49
1.Napisałbym to co marcello ale po co się powtarzać xd
2.Jestem na tak jednakże było już wiele takich propozycji i nic :( a mortiis mógłby wprowadzić w najbliższym update
Elo
Nie będę się rozpisywał tylko powiem krotko
1.KTO JEST ZA WPROWADZENIEM BLOKADY ITEMÓW Z EQ ???
Chodzi mi o to, żeby nie można ich było sprzedawać ( miejsce arrowa, rąk, nogawic, butów i hełmu ).
Na pewno nieraz was wkurza, że szybko selacie itemy u soni/mada i sprzedacie wasze eq. Sądzę, że taka blokada by się na apo przydała.
2.Inną możliwością jest wprowadzenie czegoś takiego np: sell xx golden helmet itp.
Wiem, że na temat tego drugiego było pełno tematów ale jak dotąd ekipa Apo tego nie wprowadziła
Co wy o tym myślicie ??
Zajebisty pomysl, jestem na tak .
..................................
Moim zdaniem 1 i 2 propozycja powinna byc wykonana chociaz ta pierwsza propozycja jest nie potrzebna jezeli mam bh,g bolta,s seta,klapy to co ja moge z eq swojego sprzedac u soni czy mada ? NIC lecz jak ktos ma slabsze eq bo nie kazdego stac wiec powinni to wprowadzic :) A co do drugiej propozycji to jest proste rozwiazanie ja np. dalem sobie na hoty wszystkie items :) te co sprzedaje u mada to sa na ctrl+F1 itd a te co sie sprzedaje u soni mam pod shift+F1 itd :) Propozycje sa malo potrzebne lecz jestem na TAK.
a moim zdaniem propozycja nr 1 czasem jak sprzedam sova to jest mi smutno :<<<<
Jestem na tak na 2 propozycje. Przydalo by sie tez takie cos gdy sellasz itemki i nie masz miejsca to kasa znika :/ Lepiej by bylo gdybysmy nie mieli miejsca w bp na kase to itemek nei zostalby sprzedany. Dopiero by mozna bylo sprzedac item jak by sie mialo miejsce na kase. :]
Dobrze napisalem? daj reputa xd
1. Jak najbardziej jestem za. Nie raz miałem tak, że podczas sprzedawania dsl, blessed itd. sprzedawałem razem z tymi co miałem na sobie. xd
2. Może być. Aczkolwiek teraz też nie jest źle. ;d
Imo dwa dobre pomysły. Co do pierwszego punktu to jest faktycznie denerwujące i to bardzo. Drugi: nie jest źle, ale można by w sumie poprawić ;)
Selinara
14-09-2009, 20:51
To bardzo dobre pomysły. Trzeba pisać cały czas Gh, Gh. Jak najbardziej na TAK
Τettmeier
15-09-2009, 13:50
Imho druga propozycja dobra i do wykonania. Niektórzy kolekcjonują eq do np dobrego screena, ale czasem im się odchciewa jak pomyślą że muszą sprzedać xx bp mpa czy czegoś.. tak to napiszą którko i za jednym razem zaoszczędzą czas. ;P
@offtop
Powinieneś dostać upomnienie/warna za nazwę tematu. Czytałeś regulamin działu?
Wystarczyłby pomysł 1. Ale jakby obydwa zostały zrealizowane bym się nie obraził :)
Kapitan Alkohol.
15-09-2009, 14:32
Jestem na tak obie propozycje, jest to uciazliwe że jeżeli np ma cie kilka blessedek z loota oraz 1 na sobie to sie ja sprzedaje z reszta przez przypadek :/
Co do 2 propozycji to jest ona dobra ale mozna to zastapic dajac sobie pod hota np 'great axe' i napickac tylko xD (ja tak robie jak mam duzo loota ^^)
Sir Tom'ek
15-09-2009, 15:16
Też jestem za pierwszym i drugim pomysłem...
Demon Huntter
15-09-2009, 15:53
Pierwszy to proste , nie spiesz sie =o
Drugi pomysl , hmm mnie nie dotyczy , bo u was nie gram , ale mysle , ze przydalby sie..i do tego jeszcze muted na 7.6 \o'
kthxb
...:::PLAGENZENHO:::....
15-09-2009, 15:56
1 i 2
nie raz juz sprzedawalem swoje eq.. i potem musialem czekac az znowu poleci ten item albo musialem kupowac czyli czekac az ktos sprzeda;p
Krzyzaczek
15-09-2009, 16:55
Jest to nie potrzebne :) Wsadź sobie bp w miejsce arrows i wsadź do niego eq w trakcie sprzedawania itemów :) Wtedy eq nie sprzedasz :)
o tym nie wiedziałem :p dzieki!
@top...
Skoro zbliża sie update, a nie zajęło by to dużo czasu to można wprowadzić. Czemu nie :p
Kapitan Alkohol.
15-09-2009, 16:56
Pierwszy to proste , nie spiesz sie =o
Drugi pomysl , hmm mnie nie dotyczy , bo u was nie gram , ale mysle , ze przydalby sie..i do tego jeszcze muted na 7.6 \o'
kthxb
Tyle ze nawet majac muted mozesz sellac loota ;)
Myślę, że obie propozycje są bardzo dobre i łatwe do wykonania. Co do drugiej propozycji ze sprzedawaniem items w hurtowej ilości to zawsze zastanawiałem się, dlaczego nikt tego nie wprowadził chociaż już kilkakrotnie o tym użytkownicy wspominali.
>>Vegos<<
16-09-2009, 15:47
1.Tak, bo już 4x sellem dsl i musiałem 20cc drożej kupić !!
2.Tak, bo już mam "You are still muted!"....
Tak 1 i 2
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.