Zaloguj się

View Full Version : Energy Ring

Azielu$
14-09-2009, 20:57
Krótko:
1. usunąć energy ringa ze sklepu
2. zmienić jego właściwości z limitu czasowego do limitu użyć np. 1 energy ring - 20 użyć (jak might ring)
3. dodać opóźnienie - po założeniu energy ringa mana shield aktywuje się po 3 sekundach

#Nieznajomy
Racja. Dzięki za zwrócenie uwagi XD

Dαniel3k =)
14-09-2009, 20:58
taak zioom
inne profesje w porównania ms/ed z ringiem nie mają żadnych szans

Artas v.69
14-09-2009, 21:02
spadaj waflu!
bo co ms/ed znalazl sposob i maja teraz all usuwac? usuneli juz might ringi koksie i styka.
pozdrufka

Sciex
14-09-2009, 21:03
Wybralem opcje 1 !! ENERGY RINGI POWINNY ZOSTAC USUNIETE TAK JAK BYLO Z M RINGAMI :)

Nieznajomy
14-09-2009, 21:03
W 3 chyba sie pomyliles zamiast energy ring napisales might ring :) popraw to :D

Akananto
14-09-2009, 21:07
Chyba sobie zartujecie, energy ring to podstawowy ring ,ktory był zawsze w tej grze, jezeli masz z tym problem zachowaj to dla siebie

Marcelllo
14-09-2009, 21:24
Jak zabrali might ringa rp i ek to niech zabiorą energy ringa ms i ed? :D

Jestem za trzecią propozycją jeśli już. Energy ringi są czasem potrzebne :)

Mi tam nie przeszkadza :D

KlaXon
14-09-2009, 21:33
bo co 100 lvla nie zabijesz na mana shield?

UraBura
14-09-2009, 21:44
Następny, który płacze bo stracił 2 SLe.!!!!! Ty chyba moczu dzisiaj nie oddawałeś........ E ringa nie usuną jest to podstawa tak jak to napisał Franek a, że padasz jak inna profa założy ringa to kup nowego chara..... jaki problem? Ty Mortalix itp spierdalajcie z takimi propozycjami... Ja moge napisać, żeby wycofali G bolta bo jest za mocny ale nie płacze tak jak Ty CIOTO!!

@Kretyn niżej \/

Nie płakał bym tak jak Ty.. stać mnie na Sle. W Anglii było świetnie pg ładne ODJEbAŁEM i sie zabawiłem^^
Chodzi Ci o tego knighta (Mortalixa)? Zabijam go z chujem w twojej dupie bez e ringa.. Ale dlaczego mam sobie tego nie ułatwić?? prosze Cie nie płacz dam Ci na sla jak ładnie poprosisz....

Ale z ringiem padłeś^^ Padłem solo nie zaprzecze... ale Ty też padłeś. Od 1.3EK to chyba na afku byłem ^^ albo bez ringa HAHAHA. A co do twojego PVP tzn Uh i vita jednocześnie...żenujące ustawił byś na innego hota uha plx... A nie na tego samego co vite masz....

Azielu$
14-09-2009, 21:57
Następny, który płacze bo stracił 2 SLe.!!!!! Ty chyba moczu dzisiaj nie oddawałeś........ E ringa nie usuną jest to podstawa tak jak to napisał Franek a, że padasz jak inna profa założy ringa to kup nowego chara..... jaki problem? Ty Mortalix itp spierdalajcie z takimi propozycjami... Ja moge napisać, żeby wycofali G bolta bo jest za mocny ale nie płacze tak jak Ty CIOTO!!

Ciotą jesteś jedynie ty. Zapewne gdyby ktoś znalazł taki rozkmin dla ek, ty reszta bandy pseudo mastah'ów pvp zaczęłaby płakać i prosić o usunięcie tego co na twój poziom inteligencji można by nazwać debugiem. Więc ściśnij pizdę i poćwicz pvp, lamusku. :) btw. tylko ty jesteś tak zajebisty, żeby zakładać e ringa bijąc się z 1,2k ek.
Aaa... I jeszcze jedno. Jak ci minęły wakacje w Anglii przy expie na Queen na zmianę z Dzikim? ;>

@upośledzone dziecko up
mnie jakoś nie mogłeś zabić bez e ringa i padłeś 3x solo od 1,3k ek :o p.s. nie ma to jak zabawa w ganianego na queenach cod ;o
#edit
Srałeś, a nie na afku byłeś. Jesteś aż takim niedorozwojem, że się chwalisz zabiciem 1,3k ek mając 400 lvli więcej i do tego z tym zjebanym e ringiem? Nie zsikaj się z radości. :o
A co do tego uh na hocie z vita, to chyba masz omamy :f btw. z nas dwóch bota miałeś tylko ty :} Przykre, ale prawdziwe.

Τettmeier
15-09-2009, 13:43
Zabili ci twojego pro eka i dlatego chcesz żeby już ringi ze sklepu znieśli? Knight miał o wiele, wiele więcej czasu m ringa w sklepie i jakoś nikt nie kupował.. Popieram zdanie Akananto, jest to ring który w tibii dużooo czasu już się znajduje, i nie warto akurat w tymm momencie (gdy jest jakikolwiek sposób do pvp ms/edem) zmieniać jego właściwości. Nie zaznaczyłem żadnej opcji, ponieważ żadna nie pasuje do mojego zdania.

Vivek
15-09-2009, 14:07
Jeśli usuną energy ringa to niech tez osłabią bicie pallka z broni.
PALLADYN BIJE TYLE CO MS/DRUID.
To jakie szanse ma mieć druid/sork?

Pallek Kox w pvp w city i solo/best pvm
Knight jeśli ktoś umie grać kox pvp w city i solo/ dobre pvm. słaby exp
Druid/ms w city składa się w sec :) solo od pallka się składa, knighta z dobrym pvp za chuja nie ubije./ słabe pvm. dobry exp.

Kapitan Alkohol.
15-09-2009, 22:32
Zaden i uspokojcie sie, najlepiej usuncie all ringi, manasy i wogole wszystko, nie wiem co wam ten ring przeszkadza.

Takarji
16-09-2009, 10:27
Już napewno usuną bo jakiś żalex ma EK i daję propozycję i usuną ringi niech usuną EK uhy niech sie leczy exurą pro -.-
po za tym tych ringów to tego to kto używa? weź odejdz wyjdz i zamknij dzrzwi.

UraBura
16-09-2009, 12:55
Dobra... Możecie usunąć e ringi.... Wali mnie to kupiłem z 50 GBP^^ Więc mnie to pierdoli ;** Aziel,Mordalix,Leo Zasysajcie jaja e ringów Mi wystarczy na długo... średnio jeden starcza mi na 2-3 dni gdy nie chodze na kaptur, mam ok~50 GBP więc 50x36x2=? <-- zostawiam to dla was.. Trochę wysiłku dziewczęta. Czekam na wasze inteligentne wypowiedzi.
Aha może dokupię sobie jeszcze kilka GBP. Pozdro

Dαniel3k =)
16-09-2009, 13:19
up
morda bo znowu cie samą vita zabije ;(

#
te ringi są wkurwiające ale kij im w dupe zerowce jebane ;<

Vivek
16-09-2009, 13:34
Tak, usunac :) Ghael(1350rp) jest takim zerem ze musi mnie (850eka) pizgac z energy ringiem bo inaczej nie ubije :))///Pietro

Sync_Master
16-09-2009, 16:15
Juz placzesz bo ms/ed ma w koncu wieksze szanse w pvp? Energy Ring Zostaja

Demon Huntter
17-09-2009, 13:04
Krótko:
1. usunąć energy ringa ze sklepu
2. zmienić jego właściwości z limitu czasowego do limitu użyć np. 1 energy ring - 20 użyć (jak might ring)
3. dodać opóźnienie - po założeniu energy ringa mana shield aktywuje się po 3 sekundach

#Nieznajomy
Racja. Dzięki za zwrócenie uwagi XD

singed.

#topic
jestem za , bo teraz to juz zmajstrowali XD

Adasik
18-09-2009, 10:47
Śmiało usuwajcie :) ja już jestem zaopatrzony w 45gbp wiec trochę was tutaj zgasze :D

Error
18-09-2009, 20:11
TAk aziel masz racje powinni usunąć energy ringi tak jak usuneli mighty ;)
jestem za 1!

MalyKSG
19-09-2009, 09:28
jestem za ale tylko 3 propozycja dlaczego ??
po co je usuwac ?? ktos kto juz bedzie wiedzial ze sa usuniete na kupuje ich 400 gbp i co ??
a jak doda sie opuznienie beda bez uzyteczne :D
TAK ale tylko 3 propozycja

Pampalini
19-09-2009, 16:41
1. Usunięcie e ringów ze sklepu to dobre posunięcie :) jak by ich nie było zawsze można by było iść na ghosty czy też inne moby i pozbierać energy ringi tak chyba by było najlepiej.
2. Nie robił bym e ringów na 20 użyć bo to już nie wiązało by końca z końcem można zmienić czas energy ringa do ok. 1minuty nie mniej nie więcej żeby nie było kozaczenia z e ringiem.
3. Tu już w 100 % popieram nie raz jest tak na pvp że ed/ms a nawet czasem pall zakładają e ringa szybko ściągają i zakładają might ringa. Kozaczenie by się skończyło i w te 3 sec zawsze można kogoś zabić :) chyba że jest na tyle inteligentny że włączy utamo vita ^^.
1- tak.
2- Nie
3 - tak

pogromcaszczurow II
19-09-2009, 16:49
Jak już usuwać ringa ze sklepu, to nie usuwać z ghostów XD Wtedy będzie jak z mightami, tylko z hero i msc :]
Co do reszty też się zgadzam, rp i ek padają od takich kozaczków z E ringiem :C

Keru
19-09-2009, 20:05
Wyjdz i zamknij drzwi :D

Pewnie Cie jakis ms/ed rozwalil solo z ringiem i placzes:\

Dolar $
20-09-2009, 02:33
Śmiało usuwajcie :) ja już jestem zaopatrzony w 45gbp wiec trochę was tutaj zgasze :D

I tak nie usuną. :)

@topic

Niech zostanie tak jak jest...

Paladyn Zabijaka
27-09-2009, 13:20
3!! Dobrym rozwiązaniem jest opóźnienie po założeniu e ringa!!:D

Hexolic
27-09-2009, 13:38
Dobre propozycje Aziel :d Te e ringi to już masakra :/ Powinnie skasować to ze sklepu tak jak mighty.

1. TAK.
2. TAK.
3. TAK.

Pjona _/

Dexter Rook Sorcerer
27-09-2009, 13:54
1. Tak
2. Tak
3. Nie bo po co dawać opóźnienie jeżeli ich niebędzie ? XD

uważam, że to dobra propozycja, powinni dodać...

Sambo
27-09-2009, 14:01
Podoba mi się opcja trzecia oraz druga. Usuniecie ich ze sklepu nie było by rozwiązaniem .

^Akynaoo
29-09-2009, 10:25

Jakby usuneli/zmienili wlasciwosci energy ringow to Twoje 45 gbp takze uleglyby zmianie lub usunieciu.

@topic
Nie, a dlaczego? Energy ring jest elementarnym przedmiotem i nie ma on jakos zajebiscie wykoksanych mozliwosci. Ktos sprytny wpadl na taki pomysl i dlaczego ma to zostac zaraz usuniete : / Moze byc opcja z opoznieniem dzialania po zalozeniu w ostatecznosci. I tak to ms/ed wastuje pare tysiecy many, a jesli uwazasz na to co on robi wystarczy w odpowiednim momencie przestac spamowac, wyleczyc sie i zbic mu troche many : dd

Adasik
29-09-2009, 15:12
Jakby usuneli/zmienili wlasciwosci energy ringow to Twoje 45 gbp takze uleglyby zmianie lub usunieciu.

@topic
Nie, a dlaczego? Energy ring jest elementarnym przedmiotem i nie ma on jakos zajebiscie wykoksanych mozliwosci. Ktos sprytny wpadl na taki pomysl i dlaczego ma to zostac zaraz usuniete : / Moze byc opcja z opoznieniem dzialania po zalozeniu w ostatecznosci. I tak to ms/ed wastuje pare tysiecy many, a jesli uwazasz na to co on robi wystarczy w odpowiednim momencie przestac spamowac, wyleczyc sie i zbic mu troche many : dd

M ringi tez zostały rzekomo usunięte jednakże są na serwerze z loota z msc/hero tak więc energy ringów jak by coś nie usuną z serwera tylko z npc a więc moje 45gbp przetrwa :)

Leonidas Waleczny xD
30-09-2009, 09:51
Mi się ta propozycja nie podoba...

Chcieliście aby nie było might ringa.. teraz energy ringa. Może jeszcze chcecie aby nie było jednej z profesji? ;o

× Hexolic ×
30-09-2009, 22:00
Wypierdzielić ten shit tak samo jak mighty. To jest utrapienie. Bo zabicie kgoś z energy ringiem wiąże się z cudem :/ Z tym opóźnieniem to nie. Na rooku też się ich używa i często mogą uratować Ci dupę.

Mag Magikk
30-09-2009, 22:29
Jestem za usunieciem. :)
Duzo znakuwy. :<

19Fifi64
01-10-2009, 17:48
Najlepiej wypierdolcie całe apo. Na wyższym lvl nie ma tak pięknie, poza tym jak mały lvl ma expić np. na dragach czy czymś innym? Tak wrzuci ringa na 10 minut i po sprawie. (jest utamo, ale może szkoda many i trwa za krótko w tym wypadku)

Jesteście pojebani ze swoimi super propozycjami. Masz 0 pvp? To sobie sam zrób serwer. I tak na apo jest chuj nie pvp.

× Hexolic ×
01-10-2009, 18:43
#19Fifi64 Bo bez ringa nikogo nie ujebiesz? Sapiesz bo nauczyłeś sie go używać. Idz lepiej dalej bocic na Bally tylko nie ustawiaj anty logout :/

Siohacz
01-10-2009, 18:52
wedlug mnie nie potrzeba zadnych zmian;p nic nie zaznaczam xD

Ero Senin
01-10-2009, 19:07
Jestem na nie kufa tyle czasu był npc to nie przeszkadzało a teraz jak ktoś je mądrze wykorzystuje to płacz bo nie możesz uwalic ed/ms w 3 sec...
ed/ms od takiego rp padaja prawie na combo g bolt+2e-maxy ;/

Demon Huntter
01-10-2009, 19:18
jestem na nie , EK/RP jest bez szans z e ringami ;f
chyba , ze im m ringi przywrocicie =)

*^*Hunterpall*^*
01-10-2009, 22:56
Jestem za usunieciem tego.
Ludzie zbyt czesto ich naduzywaja z uzyciem bota i wtedy nie ma szans ubic takiego ed czy ms. =x
Jak mighty usuneli to energy tez trzeba.
One chyba z ghostow leca wiec mysle ze nie beda trudne do zdobycia

Pokémon
02-10-2009, 13:59
Omg ludzie znajduja sposób zeby se ulatwic gre wiec po co to psuc?... to tak jakby usunac pande klapy seta etc ;c

...:::Neko Knight:::...
09-10-2009, 19:58
Jestem za odp 3.

Dla ms/ed jest to naprawde dobry sposob :> bawilem sie tak kilka razy x d

Pablosikk
12-10-2009, 19:27
mi to tam wali gram pallem i kina wiec mi to nie potrzebne mozna usunac;o