PDA

View Full Version : [7.6] test pod 7.6

saori
15-09-2009, 13:42
witam. pamietam byl kiedys kilka razy test serwer pod apo 7.6 dosc dawno temu i nasuwa mi sie pytanie czy jeszcze powstanie cos takiego na kilka dni. pytam dlatego, poniewaz niektorzy zapewne swietnie sie na nim bawili w tym ja. pozdrawiam i czekam na odp od osob ktore wiedza cos na ten temat min gm.:)

@kazek

chyba nie pamietasz jednak kiedy to bylo. apo 7.6 dzialalo wtedy normalnie bez zadnych debugow itp po prostu byl test serwer dla zabawy ci co nie mieli pacc mogli tam grac :)

@edit

fajnie jakby jakis gm sie wypowiedzial w tej kwestii. osobiscie mowie ze jak postawili test serwer na tydzien max 2 to nie bylo zadnych crashy ani debugow na zwyklym 7.6 po prostu bylo 4fun. przydalby sie taki serwer bo czasami na 7.6 niektorym sie nudzi a tak na tescie mozna poszalec :)

wiem zaraz beda wpisy ze na 7.6 tez mozna poszalec itp. jednak niektorzy nie posiadaja postaci z lvlem 1000+ z roznych przyczyn.

KaZeK
15-09-2009, 13:52
Jak sama nazwa mówi Test Serwer czyli serwer do testowania wytrzymałości silnika czy nie ma crashy/debugów/lagów itd,itp.

Narazie niepotrzebny jest Test więc odpada.

Mógłby być taki test server znów -.^

@Kazek - gówno wiesz :) Wtedy była tylko zabawa :)

Ogarniasz? Test ! Nie jakieś nowe serwy Test serw jest okresowy na tydzień max dwa..
Tylko zabawa? Nawet nie wiesz czy Ekipa coś testowała.

Bondi
15-09-2009, 15:19
W zasadzie to mogliby dać po updatecie test na sprawdzenia nowych aktualizacji ; d

Demon Huntter
15-09-2009, 15:34
rotfl znow beda 100k lvl'e =|
bez sens , poprostu update wprowadzac czesciowo ;d

Savater
15-09-2009, 15:39
Niech usuna ktorys server 8.42 i postawia 7.6 np 100x exp. Na dwoch servach 8.42 gra niecale 100 razem, na 7.6 ponad 300. Gdyby powstal taki 2 7.6 zwiekszyla by sie ludnosc na apo :p Nie chce sie wiecej pisac propozycji.

Marek
15-09-2009, 17:13
Niech usuna ktorys server 8.42 i postawia 7.6 np 100x exp. Na dwoch servach 8.42 gra niecale 100 razem, na 7.6 ponad 300. Gdyby powstal taki 2 7.6 zwiekszyla by sie ludnosc na apo :p Nie chce sie wiecej pisac propozycji.

Popieram tą wypowiedź :) możecie mnie cisnąć i w ogóle wbijam w to ale ja wiem swoje , że na pewno ten update co będzie na 8.42 nie przyciągnie ludzi na ten serwer.
Pewnie będziecie mi teraz gadać , że to , że tamto ale zobaczycie jak będzie :) niestety prawda jest taka , że serwer 8.42 wygasł dawno i już tak będzie.
Zbyt sporo osób zniechęciło się tym ots'em i odeszło.
No ale możecie sobie mieć nadzieję , że w końcu będzie na nim grać 100 osób a co z tym idzie będziecie mieli te swoje wojny i będziecie mogli się więcej napinać w grze jak i na forum wyzywając się w każdym temacie założonym przez kogoś kto tam zabił daną osobę :)

A jeśli chodzi o drugi serwer 7.6 to myślę , że na pewno sporo osób na ots'a by wróciło.
7.6 ma swój klimat , co prawda też straciło bardzo wielu graczy ale zysk z tego serwera Mortiis ma największy ( a przecież o to tu chodzi ) dlatego jestem za wykasowaniem tych gównianych ots'ow ROX i 8.42 ( żeby nie było na 8.42 mam 240ek i sporo kasy a na roxie 900lv - wiem , że to mało ale ja płakać nie będę za tymi charami ).
Mortis powinien mieć wasz płacz w dupie i czynić tak aby był zysk ( ja sam bym tak robił ) bo nigdy nie uwierzę , że on tego otsa prowadzi for fun :)

Także postawienie nowego 7.6 na pewno zachęciło by wiele osób do gry , ja także bym wrócił.

POZDRAWIAM

Sciex
15-09-2009, 17:32
Tak jak juz Pan Santano pisal NIE BEDZIE 2 SERWERA 7,6. A co do serwera testowego to wlasciwie moglby byc zrobiony po updacie ;s

Devixx
15-09-2009, 17:56
Przestancie juz z tymi Testami, Roxami. To wszystko jest przereklamowane. Pogracie tydzien i wam sie znudzi.

Marcelllo
15-09-2009, 18:19

Kumpel Armii
15-09-2009, 19:45
Jeżeli ma być update'u to test serw powinien być, ale to moje zdanie :)

ReMover
15-09-2009, 20:36
po co wam test server???? dla zabawy??? dla zabawy daje się skull w city i masz zabawę ... i popieram innych którzy stwierdzają fakt " test server jest do TESTOWANIA a nie do grania"

Pampalini
15-09-2009, 20:59
Ci co są na tak. Powiem wam tylko jedno, test server jak by powstał na okres tygodnia i trzeba by było coś przetestować i server by zamknęli zaraz na forum powstawały by tematy typu :
"Dlaczego wyłączyliście serva"
Zostawcie test serva na zawsze !
Nowy server 7.6 dla zabawy itp etc.
Taki server jest zasadniczo nie potrzebny po co mortiis ma stawiać takiego serva, zaraz będą crashe itp i będzie płacz.
Jestem na nie.

saori
18-09-2009, 15:15
odswiezam prosilbym zeby jakis gm sie wypowiedzial

Azielu$
18-09-2009, 15:28

Wtedy sprawdzane byly mozliwosci rp'ka ;o
Szczerze mowiac mogliby dac ts'a na 3-4 dni po najblizszym update, zeby sprawdzic czy nic im nie umknelo ;x