Zaloguj się

View Full Version : Skasowanie sl'i na 7.6 ;<

handlarz_narkotykow
15-09-2009, 16:10
Witam, witam wiem co za chwile powiecie jak to przeczytacie ale takiej propozycji chyba jeszcze żaden człowiek na APo nie wymyślił, więc posłuchajcie.

Chciałbym zaproponować aby na serwerze apo 7.6 wprowadzono blessy tak jak to jest na 8.42/

PLUSY
•Zlikwiduje to (lub znacznie zmniejszy) wpierdzielanie sie na respy gdy będzie za deda tracony troszku lvl
•Ludzie nie będą non stop pekować pod dp i tym samym powodując lagi na serverze, spam ue, itp..
•Na serverze zrobi się klika teamów i będą wary.. - co za tym idzie ciekawsza gra
•Zmniejszy się ilość noobow na serverze
•Dojdą nowi gracze..

MINUSY
•LvL będzie po deadzie nieznacznie spadał
•Trudniejsza gra, lecz więcej wolnych respów
•Adrenalina/stres

Co wy na to? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D

Dareg
15-09-2009, 16:19
Nie.
Jest dobrze, niektórzy tylko tutaj grają żeby po pkowac więc wiesz : >
Połowa ludzi by odeszła, a ten spam czarami nierobi aż takich laggów...

Bondi
15-09-2009, 16:23
Oczywiście jestem na nie. Pół biedy jak padnie taki 300 lvl, ale gorzej z tymi 1k, a nawet 2k. Może gra byłaby ciekawsza, ale jednak stracony lvl robi swoje.

sqlterpa
15-09-2009, 16:25
Daj sobie spokój. Po co wary? Kto chce warów niech idzie na 8.42. Po za spadaniem lvl'a spadnie również ilość graczy. A jakoś jak się biją w City to ich sprawa mi to nie przeszkadza i w ogóle nie mam lagów. Zobaczysz nikt tego nie poprze. Ale to są tylko moje teorie :rolleyes:

Kumpel Armii
15-09-2009, 16:34
Co do tego tematu, czyli Bless'ów jestem na zdecydowane NIE.
Jednak SL nie powinien wszystkiego trzymać w 100%, tylko max 99%.
Bo to oznacza, że h level w żadnym wypadku nie straci skili ani levelu.
Bo taka cena 2sc to co to jest :>

Bastek10
15-09-2009, 16:35
po co robisz ten temat jak nie grasz na Apo?Jestem na nie.Wiejec osób by pewnie odeszła z Apo jakby miało coś takiego zostać wprowadzone.

Marcelllo
15-09-2009, 16:48
Jestem na Nie.

Nie używam SL do pekowania od tak... Używam go aby lvl i skille nie spadały bo od tego jest -.-

Nie i jeszcze raz nie ;d

Łowca Postów
15-09-2009, 16:50
Witam, witam wiem co za chwile powiecie jak to przeczytacie ale takiej propozycji chyba jeszcze żaden człowiek na APo nie wymyślił, więc posłuchajcie.

Chciałbym zaproponować aby na serwerze apo 7.6 wprowadzono blessy tak jak to jest na 8.42/

PLUSY
•Zlikwiduje to (lub znacznie zmniejszy) wpierdzielanie sie na respy gdy będzie za deda tracony troszku lvl
•Ludzie nie będą non stop pekować pod dp i tym samym powodując lagi na serverze, spam ue, itp..
•Na serverze zrobi się klika teamów i będą wary.. - co za tym idzie ciekawsza gra
•Dojdą nowi gracze..

MINUSY
•Adrenalina/stres

Co wy na to? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D

Ja pier*** gorszej głupoty nie czytałem wprowadzić blessy na 7.6 zaraz zróbmy rl tibie i expijmy na demonach ;o

btw. Nie

Kapitan Alkohol.
15-09-2009, 16:51
Wyjdz . ofc nie

Rozjebałes mnie tym XD

Savater
15-09-2009, 16:52
Moze frytki do tego? Nie... Po co to komu. Jest dobrze tak jak teraz jest...

Krzyzaczek
15-09-2009, 16:53
W sumie jestem na nie, ale można by zrobić coś zeby śmierć była cenniejsza...

Skasuj sobie mózg 'handlarzu'. :|
Pomyśl o tych 2k lvlach, ile im by lvl'i spadało. :O

i dobrze, mniej by pekowali...i gdy spadnie mu 2lv a np druga osoba z top100 wbije 3 lv ma szanse sie polepszyć w rankingu.

Artas v.69
15-09-2009, 16:54
Skasuj sobie mózg 'handlarzu'. :|
Pomyśl o tych 2k lvlach, ile im by lvl'i spadało. :O
NIE

Palladyn Zlosci
15-09-2009, 16:57
Elo.
Jak dla mnie jest to ZAJEISTY pomysl;d
Ale nooby czyli mam na mysli 10latki jak straca 1 lvl to sie wkurwiaja omg to tylko gra
Bedzie jak ty to powiedzales adrenalina :)
Popieram ta propozycje.
Jestem zdecydowanie na Taak;d

Sciex
15-09-2009, 16:59
No super glupszej propozycji jeszcze nie widzialem ;/ Jezeli chcesz wary itp To idz na RL i tam sobie pograj :) APO 7.6 jest po to aby pobawic sie w pvp a nie tracic jeszcze przy tym lvl ....

JESTEM NA NIE

Pampalini
15-09-2009, 17:01
Był już podobny temat na forum i nie przeszedł ten też nie przejdzie powiedz mi co to była by za gra skoro nie ma się sla ? 2k lvl padnie spadnie mu 10 lvli + i co ? pare h expa w dupe po za tym często idzie zaliczyć glebe na potworach więc ? nie przemyślałeś tego tematu do końca adrenalina ? adrenalinę się ma wtedy kiedy wbijasz rsa i pół city Cię goni.
Jestem na nie bo to zepsuje cały klimat apo.

M4A1
15-09-2009, 18:07
MIMO tego ze cie lubie xdd ^^^ powiem cie z seca ZE CIE POJEBALO !!! kazdy bez eq by mial latac lubie cie ale nie zeby robic pojebane propozycje xdd NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE

dartchwawa
15-09-2009, 18:53
c
•na serverze zrobi się klika teamów i będą wary.. - co za tym idzie ciekawsza gra

aha. Wary na 7.6? Powodzenia........................................ .................

Mpa <3
15-09-2009, 18:59
Wez mlotek i sie jebnij mocno. Jestem oczywiscie na nie.. Jakby nie bylo sl to za duzo osob by nie gralo na serwerze co oznacza maly przychód dla mortiisa tyle.

Dαniel3k =)
15-09-2009, 19:01
ocipiałeś? ;o
niee zioom

marcopolo
15-09-2009, 19:03
Co wy na to?

Jestes idiotą?

To ze zabili cie bo nie chciales oddac respu to jeszcze nie powod zeby usuwac sle. Apo juz nie moze byc lepsze, dlatego odchodzi coraz wiecej graczy. Tibia ma swoje granice, dlatego lepiej ponapierdzielac na rl otsie raz na jakis czas niz grac nalogowo na apo, bo po monotonnym expieniu kazdego h lvla tylko tak mozna to nazwac.

Techniks
15-09-2009, 19:09
PLUSY
•Dojdą nowi gracze..

MINUSY
•Adrenalina/stres

Co wy na to?
1.Wbijanie na respa będzie zawsze.
2.Lagi przez pekowanie pod dp? O,O Kup lepszego neta?
3.Od czego masz 8.42
4.I liczba graczy spadła by do 50?
5.Nie dojdą.
I ps. Powiedz mi jak można mieć adrenalinę albo stres w grze ? o.o
Jestem na nie.

Sylvanas
15-09-2009, 19:36
Mi się podoba propozycja. Urozmaici to grę, a expa wcale strasznie się nie powinno tracić (powiedzmy 3% expa wbitego na określonym lvl, czyli jeśli do next lvl potrzebuje 10 exp to po deadzie strace 3 expa).

KlaXon
15-09-2009, 23:23
Porombalo Cie do reszty jak masz neta 300 mb/s to masz lagi ja nic nie odczuwam -.- blesy? nudzi Ci sie/ idz na rl albo 8.42 apo.itp

Gaston
15-09-2009, 23:32
Nie?
!
Nie pasuje? To Wypier** grac w cs'a

close topic plix.

Ktoś II
16-09-2009, 00:39
Dlaczego nie? Low lvle z xxx kcc nie kozaczyliby do większych, bo po zakupie blessów spadałby lvl!

Popieram.

Karambol
16-09-2009, 07:13
Nie .

Misiaczek Sorc
16-09-2009, 09:19
Tak ;x Chociaz jest to ots jestem na tak ;]

^Akynaoo
16-09-2009, 09:29
7.6 to nie 8.42... Tu nie trzeba 10 osob zeby kogos zabic. Solo mozna pociagnac kazdego jak sie umie. Wyobraz sobie ze 2k lvl padnie nawet z blessami i ma chociaz o 2 lvle mniej (o skillach nie wspomne). 2 lvle to ponad godzina i teraz tak; rozumiem jakby to byl ots exp 2x gdzie faktycznie najwiekszy lvl to 200/300, ale jak masz ots z 2,3k lvlami i wbicie lvla i tak juz troche zajmuje, to podejrzewam ze takie utrudnienie tylko odpedziloby graczy. Jestem na nie. Btw. wyobraz sobie ze pekujesz w city, a tu nagle wyjedzie Ci ktos ze spamowaniem czarami, dostajesz debuga i padasz od 500 lvla na debugu. Grasz dalej?

Takarji
16-09-2009, 10:02
Taki urok apo 7.6 że są sl'e jak masz za mało
•Adrenalina/stres to idz poganiaj się z policją czy z kimś bo w grze nie o to chodzi.

NIE.

Veles
16-09-2009, 10:03
Zagłosowałem na nie, bo przez to liczba graczy, h lvl którzy przy deadzie stracą po 10 lvl to nie bedą ryzykować na rs/pk czy wypady na kaptur itp

Wściekle Pięsci Węża
17-09-2009, 17:01
Takie rzeczy to tylko w Erze : ) Nie !!!!

Demon Huntter
17-09-2009, 18:47
jestem rowniez na nie !
to by bylo bez sensu o_O
7.6 to 7.6 ... ;f

Azielu$
17-09-2009, 18:57
Niektorzy graja tu tylko zeby popekowac. Nie kazdemu chce sie expic, a lvl by spadal ;o
Jestem na nie.

'Oxidosis'
17-09-2009, 20:25
Adrenalina to coś zajebistego, więc nie wiem czemu w minusach ;d

poza tym jaki stres? trzeba być pojebem, aby mieć stres jak idziesz expić/pk, to naprawde jest uzależnienie..

Murder
17-09-2009, 20:46
Zdecydowanie tak bo dla mnie bezsens jest to że sl tak malo kosztuje i nic level nie spada .... taki 1k + lvl zabija par epotworkow i juz ma na sl ...

A do tych co pisza up ze apo jest po to aby pobawic sie w pvp to zal ich niby jakie tu pvp na tym apo jest spamowanie ue itp ....

Nieznajomy
17-09-2009, 21:03
Chyba cie cos boli ma byc jak jest a i tak beda pod dp pkowac i tak nastawi sobie ktos na noc cave i ma odrobione i w przod lvle ktore stracil na pk wiec nie ma sensu kasowania a pozatym nie chcailo by mi sie odrabiac lvli za sl jak padlem na cod kingi lub queen sonia :o

Leonidas Waleczny xD
17-09-2009, 21:53
NIEEEE!!!

Bo jak komuś spadnie lvl na 7.6 to przestaje grać bo "spadł mu lvl" ; ( XD i Mortiis nie ma zysków

KlaXon
17-09-2009, 22:16
ty czlowieku 'ic se na iakjs ots 8.5 i nje fracaj ' 1 slowem nie nie nie nie nie nie po raz milionowy nie!

Sexy Blondi
18-09-2009, 01:39
jestem na nie bo strata lvl po dedzie na 2k+lvlu to bardzo dużo lvli

Arhadus
18-09-2009, 08:00
Zgadzam się, ale to nie przejdzie. Pewnego razu Mortiis zmienił zasadę działania sl, że spadało tylko ileś tam % i od razu był wielki bunt.

Tygrys
18-09-2009, 08:05
Propozycja nie jest zła ;> Ja osobiście wywaliłbym SL'e i zostawił tylko Aol'e i ew. dodał blessy :):x

Ale tak się nie stanie... Więc nie macie się co martwić.
Można wymyślić coś innego, ale usuwać całkiem czy też zrobić, aby SL nie dawał 100% ochrony - odpada.

Na daną chwilę temat zamykam, bo widzę, że użytkownicy nie wnoszą nic nowego do tematu, tylko powtarzają wypowiedzi innych.