PDA

View Full Version : Fansites APO - pora?ka?

Exevo knight
15-09-2009, 23:56
Hi!

Jak widać do fansites APO doszła nowa strona - cennikapo.ugu.pl . Już po tym widać, jak dokładnie Mortiis sprawdza strony które dodaje... layout pewnie bezpłatny pobrany z jakiejś strony. Wielkość strony niedopasowany (to chyba już porażka totalna...). Nawet nie usunięto takich treści (pojawiają się w większości layoutów free xd)

:: Link 1
:: Link 2
:: Link 3

Moim zdaniem wgl. w fansites powinny zostać dwie pierwsze strony. Dlaczego? A no popatrzcie -

http://www.cennik-apo.pun.pl/

Gdzieś tam ktoś napisał, że forum zostaje zamknięte itp.

I cennikapo.ugu.pl to powód już wymieniłem wcześniej.

Nietoperz
16-09-2009, 07:28
Nie wygląd w cenniku braina się liczy, a same ceny, które pomagają graczom :?

KlaXon
16-09-2009, 07:52
zgadzam się z panem up :)
znaki<><><>wiecej znakow<><>

Brain
16-09-2009, 08:01
Dobrze więc teraz moja obrona. Zostawiłem polecone bo jeszcze nie wiem jakie umieścić tam linki. Layout jest bezpłatny, nawet pisze na dole przez kogo został stworzony. Strona jest mała by np. w telefonie nie pobierała dużo mb transferu, i żeby ni ładowała się za długo. Umiem poszanować prawa autorskie więc zostawiłem na dole przez kogo Layout jest zrobiony.

PS
APO Faniste ugu pl tez ma darmowy layout.
http://www.styleshout.com/templates/preview/Underground1-1/index.html?PHPSESSID=3e6841973ed1bae74f29d4d92b0d6 f81

:)).

Akananto
16-09-2009, 08:41
Czy chcecie już poznać na czym polegać będą comiesięczne konkursy, począwszy od października?
Nie, używam tej strony jako cennik 98% (262)

Nic wiecej do napisania nie mam ^ ^

Veles
16-09-2009, 09:50
Tu chodzi żeby gracze wiedzieli +/- co po ile chodzi, bo dużo osób zdziera na APO zarobione ciężko sc/kcc ;/

Marek
16-09-2009, 11:36
Jak to mówią "ładna miska jeść nie daję" tak samo ta strona nie ma służyć do tego abyście się przed nią zadowalali tylko do tego , żeby pomóc graczom początkującym co nie znają cen.
Pamiętam jak kiedyś nie znałem cen i każdego na trade się wypytywałem ile to stoi a ile to.

Kumpel Armii
16-09-2009, 13:14
Tak dla ścisłości, to www.cennik-apo.pun.pl nigdy nie będzie usunięte czy zamknięte.
Nie dość, że aktualizujemy dla graczy ceny to staramy się robić konkursy :)
A strona cennika na ugu.pl jest bezpłatna, bo po co tracić kase bez zysku?
Najważniejsze, że te strony pomagają, a to, że jego strona nie jest dopracowana to nic złego.
Tak czy siak nie przepadam za nim i większością forumowiczów, ale jeżeli chce pomóc to czemu nie :)
Tolerancja przede wszystkim

@Down - DannRook
Ceny u Braina niektóre są zawyżone, a niektóre zaniżone.
Wynik? Chcą zarobić i manipulować niektórymi cenami.
p.s. Kompleksy to masz ty, bo z tego co wiem to jesteś sierota :x

@Down - Exevo~
Zgadzam się z tobą w 100%

DannRook
16-09-2009, 14:54
Cennik Dylusa - out
Cennik Braina - in
Porównajcie w ogóle wykonanie, ceny oraz pierwsze wrażenie.
Dylus to chłopak z kompleksami oraz rozdwojoną jaźnią także :o

Demon Huntter
16-09-2009, 15:50
mam moderatora na cenniku Dylusa w dziale 8.42 , na inne nie zagladalem , ale z tego co slysze to masakra z cenami jest <:
jestem za Dylusem , poniewaz jest estetyczniejszy XD

Marcelllo
16-09-2009, 16:32
Ja proponuję oba wyjebać :D Zaraz sie wkur**ę i zrobię nowy cennik lepszy od tych dwóch i będzie -.-

A tak btw - cennik dylusia ma ceny nie wiadomo skąd -.- I nie chce ich poprawić :d Bo np. aola chciał taniej kupić ;d I pisał czy czytałem cennik. A ja mam go w dupie :) Bo ma ceny chuj wie skąd :)

Devixx
16-09-2009, 16:34
Ja tam i tak nie korzystam z cennikow. Dla mnie sa one zbedne ;) A to, ze domena taka slaba to who cares?

Meen
16-09-2009, 16:36
Nie dość, że aktualizujemy dla graczy ceny to staramy się robić konkursy :)
Będziesz co miesiąc sponsorować pacce? Bo z moich źródłem wiem, że Mortiis zasponsorował pacca na twój konkurs bo żal Mortiisowi się zrobiło ciebie ;)

@topic
Zrób lepsze, mój fansite też jest na darmowym layoucie ;)

Exevo knight
16-09-2009, 21:55
Ja się nie czepiam darmowego hostingu - chodzi mi o to, że przez takie dodawanie gówien (sam styl wykonania i treść...) do fansite to apo traci...

BByOOuTT
19-09-2009, 10:26
I tak praktycznie mało kto korzysta z tego typu cenników. Najbardziej wiarygodni są ludzie sprzedający swoje itemy na trade. Tam można porównać te wszystkie ceny...