Patriota
18-09-2009, 13:27
Witam. Chcialem sie was zapytac ktory kawalek Tedego podoba wam sie najbardziej?? Chodzi mi o kawalki solo bez featów :)
Ja osobiscie uwielbiam pare:
Tede - Blask (zaje bit! Widac reke Matheo)
Tede - 68 (Najlepszy diss na Onara zaraz obok 3 Korony)
Długo bym mógł jeszcze wymieniac :D
Ogolnie najbardziej lubie Tedasa w Polskim HH za to ze jest prawdziwy ma hajs i nie ukrywa ze lubi go miec nie pier... o biedzie jak Peja.
Wypowiadajcie sie
@Pedał Bear
Tede robi rap?
Hip hop to jest kultura wyrażana przez rap, przez graffitti, przez taniec, przez styl ubierania.
Na plycie WFD robi Hip Hop a w Notes robi rap jak zwal tak zwal RAP to muzyka HH kultura moze chodzilo mi o kulture HH?
Ty zrozumiales ostatni cytat ktory wkleiles?? Zrozum go...Lepiej sprzedac siebie niz sprzedac kogos...wiec sprzedal sam siebie a nie kogos wiec co ty mi tu za Jot Pe zajawki wypisujesz ze sporo dobrych chlopakow przez niego siedzi :)
Na plycie WFD robi Hip Hop a w Notes robi rap??
Ja osobiscie uwielbiam pare:
Tede - Blask (zaje bit! Widac reke Matheo)
Tede - 68 (Najlepszy diss na Onara zaraz obok 3 Korony)
Długo bym mógł jeszcze wymieniac :D
Ogolnie najbardziej lubie Tedasa w Polskim HH za to ze jest prawdziwy ma hajs i nie ukrywa ze lubi go miec nie pier... o biedzie jak Peja.
Wypowiadajcie sie
@Pedał Bear
Tede robi rap?
Hip hop to jest kultura wyrażana przez rap, przez graffitti, przez taniec, przez styl ubierania.
Na plycie WFD robi Hip Hop a w Notes robi rap jak zwal tak zwal RAP to muzyka HH kultura moze chodzilo mi o kulture HH?
Ty zrozumiales ostatni cytat ktory wkleiles?? Zrozum go...Lepiej sprzedac siebie niz sprzedac kogos...wiec sprzedal sam siebie a nie kogos wiec co ty mi tu za Jot Pe zajawki wypisujesz ze sporo dobrych chlopakow przez niego siedzi :)
Na plycie WFD robi Hip Hop a w Notes robi rap??