View Full Version : Dzisiejsze laggi...
Witam!
Chciałbym poruszyć temat dzisiejszych laggów.
Od rana naliczyłem ich ok. 10, co jakiś czas, dosyć często się pojawiają kilku-kilkunastu sekundowe laggi.
Może Ekipa zamiast tych laggów, wynagrodziła jakoś graczy, jakimś +1-2 premmy days lub exp'em 10x na 90-120 min.
Pozdrawiam!
Taki se pazdzioszek
19-09-2009, 12:25
Pisze się lagi a nie lagggggi.
Jak było ich 10 to chyba nic takiego strasznego? Może jeszcze 2 tygodnie pacca byś chciał? ;p
Hahaha, co sie nie stanie to juz chcecie exp x10 :D Lagi sa moze, przez Twoj internet a nie przez serwer. Btw lagi nie laggi, jak pazdzioszek napisal :*
O tak , ja bym dał mulit exp lub 100x
Bo takie lagi to porażka OMG :| WY CHCECIE EXPIC :O
Nie.
Marcelllo
19-09-2009, 12:50
@ .Devixx. - Nie grasz widocznie zbyt długo i gówno wiesz :) Nawet chyba nie wiesz jak rozróżnić czy to lagi neta czy servera.
Pozdro :)
@topic - mało grałeś jak ich 10 naliczyłeś :D Ja grałem hmmm z 6h to naliczyłem ich ze 40 :o Najprawdopodobniej uruchomili sobie test server 7.6 i save tamtego servera powodują lagi na tym ;s Ale to oznacza tylko jedno: Update się zbliża!! :D
Artas v.69
19-09-2009, 13:38
Te lagggi co są teraz to porażka. Co chwila taki lagg, że masakra.
Co do wynagrodzeń, to mogliby te 2 dni pacc oddać.
n/c
To jest ots nie Real Tibie ; c. Lagi sa praktycznie zawsze
Takie kilkusekundowe freezy są już od hmm... miesiąca? Jednak moim zdaniem nie ma co wynagradzać bo są one sporadyczne.
Czasami sa takie lagi serwerowe ale nikt nic na to nie poradzi :<
Hahaha, co sie nie stanie to juz chcecie exp x10 :D Lagi sa moze, przez Twoj internet a nie przez serwer. Btw lagi nie laggi, jak pazdzioszek napisal :*
Acha, nie wiedziałem że all na APO mają neta z tej firmy co ja. Gz.
Pozatym, wg. mnie to nie ma różnicy czy piszę laggggggggggggggggggggggggi czy lagi.
Powinni jednak powiedzieć co jest grane.
Czarodziej Xardax
19-09-2009, 16:17
Lol.....:eek::confused:
To chyba cos u ciebie ja nie mialem lagów :D;)
Pampalini
19-09-2009, 16:48
Lagi - płacz.
Crashe - płacz
Wnioskując że jak są lagi crashe to zaraz musi być jakaś rekompensata za to że są lagi ? najlepiej poszukać drobnego problemu żeby mortiis dał exp 5 czy tam 10 żeby każdy był dumny wbijając w tą 1 godzinkę xx lvli. Na miejscu moderatorów każdy taki sam temat bym zamykał a autorów nagradzał warnem bo to już się robi nudne. Administracja pewnie coś robi i dla tego są lagi. Myślicie że apo jest doskonałe ? na każdym serverze mogą występować lagi .. apo nie jest wyjątkiem po za tym sam mortiis mówił że silnik z 7.6 jest nie stabilny i często są lagi.
Demon Huntter
19-09-2009, 16:50
nic nie powinni oddawac , ani dodawac .
chcecie update , prowadza pewnie testy i jeszcze wam zle ? =|
Pampalini Lagi - płacz.
Crashe - płacz
Wnioskując że jak są lagi crashe to zaraz musi być jakaś rekompensata za to że są lagi ? najlepiej poszukać drobnego problemu żeby mortiis dał exp 5 czy tam 10 żeby każdy był dumny wbijając w tą 1 godzinkę xx lvli. Na miejscu moderatorów każdy taki sam temat bym zamykał a autorów nagradzał warnem bo to już się robi nudne. Administracja pewnie coś robi i dla tego są lagi. Myślicie że apo jest doskonałe ? na każdym serverze mogą występować lagi .. apo nie jest wyjątkiem po za tym sam mortiis mówił że silnik z 7.6 jest nie stabilny i często są lagi.
SINGED!
@up
Zgadzam się!
Płaczecie o update a jak coś robią i lekkie lagi macie to płacz...ogar
Hooligan ckm/zatany/
20-09-2009, 15:48
Jak zaczyna sie coś dziać to odrazu exp x 10,pacc.Owszem co jakiś czas jest kilkusekundowy lag ale to chyba znak że jeśli od administracji wychodzi freez to jest spowodowane jakąś prącą w tym przypadku myśle ze to nadchodzące uptade.
Palladyn Zlosci
23-09-2009, 16:26
Do jednego sie zgodze lagi sa.
Ale czy Ty czasami nie udezyles sie w glowe exp x10 pacaa i co jeszce moze podniesienie lvla do 1k.
Kamor II
23-09-2009, 16:29
LOL wy znów laggi macie ? =[
Ja tam nie mam,na 7.6...
Lagi są całego serva, więc nikt nic nie straci jak poczeka te kilka sec. Zapewnie Mortiis i Tygrys testują nowy update. Rekompensatą bedzie update.
Selinara
23-09-2009, 16:36
Nic strasznego. Pewnie coś siedzi na serwerze, lub jest to tymczasowe.
Eh jeju kilka lagów było i odrazu mają rozdawać kilka dni pacca?? albo exp większy?? Nie przejmuj się lagi czasem będą, ale i tak krótko trwają :)
Temat chyba do zamknięcia
Kosik Czarny 2v0
23-09-2009, 17:14
Żal ludzie żal! Kurva mieliście laga na 3 sekundy i już chcecie dni pacc za to albo większy exp? Jak tak to idź zobacz na noob serwy co ile są lagi i ludzie tam żyją, a Wy z 3 sekundowymi lagami nie przeżyjecie :(
Temat może być do zamknięcia, jeśli to prawda że testują Update :>
Za wszystko chcecie exp x10 :/ Był crash, ma być x10. Są lagi to chcecie x10 -.- Ogarnijcie ludzie. To nie ich wina, że są lagi. Może są przciążenia w serwerowni? Może Mortiis z Tygrysem coś testują? Przecierz przez te lagi nie można paść. Chyba, że...
trzeba sobie kupic dobrego neta ze by nie miec lagow ja mialem lagi i jakos zyje
moze niech wam zaraz da po 100lvli+ kazdemu za te lagi, pare lagow jest i zaraz musi byc exp 10x albo pacc 2+dni ,
Krulowiec
24-09-2009, 14:22
Sadze, ze jest to mała aktualizacja czy cos w tym stylu.
Mortiis zapewne juz cos zrobił, nie panikujcie.
Łowca Postów
24-09-2009, 14:41
Gość ma racje ;o lagi są ale wydaje mi się że to wina servera ponieważ mam internet w miare dobry.
btw. co prawda lagi występują sporadycznie , jednak powinni coś z tym zrobić ;c
Czasem tak bywa.
Musisz sie z tym pogodzic.
#Free pacc ? n/c
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.