View Full Version : Ma?a propozycja.
Witam! Przedstawię wam dwie propozycje, nie wiem czy kiedyś już ktoś to proponował.
1. Dać knightowi możliwość tworzenia runy "Adito grav" jeśli jest to możliwe.
2. Dodać axe, które będzie atakować na 2sqm, mogłoby to być zmodyfikowane "Great axe".
Co o tym myślicie?
co do czaru "adito grav" to jestem na tak
wszystkie profesje go maja oprócz knighta a każdy kto expi na np: bally wie jak się one przydają
co do drugiej propozycji to tez jestem na tak ale poczekajmy do nadchodzącego update'u moze, że coś dodadzą ;]
1. Może być.
2. Nie. Topory są tańsze niż miecze więc nie mogą mieć lepszych właściwości. Nikt ci nie kazał skillować axe.
Selinara
19-09-2009, 14:40
1. Knight nie powinien móc tworzyć run, sama nazwa (rycerz) NIE!
2. Tak jak kolega up powiedział, nikt Ci nie kazał skilować axe, zdecydowanie na NIE!
Pjona.
Marcelllo
19-09-2009, 15:02
1. Zrób sobie noob chara i narób z 100gbp tych runek i wyślij parcelem
2. Możliwe, że następną koksiarską bronią będzie axe :) Najpierw był mls, później m mace a teraz będzie axe :)
Jest kilka spr niewykorzystanych, na przykład:
http://i38.tinypic.com/fepcsz.jpg
http://i36.tinypic.com/2qw38rt.jpg<-- Akurat nie wiem czy używane :)
No i mój typ: http://i34.tinypic.com/2zthjs0.jpg
xD
Czekamy na update :)
Mortalix
19-09-2009, 15:03
Tylko pierwsza, bo runy czasem przydałoby się zrobić (chodź nie jest to jakieś super ważne) : p
2ga propozycja beznadziejna...
Na 2 sqm bijesz z mls'a oraz magic macy i to wystarczy : o
Pampalini
19-09-2009, 16:32
Prawie każdy ma noob chara i może sobie porobić runy jeżeli nie masz piszesz do kumpla jak nie ma nic do roboty i troszkę run Ci porobi ale jestem na tak o ile to możliwe.Ktoś tam Up pisał że ek to nie jest postać magiczna i jest tylko do bloczenia ale popatrz na to że to jest ots :) i zawsze może sobie porobić runy, ile ludzie tracą na locie np expiąc na takich ballach zabijesz 5-6 1 zostanie puści ogień nie masz runy i już po locie :)
Co do 2 propozycji dodał bym nową broń z jakiegoś questa coś podobnego do m macy tylko że dużo lepsze ale wtedy trzeba by było coś zrobić dla palla, ed/ms.
1- tak.
2- tak.
Krzyzaczek
19-09-2009, 20:19
1. Nie
2. Tak..fajnie by było zobaczyć nowy axe ;)
pogromcaszczurow II
19-09-2009, 20:22
Co do adito grava to się zgadzam, ale można poprosić kolegę ed/ms/rp żeby bp zrobił XD Co do drugiej, to niepotrzebne jest już club i sword, to ci co chcą mieć 2 sqm to niech się przerzucą na sworda lub cluba ;)
Z tymi runami to by sie przydalo nie ukrywal bo am jestem knightem i musze prosic kolege zeby zrobil mi troche :) Ale ztym axem to mysle ze narazie nie, moze to kiedys by sie przydalo ale mysle ze to jeszcze dluga droga nawet jakby tomialo zostac wprowadzone. Narazie jest magic mace i to powinno starczyc nie widze narazie potrzeby wprowadzanie nowej broni.
Demon Huntter
19-09-2009, 21:46
Zrob noob chara ms'a ;f
Przeskilluj sie na sword / club.
Jak nie odpowiada rzuc apo ! :C
#to
jestem na nie _,_
Co do czaru to jestem na tak. Knight tez powinien mogl tworzyc te runy.
Co do axa to rowniez, jestem na tak.
@350 POST !ONEONOENEONEOEN!OE!NEO!N!O!N!O!N!JENNENE!OEN!EN
1 nie.
2 Jest pewnien spr pod 7.6 wygląd:
http://images.tibia.pl/static/items/axe/war_ax.gif
Moża by było dodać, ale dla urozmaicenia dać ja jako 2 ręczną i 70ataku i 10 obrony :D knight obrywałby duże hity z c arrow i innych takich, ale też duzo bił. Cena c arrow by wzrosła ponieważ z g bolta by siadały mniejsze hity ( nie fizyczne)
Kumpel Armii
19-09-2009, 22:10
2 - 100% TAK
1 - 99% NIE
Usuńcie te znaki bo to jest żałosne.
Knight ma możliwośc korzystania z 3 typów broni, więc dlaczego tylko sword i club jest na dwie kratki?
Popieram 2 pomysł.
>>Vegos<<
20-09-2009, 21:24
Tak, obie, ale lepiej poczekajmy na update... :)
1. Nie, ponieważ knight to nie jest postać magiczna.
2. Nie.
2x tak.
.................................................. ............
Ja oficjalnie zaznaczyłem:
Tylko druga.
wydłużyłem swoją wypowiedź o przynajmniej 40 znaków.
Można w sumie dodać, jakiegoś lepszego axa, a rune mogą dostać mimo że knighci to nie profesja magiczna.
1-jak najbardziej
2-jest mi to obojetne
:D:D:D
Palladyn Zlosci
22-09-2009, 13:53
1 Propozycja mi sie podoba.
2 Za to nie, Tam jak tam kolega na poczatku ktos Ci kazal skillowac axe jezeli tak bardzo chcesz walic na 2 sqm zaczanij od nowa skillowac sword :)
Pjona
1st - Może być.
2nd - Niestety odpada.
Tak więc zagłosowałem na 1 ;)
Pablosikk
25-09-2009, 19:17
1 jestem na tak a 2 na nie bo mozna sie przeskilowac na cluba/sworda to nie duzo roboty 1 dzien w plecy tylko Xd
Paladyn Zabijaka
25-09-2009, 22:50
Jestem na Tak!! w obu przypadkach:D. Bo to tej pory knight był profesją lekko niepełnosprawną.:)
1: Bardzo dobry pomysł :)
2:Zupelnie nie potrzebny pomysl po co ma byc jeszcze axe na 2sqm skoro jest mm i mls? bezsens :(
Pablosikk
03-10-2009, 16:51
runa tak axe w sumie tez bo knight tak jak to powiedzial kolega up ma mozliwosc z korzystania 3 typow broni :)
Mareczekk
04-10-2009, 09:39
Jest to nie potrzebne dla knighta. I tak on jes dobry. Jestem na nie
× Hexolic ×
04-10-2009, 11:12
1. TAK
Można dodać tworzenie tej runki dla EK
2. NIE
Knight ma Magic Mace & Magic Longsword, Trzeba było nie skilować axe, wtedy byś nie płakał
Pierwsza propozycja za dobra nie jest bo to jest Knight -> Rycerz a jak wiadomo Rycerz jest ułomny z magią. Było by to bez sensu.
A co do drugiej to poczekajmy aż update wejdzie bo nigdy nic nie wiadomo, może coś dodali a może nie ;>
Ogólnie jestem na nie.
Pierwszy pomysł zbędny jestem na nie, ale mogliby dodać axe który wali na 2 sqm.
...:::Neko Knight:::...
09-10-2009, 19:51
Do 1 jestem jak najbardziej na tak.
Do 2 Nie
Mag Magikk
09-10-2009, 20:00
1. "Tak".
W koncu knight bylby "samowystarczalny" (trudny wyraz xD).
2. "Tak".
Jest bron typu sword bijaca na 2sqm, typu club, to dlaczego nie ma byc typu axe? Dyskryminacja? xD
1. Mysle ze knight moglby dostac ten czar poniewaz musi sempic od innych profesji runki ;s
2. Jezeli axe, sword i club maja bronie ktore bija na 2 sqm to czemu nie axe ? Jestem na TAK
sqlterpa
09-10-2009, 20:55
Co do run to nie jestem za bardzo przekonany. Dlatego, że knight ma to do siebie, że ma mało czarów i nie może robić run:D A jak ktoś potrzebuje destro fieldy to niech kupi w sklepie:p
1. nie
2. tak - pod warunkiem ze bedzie wolny jakis ciekawy wyglad, ktory nie jest wykorzystany na serwerze (tutaj prosze o wasze propozycje najlepiej od razu z numerem id)
1.runa moglaby sie przydac
2.nikt nie kazal skillowac ci axe, a jak chcesz bron na obszar 2sqm skilluj sword(mls) lub club(m.mace)
Poco knightowi adito grav ? :o zrob sobie druida 15 lvl i sobie rob czy tam 20 a 2sqm axe po co jest mls i m mace...
1.Nie (przez przypadek zaznaczyłem na tak ;s)
2.Też nie. Lepiej zrobić jakiegoś sworda który bił by na 2 sqm : P
mozna sie przeskilowac na cluba/sworda to nie duzo roboty dzien w plecy tylko Xd
Czy ja wiem czy to jest tylko jeden dzień. Jestem na TAK za 1i 2
1. Sam gram knightem, i było by to za duże ułatwienie.
2.
- Stworzyliśmy nową broń Magic Axe prawdopodobnie będzie do zdobycia w nowym quescie, który zostanie dodany niebawem.
To 1 to dobre
Ale to 2 to zal wtedy ek by mial tania bronia i dobra a tak to przynajmiej sie zaplaci z 20kcc
2-nie,nie,nie...
2 propozycja jest dobra, bo cemu axe ma byc poszkodowane ? ;;P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.