Zaloguj się

View Full Version : Warny.

Marcelllo
19-09-2009, 21:27
Jak wiadomo Santano wprowadził ostatnio nowy system warnów.
Lecz nie jest on doskonały :)
Mianowicie chodzi mi o to, że miałem 2 stare warny jedno punktowe. Niestety nie znikły wraz z wchodzeniem nowego systemu... Teraz Muflon mi dorzucił 2 punkty na 2 miesiące i teraz co? Mam nie odpisywać w żadnym temacie bo któryś moderator mi da warna bo uzna to za nabijanie? :)

Jeszcze co śmieszniejsze te 2 punkty dostałem za odświeżanie tematu... I zgadnijcie dlaczego w nim napisałem... Bo siedzę sobie na 4um a tu Tygrys sobie przegląda propozycje... Więc wlazłem w jego profil i kliknąłem w link który temat przegląda :) I co? :D Oczywiście się w nim wypowiedziałem.
Temat brzmiał Anty-cave bot czy jakoś tak :D Zaraz po mnie wypowiedziało się kilka osób ;d I nikt nie zważał na datę pierwszego postu... I za zwykłą nieuwagę nie mogę się już wypowiadać.
Znając życie za ten post Muflon mi dowali następnego warna i już zostanie konto zbanowane :s

Moje pytanie brzmi:
Czy powinny być usunięte dawne warny na nowych zasadach? (po 90 lub 60 dniach)
Uważam, że jest to nierówno uprawnienie -.- Ponieważ niektórzy mają konta 2 lata i nie nazbierali tyle warnów co niektórzy zdążyli już uczynić od wprowadzenia nowego systemu... Czyli nowemu użytkownikowi znikną wszystkie a na przykład mi zostaną 2 na zawsze... Według mnie to jest nie fair. Powinni pousuwać warny nadane przed zmianami ale już na nowych zasadach.

Dodaję sondę :)

Bondi
19-09-2009, 21:50
Ja bym zrobił tak, że stare warny znikają po 6 miesiącach od otrzymania takowego. I wszystko byłoby ok : )

Demon Huntter
19-09-2009, 21:58
Ja bym zrobił tak, że stare warny znikają po 6 miesiącach od otrzymania takowego. I wszystko byłoby ok : )
SINGED.

tak powinno byc , bo ban na kazdego czeka w takim razie =/
Bondiego propozycje = moje :>

Spaślak
19-09-2009, 22:14
Hmm popełniłeś błąd nie patrząc na datę ostatniego postu, to co Tygrys przegląda to jest jego sprawa, a do tego twój komentarz nie był rzetelny, nic nowego nie dodałeś do tematu, więc otrzymałeś warna, i stare warny nie będą cofnięte, były już na ten temat wątki i w każdym odpisał Mc Maciek czy też Santano i się na to nie zgodzili, warn pozostaje,za post nie "dowale" Ci następnego warna ponieważ na forum panuje wolność słowa i każdy ma prawo wyrazić swoją opinie, oczywiście w sposób kulturalny, temat zamykam.