Zaloguj się

View Full Version : House M.D

Human
19-09-2009, 23:27
W tym temacie wyrazajcie swoje opinie na temat serialu jakim jest dr house. ;-)
Co sądzicie o tym serialu? Osobiście czekam na 6 sezon, 5 już oglądnąłem. Jeden z lepszych seriali na świecie.;D

KaczorPowraca
19-09-2009, 23:37
@up
Najlepszy, nie jeden z najlepszych ; D
też czekam, już niedługo premierowy dwugodzinny odcinek<3

Τettmeier
20-09-2009, 08:50
Oglądałem sporadycznie na AXN, nie odcinek po odcinku ale wiedziałem co się dzieje do momentu przesunięcia Cameron do normalnego szpitala : |. Po tym mniej, choć nadal ogarniałem. Do końca 4 sezonu chyba: d Fajny serial, House zadziwia mnie pod każdym względem. Jak to ktoś gdzieś napisał "jego chamstwo śmieszy, wasze chamstwo to chamstwo". : ))

@down
Nie wiem czy miałeś na myśli też "Lost", ale tak prawdę mówiąc jak oglądałem 2 pierwsze sezony, wszystkie odcinki, to serial mnie fascynował : ) Domysły etc.. dlaczego shit? :x

*Esende Mylffon*
20-09-2009, 10:18
Mam na PC wszystkie sezony <3 Nienawidze seriali typu PB czy innego shitu, ale w tym sie zakochalem xd Czekam na 6 sezon ;d

Piko
20-09-2009, 10:49
Zgadzam się House M.D to genialny serial. Czekam z niecierpliwością na 6 sezon. Polecam także przeczytać książkę Hugh Laurie "Sprzedawca Broni"

Fllushy
21-09-2009, 14:30
House to zdecydowanie najlepszy serial , tylko martwią mnie plotki , że House umiera na końcu 6 serii :/

KaczorPowraca
21-09-2009, 15:59
@up
I to tylko plotki ;)

@topic
dziś premiera !; D

Human
21-09-2009, 16:29
House to zdecydowanie najlepszy serial , tylko martwią mnie plotki , że House umiera na końcu 6 serii :/
Plotki - czytałem na fansite dr housa, że Hugh Laurie podpisał już kontrakt na 7 sezon

Tak jak napisał Kaczor, dzisaj premiera 6 sezonu.. ; D Jestem ciekaw kiedy będzie można ściągnąć już te 2 odcinki nowej serii.:)

KaczorPowraca
21-09-2009, 17:45
@up
Jeden dwugodzinny odcinek pokazujący jego (house'a) pobyt w szpitalu ; d

@edit xd

"Hugh Laurie opuści obsadę "Dr House'a"?

Autor: ToAr | Kategoria: Aktorzy | data: 2009-09-21 | Odsłon: 1584 | Komentarze: 7

Hugh Laurie rozważa pożegnanie z serialem "Dr House", ponieważ symulowanie kalectwa głównego bohatera zaczyna szkodzić jego zdrowiu."

.Verrier
21-09-2009, 18:03
Właśnie od niedawna zacząłem oglądać. Bardzo ciekawy serial a Hugh Laurie jest świetny w swojej roli.

palobo
21-09-2009, 22:59
Dzis rusza 6 sezon w amerykańskiej telewizji, czyli jutro w okolicach 12 powinien być dostepny na pebie;)

Patriota
22-09-2009, 00:30
Ogladalem pare odcinków nawet ciekawe :) ale nie mam czasu na seriale...

KaZeK
22-09-2009, 14:39
Z tego co mi wiadomo dostępne są już 2 odcinki House w necie ( Nie jestem na bank pewien).

House zawsze mnie interesował, jego "teksty" są zabawnie idiotyczne ale śmieszą ;D

^down

:c

KaczorPowraca
22-09-2009, 14:41
@up
jeden "dwugodzinny" xd chodz i tak nie trwa 2h; >

@edit
ściągajcie :) (http://storage.to/get/yzo65IUF/House.S06E01E02.HDTV.XviD-NoTV.rmvb)

Human
22-09-2009, 14:51
Dzis rusza 6 sezon w amerykańskiej telewizji, czyli jutro w okolicach 12 powinien być dostepny na pebie;)

Na peb? Ja nigdy nie widzialem serialu House M.D na tym forum. moderatorzy usuwają tam tematy z linkami do tego serialu bo chodzi o jakieś prawa.. nie jestem pewien ; d

Na internecie była dostępna wersja reżyserska któregoś z odcinków : d.

#
Ankarius, jeśli oglądasz od pierwszego odcinka, zrozumiesz WSZYSTKO! Jeśli czegoś nie kapujesz/ nie wiesz co znaczy któreś słowo wpisz w wikipedie, albo gdzie indziej. Sam na początku tak robiłem ;>.

KaczorPowraca
22-09-2009, 19:49
I jak, oglądał już ktoś ? jak dla mnie super ;D

Fllushy
22-09-2009, 20:47
I jak, oglądał już ktoś ? jak dla mnie super ;D

Ja właśnie pobieram : P Jutro obejrzę (albo jeszcze dziś) i dam edita :D

~ Ankarius ~
22-09-2009, 20:51
Hmmm.... moje zdanie jest takie:

Film jest nawet fajny oprócz tego że 90% widzów nie rozumie połowy słów :P

KaczorPowraca
22-09-2009, 21:09
czego tam możesz nie rozumieć? phi ; d.............

Fllushy
23-09-2009, 19:33
Obejrzałem już pierwszy odcinek i muszę powiedzieć , że był zajebisty :) Chociaż żal mi tamtych ludzi , którzy tam zostali :c

jaszczur chojrak
30-09-2009, 21:41
cze
ogladal ktos juz 3 odcinek nowej serii? : D jak nie to pisac na priv podam link do new odcinkaa or gg 508652, jak narazize to zajebiste odcinki, mam nadzieje ze wątek alvie'go nie zostanie tak do konca ucięty ; d chlop krejzi jest XD!
jak ktos ogladal - napiszcie co sadzicie o 3 odcinku i ogolnie 6 sezonie najlepszego serialu ; d

Seth Drut
01-10-2009, 08:55
house jest fajny ;d
co tu wiecej mowic? xD

Ktoś II
08-10-2009, 00:23
Muszę w końcu kiedyś obejrzeć tego House :P
Wiele ludzi mówi, że taki wspaniały serial, a ja nigdy nie oglądałem :/
Na jakim programie jest odtwarzany?

*Esende Mylffon*
08-10-2009, 01:27
#Up
TVP 2 i AXN, ale nie wiem w jakie dni, bo ja sciagnalem wszystkie sezony z torrentów.org. 5x 8gb~, ale warto.

KaczorPowraca
08-10-2009, 13:53
nowy odc (poniedzialek premiera byla) zajebisty; d ogladalem we wtorek ale nie chcialo mi sie pisac; dd

Daaron
10-10-2009, 20:37
Oglądacie ten serial z jednego z dwóch powodów lub z obu jednocześnie:

1. Chcecie poczuć się mądrzy słuchając tego co House mówi.
2. Chcecie nauczyć się tego co House mówi, żeby posłużyć się tym w szkole medycznej, której i tak nie zdacie.

Też oglądam serial, ale dla 1 powodu.

kACZOR
10-10-2009, 22:59
3. bo sie komus to "podoba" .........................

Τettmeier
11-10-2009, 08:04

2. Chcecie nauczyć się tego co House mówi, żeby posłużyć się tym w szkole medycznej, której i tak nie zdacie.

A nie wpadłeś na to, że to może się podobać tak bez przyczyny? Ja lubie ten serial bo jest zajebiście zrobiony i dopracowany pod każdym względem, nie ma gdzie wytknąć jakiegokolwiek błędu. Teksty, no prawda, czasami się przydają(u mnie ostatnio na polskim:F). Ale co do tej szkoły muzycznej, to ponawiam już któryś raz z kolei to co pisałem, masz zajebiste teorie. Podobnie jak Grulix. Skąd wiesz że ktoś pójdzie do szkoły medycznej a jak już pójdzie to jej nie zda? *****. No jak sopranis:/

@topic
nie oglądałem jeszcze tej nowej serii, aktualnie oglądam chyba 4 czy 5 :P

Chojrak_comeback
11-10-2009, 14:07

ja ogladam dlatego ze mi sie podoba i tyle : o a nie jakas ***** szkola medyczna etc. zreszta skad mozesz wiedziec czy ktos ***** nie zda do szkoly medycznej? bedzie sie uczyl i zda. to ze ty nie zdasz to nie znaczy ze ktos inny moze nie zda : o popieram teta z tym grulixem

*Esende Mylffon*
14-10-2009, 22:53
Dajcie link do trzeciego odcinka jak ktos ma.

#Top
Wypowiadalem sie =o

kACZOR
14-10-2009, 22:59
klik (http://www.darkwarez.pl/forum/index.php)
.............................................

Freddie
31-10-2009, 00:23
Kaczor, czemu nie ma nowych odcinków? Tj poniedziałkowego jeszcze nie ma : /.

ByOutek aka Kulfonek
07-11-2009, 18:22
Świetny serial, aktorzy świetnie dobrani i w ogóle, majstersztyk!

Azielu$
17-11-2009, 12:25

Czy ja wiem... Oglądam House'a nie dlatego, że chcę poczuć się mądry, tylko dlatego, że ma w sobie coś intrygującego. Jego teoria - 'Wszyscy kłamią' zazwyczaj się sprawdza... Nie tylko w serialu, ale i w życiu codziennym. : o

Rasta
27-11-2009, 20:14
Ten serial jest po prostu zajebisty. Co tu dużo mowić. Czytałem, że Hugh Laurie miał odejść ale wtedy ten serial nie byłby już tak fajny. Polecam stronę
seans24.pl
Są tam odcinki wszystkich serii od 1 do 6 a z 6 serii już jest 8 lub 9 odcinków i wszystkie dalej mi się tak podobają jak z poprzednich serii. House oglądam od I serii i nie nudzi mi się jeszcze. A nawet niektóre odcinki potrafię oglądać po 3 razy lub więcej xd

Led
30-12-2009, 01:33
Czekam na następny odcinek, premiera ma być dopiero 25 stycznia 2010r. :mad:
Od kiedy nie ma nowych odcinków szóstego sezonu oglądam wszystkie odcinki od początku.:D!
Polecam też przeczytać książkę "Sprzedawca Broni" autorstwa Hugh Laurie'go.

Jaros Jaroz Jaro
30-12-2009, 01:56
Czy ja wiem... Oglądam House'a nie dlatego, że chcę poczuć się mądry, tylko dlatego, że ma w sobie coś intrygującego. Jego teoria - 'Wszyscy kłamią' zazwyczaj się sprawdza... Nie tylko w serialu, ale i w życiu codziennym. : o

-ja to oglądam bo pokazują zaskakujące przypadki chorób itp.
I tak pewnie większość to kłamstwo ;d A co do Housa jego styl bycia jest zajebisty.

Ten serial jest po prostu zajebisty. Co tu dużo mowić. Czytałem, że Hugh Laurie miał odejść ale wtedy ten serial nie byłby już tak fajny. Polecam stronę
seans24.pl
Są tam odcinki wszystkich serii od 1 do 6 a z 6 serii już jest 8 lub 9 odcinków i wszystkie dalej mi się tak podobają jak z poprzednich serii. House oglądam od I serii i nie nudzi mi się jeszcze. A nawet niektóre odcinki potrafię oglądać po 3 razy lub więcej xd

Ta strona nie jest ciekawa. Bo korzysta z serwera megavideo,a jak wiadomo jest limit czasowy ogladania, po limicie albo czekac albo bulić:rolleyes:

Axelo .
31-12-2009, 09:42
Tak, House to moim zdaniem najlepszy serial na chwilę obecną. Super zagrane, fajna fabuła i tak jak Daaron też czasem czuje się mądry oglądając to.

Jaros Jaroz Jaro
03-01-2010, 23:08
Ma ktoś linka do odcinka 121 ? [[ online ]]

Nixon
04-01-2010, 08:36
Jedyny serial, który oglądam. Znam wszystkie odcinki chyba na pamięć. :P
Sezony 1-5 widziałem po 3 razy, aktualnie oglądam je po raz czwarty, dostępne odcinki 6 sezonu widziałem około 5-6 razy.

Dobra fabuła, zawsze ciekawy temat odcinka sprawiają, że serial jest po prostu idealny.