View Full Version : Myszka do cs [source]
Maślanka
20-09-2009, 13:59
Zastanawiam się nad wyborem myszki do cs'a. Nie piszcie mi tu czasem, że myszka nie czyni gracza pro, bo to wiem... A więc moja myszka ma kosztować max. 500 złotych, zastanawiałem się nad razer mambą, ale trudno ją znaleść w Grudziądzu (moim mieście). A wy polecacie coś?
@down
Omg, pisałem przed chwilą to samo -.- poprostu się pytam jakie myszki polecacie...
Myszka z Ciebie pro nie zrobi... Dobry gracz i na 400 DPI pogra. Kup taką która będzie dla Ciebie wygodna.
W książki wsadź te 500 zeta bo CS ci jedzenia w przyszłości nie da
O lol , myszka za 500 zł do CS'A? Pozdro...
Logitech mx revolution. Lepiej za te 500 zl sobie kupic czesci do kompa ;F karte graficzna itd ale w/e
Razer DeathAdder. Bardzo wygodna myszka dla graczy. Wystarczy Ci w zupełności. Za resztę pieniędzy będziesz mógł kupić dobre słuchawki, które pomogą Ci stać się największym hajtem sceny Source'a
Patriota
20-09-2009, 16:22
Myszka nie ma znaczenia :D jak umiesz grac to poprostu umiesz jak nie umiesz to nawet najlepsza myszka ci nie pomoze :D
Razer Lachesis. 500zł za myszke? Wiesz ile byś za to whisky kupił? : < Btw, kup MW2, zostaw Source;x
DannRook
21-09-2009, 17:54
A ja Ci polecę myszki A4tech'a, taką myszkę kupisz za stówkę, a jest na prawdę fajna, 2500 dpi ma bodajże, przycisk burst fire i jest bardzo wygodna.
500 złotych za myszkę :D Za tyle to byś mógł kupić jakiś słaby komputer : d
Marcinekk
21-09-2009, 18:37
Razer DeathAdder. Bardzo wygodna myszka dla graczy. Wystarczy Ci w zupełności. Za resztę pieniędzy będziesz mógł kupić dobre słuchawki, które pomogą Ci stać się największym hajtem sceny Source'a
j/w
ale z tymi sluchawkami sie nie zgodze. niektore sluchawki za 20 zl sa takie jak za 200 ;)
A ja Ci polecę myszki A4tech'a, taką myszkę kupisz za stówkę, a jest na prawdę fajna, 2500 dpi ma bodajże, przycisk burst fire i jest bardzo wygodna.
500 złotych za myszkę :D Za tyle to byś mógł kupić jakiś słaby komputer : d
http://www.proline.pl/imgart/a4tech_750_bf_1a.jpg
A4tech X750BF. Bardzo popularna ostatnimi czasy. Bo ma dużo dpi i jest stosunkowo tania. Sam jestem posiadaczem powyższej myszki i złego słowa na nią powiedzieć nie mogę. Kabel długi, wytrzymały, 3x click, dwa przyciski po bokach, kulka podświetlona, jednym przyciskiem na myszce można czułość zmienić. No i fajnie się trzyma ją, łapsko się nie poci.
Dziadek Zabujca
21-09-2009, 19:01
moim zdaniem chyba chcesz pokazac ze jestes pro noobem ktory wydaje 500zl na myszke bo nie umie grac w cs ja mam myszke za 20zl i jest lepsza niz taka za 500 uwierz mi :)
Kamor II
21-09-2009, 19:14
A4tech X750BF. Bardzo popularna ostatnimi czasy. Bo ma dużo dpi i jest stosunkowo tania. Sam jestem posiadaczem powyższej myszki i złego słowa na nią powiedzieć nie mogę. Kabel długi, wytrzymały, 3x click, dwa przyciski po bokach, kulka podświetlona, jednym przyciskiem na myszce można czułość zmienić. No i fajnie się trzyma ją, łapsko się nie poci.
Też ją mam !
Kupilem za 6 dych i polecam serdecznie,bardzo dobra jest :p
Też mam taką, ale w ognie i u mnie się nie świeci kulka :< I lekko na dole zdrapała mi się guma, mam ubytek wielkości 1cm2. No i ślizgacze musze wymienić :D Jest ZAJEBISTA!
Ero Senin
22-09-2009, 21:44
500 zl? szkoda kasy...
Ja kupiłem 2 lata temu myszkę za 20 zeta i nadal pięknie smiga XD
Macie fote:
http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/714/84/83/714848319
Oczywiście jest to fota z neta :d moja jest czerwona i już się w kilku miejscach pościerała ;d
Ma tylko 200 DPI chyba xd
Oriental
22-09-2009, 22:22
Na chuj ci myszka za 500zl?. Za 100 zl masz elo kox ivul undead pro ak glacius warlock itd. itd. myszke z lodżitecha, szto mozesz pogrywac na latencji eins.null
....
Najlepiej kup taka ktora bedzie dobrze lezala Ci w gloni.
Oczywiscie to tylko i wylacznie moje zdanie.
Polecam deaddera lub IE 3.0 jedne z najepszych myszek do cs 1.6 jak i source
Habemus Papam
25-09-2009, 15:02
Wypowiem się tylko dlatego, że śmieszy mnie to, że ktoś chcę wydać na myszkę 500 zł..
Ludzie w afryce nie mają co jeść.. wyżywiłbyś pół afrykańskiego narodu.. :|
Ale Twoja kasa to rób z nią co chcesz.. xd
Ja mam myszkę za 49 pln. i jest dobra..
Na pewno inaczej zagospodarowałbym te 500 zł.. ;>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.