PDA

View Full Version : Porz?dki na Forum

Mc Maciek
20-09-2009, 20:06
Witam

Dzisiejszego dnia zrobiliśmy małe porządki na Forum. Pozamykane zostały wszystkie tematy, które zostały napisane do maja 2009 roku włącznie. Nie ruszałem działu Powitania & Pożegnania - tam tematu i tak nie da się odświeżyć :)

Jeśli ktoś uważa, że jakiś temat powinien zostać otwarty i odświeżony - proszę pisać do mnie, rozpatrzę sytuację.
Jeśli ktoś chciałby wypowiedzieć się w starym temacie - proszę pisać do mnie, zbadam sprawę i odpowiem, czy otwieram temat i można się w nim wypowiedzieć, czy lepiej stworzyć nowy. Krótko mówiąc: służę radą i pomocą :]

Ilość zamkniętych tematów to około 13 000!

@down
Na tej samej zasadzie, co do tej pory - jak wniesie coś sensownego do tematu, to nie :]

[Santano] Pozamykane zostały również nieaktualne tematy w dziale 'Nowości'.

Bondi
20-09-2009, 20:23
13 000? :eek: Nie no zatkało mnie :o Czyli teraz rozumiem jak ktoś napisze posta w temacie z ostatnim postem z czerwca, to nie dostanie warna? :]

Exevo knight
20-09-2009, 23:24
Liczbę zawyżyłeś xd...

Fajnie jak byś takie akcje robił co pół roku xD

Ktoś II
20-09-2009, 23:27
Jeżeli ktoś wniesie coś sensownego do tematu, napisanego w czerwcu bieżącego roku nie zostanie ukarany, tak?
Czyli krótko mówiąc na forum nie ma już czegoś takiego jak archeologia?

Aha :).

#edit
Co za miszcz zamknął ten temat?
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=55615

Mc Maciek
21-09-2009, 07:10
Co za miszcz zamknął ten temat?
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=55615

Zapewne przez pomyłkę, otworzyłem go :)

@down
A jaką miałeś mieć? :P

Arhadus
21-09-2009, 07:19
...a arh dalej nie ma rangi/kolorku. ;<

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka

Splaxor
21-09-2009, 11:08
Pozamykane zostały wszystkie tematy, które zostały napisane do maja 2009 roku włącznie.

Widzę, że jednak mnie posłuchałeś Maćku :)

@topic
Na forum jest 19.859 tematów, szczerze powiem, że nie wydaje mi się, że zamknęliście aż 13.000 tematów, ale to nie ważne.
Fajnie, że nareszcie zrobiliście porządek i nie będzie zbędnego postowania, ale z drugiej strony ile ten ład i porządek potrwa? Tydzień? Dwa? Miesiąc?

Pozdrawiam wszystkich Moderatorów.

@down
Przynajmniej się przyznałeś :)

Mc Maciek
21-09-2009, 15:15
Widzę, że jednak mnie posłuchałeś Maćku :)

@topic
Na forum jest 19.859 tematów, szczerze powiem, że nie wydaje mi się, że zamknęliście aż 13.000 tematów, ale to nie ważne.
Fajnie, że nareszcie zrobiliście porządek i nie będzie zbędnego postowania, ale z drugiej strony ile ten ład i porządek potrwa? Tydzień? Dwa? Miesiąc?

Pozdrawiam wszystkich Moderatorów.

Powiem szczerze, że wzorowałem się na Twojej wypowiedzi właśnie :) Ile potrwa porządek? Zobaczymy. Jak będzie taka potrzeba, to zrobi się to poraz kolejny :P

Akananto
21-09-2009, 15:24
Ilość zamkniętych tematów to około 13 000!

Wątki: 19 892

O 2 zera aby nie za duzo?

...a arh dalej nie ma rangi/kolorku. ;<

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka

O Rly? Ta wypowiedz na tym forum jest chyba twoja najgorsza

Artas v.69
21-09-2009, 16:06
No i dobrze, że coś robicie na forum. Przynajmniej mniejszy syf tu będzie. ;)