Zaloguj się

View Full Version : Parcel na rooku

Palladyn Zlosci
22-09-2009, 13:43
Witam.
Tak jak w temacie :
- Czy byla by taka mozliwosc dodania parceli na Rooku?
- Wiele mosob przez taka glupote traci Itemki jak i Kase zostawiajac pod drzewkiem zeby nikt nie widzial ( kaske czy itemy ) nastepnie relogujac na 2 postac aby wziasc te itemki a tu niespodzianka nie ma itemek.
- Parcel mozna by bylo kupywac u Npc Obi ktory znajduje sie w depo.

Bardzo prosze abyscie byli wyrozumiali

Dαniel3k =)
22-09-2009, 13:46
Nie, bo można by było wysyłać itemy z maina na rooka i na odwrót.
Jest tak od zawsze i nikomu to nie przeszkadzało. Niedługo będziecie chcieli sonie...
Niech tego nie wprowadzają!

Vivek
22-09-2009, 13:47
@up
id depo na rooku jest inne. itemki z rooka niemożna by wysyłać na maina jak i na odwrót.
@topic
Nie wiem.

Dareg
22-09-2009, 13:48
Tak x;
Daniel3k teraz nie można to czemu wtedy by można było ;x?
Zrobią parcele i tylko żeby można było wysyłaĆ do dp rook. Wtedy by było dobrze ;x ale niech parcel kosztuje 1cc+ xd

Krzyzaczek
22-09-2009, 14:19
wg mnie kompletnie nie potrzebne...sami narzekacie ze z rooka robią maina, to po co parcele? -.^

Bastek10
22-09-2009, 14:23
po co ci parcel na roku?nie masz tam kolegów żeby Ci pomogli przerzucić itemki.?
jestem na nie

KaZeK
22-09-2009, 14:31
Jestem na tak.

Jak ktoś up powiedział , "dp na rooku ma inne id niż na main" nie jestem pewien ale jeżeli to prawda to zrobienie parceli nie było by aż taka trudnością.

Pampalini
22-09-2009, 14:51
A ja bym nie robił parcela na rooku, mimo że grałem na rooku i wiem że jest tam teraz już tak łatwo to wy jeszcze chcecie wszystko pod ręką nie róbmy z rooka drugiego maina :| bo to było by głupie. Parcela nigdy nie było i dobrze jak by to pozostało. Po za tym zrobili update na rooku teraz wszyscy chcą czegoś nowego.

Nie.

Bondi
22-09-2009, 15:53
- Wiele mosob przez taka glupote traci Itemki jak i Kase zostawiajac pod drzewkiem zeby nikt nie widzial ( kaske czy itemy ) nastepnie relogujac na 2 postac aby wziasc te itemki a tu niespodzianka nie ma itemek.

Tak, masz rację, wszyscy chodzą i sprawdzają drzewka. Co do propozycji to jestem na nie, chociaż sam gram na rooku. Pomysł do bani.

Metaxa Kamil
22-09-2009, 15:59
Tak i wprowadzą to, i będziesz biegał z s setem po roku jestem na nie!
Idź się lecz

Mortalix
22-09-2009, 16:22
Nie, nie, nie...
Proste, że nie zostanie to wprowadzone : )
Przez 4 lata na roku dawali sobie radę bez tego i jak pisali wyżej z maina wysyłalibyście parcele na rook i na odwrót. ;c

Champel
22-09-2009, 16:24
Nie bo już i tak za dużo macie np rook boots itp im więcej macie tym więcej dupę trujecie żeby dodawali na ten rook ....
Nie!!!

Vivek
22-09-2009, 16:31
Ściągnij mc. Konto 1 lvl i przekładaj itemy na trade _._
@down
Jakby miały być parcele to około 50pc za jeden...

Marcelllo
22-09-2009, 16:32
Pobierz sobie MC i będzie ok :) No chyba, że nie potrafisz zrobić drugiego konta :)

Powinno być MC legalne do przerzucania itemów... Bo tak to albo trzeba kogoś zaufanego albo tak jak w temacie, że zostawia się itemy gdzieś :d

Mimo to, jestem na nie. Przez to byłyby depozyty zapchane... Jakieś nooby nakupiłyby parceli i nawysyłały wszystkim...

Demon Huntter
22-09-2009, 16:58
nie , bo rook to nie main
proste , Tygrys napisal , rookgardu narazie nie rusza !

Sylvanas
22-09-2009, 18:08
Ja byłbym za takim czymś:
Quest od 120 lvl coś ala postman. Żeby był długi i niezbyt łatwy. Niech polega na robieniu misji. Po wykonaniu np: 10 misji, mamy dostęp do KILKU skrzynek na PACC i tylko na jakiś ważniejszych respach (ghoust, te lordy, vampy, bk). I to wszystko.

Poza tym, Tygrys napisał, że nie zrobi już nic nowego.

Sciex
22-09-2009, 18:13
Gorszej propozycji nie widzialem jeszcze na rooku ;/ Gdyby byly parcele na rooku mozna by bylo wszystko wysylac miedzy main-rook, rook-main ;/ JESTEM NA NIE

UraBura
23-09-2009, 07:24
Ściex qrwa nie grasz na rooku ani nie grałeś... Więc qrwa nie nabijaj postów tak jak Ja w tym momencie muszę zrobić przez Ciebie-.- Ogarnij palca plz i powinieneś wiedzieć co z nim zrobić :(

Palladyn Zlosci
23-09-2009, 08:26
Dobrze.
Wiem ze jak by byl parcel na rooku to mozna by rook-main, main-rook
Ale mi bardziej chodzi o to zeby parcelem mozliwosc wysylania byla tylko na rooku z dp rook na dp rook.
A parcel kosztowal by okolo 10platynek-50platynek, to zadnych noobow by nie zasmiecalo depo bo na ch** wydawac 50platynek.
Dziekuje

Krsix
23-09-2009, 08:46
Po co to komu??? Tyle lat nie było tych parceli i nikt nie narzekał ;) Jak chcesz sobie przeżuci itemy to poproś kumpla ;) ew. jak up mówili mc :D

^Hmm^ o.O
23-09-2009, 10:07
nie no bez przesady , moze jeszcze bys wprowadzil exure? po co ten parcel zeby byly bugi i mozna bylo wyslac z maina na rooka? debilny pomysl wiec NIE

KubusS
23-09-2009, 14:51
Yhy, może odrazu mega manaski, runki, quest na sapphire seta, kaptur itp. Czy wy chcecie z rooka zrobić MAINA!?
NIE

Sobi
23-09-2009, 15:31
Przypadkowo zaznaczyłem "Tak", a jestem na "Nie".

Selinara
23-09-2009, 16:39
Dokładnie, po co to komu... Chociaż mógłby kosztować te 1cc+, ale wtedy kto by kupował?
Jestem na nie

>>Vegos<<
23-09-2009, 16:50
wg mnie kompletnie nie potrzebne...sami narzekacie ze z rooka robią maina, to po co parcele? -.^

I tu macie odpowiedź....

@Topic
Nie!

Aha i jeszcze C L O S E T O P I C !!!!

Paladyn Zabijaka
26-09-2009, 13:27
Nigdy nie było parceli i jakoś każdy dawał sobie rade. Proszę pamiętać, żę to jest rookgard a jeśli potrzeba wam takich udogodnień MAIN ZAPRASZA:D

Matio
26-09-2009, 17:46
Jestem na NIE

Minusy:
- Rookgard kojarzy mi się z wyspą początkujących a to tutaj na pewno nie pasuje.
- Po drugie nie róbmy z Rookgardu Mainlandu (sam gram na Rookgardzie)
- Jest to zbędne nie ma na tej wyspie dużej ilości miasta (tylko 2 Facc i Pacc)
więc jest to w pełni nie opłacalne
- Nooby by blokowali graczy w depo
- Byłby "burdel"

Plusy:
+ Nie trzeba odpalać Tibi MC aby móc przełożyć itemy z postaci na postać

Ale coś ala NPC Bankier (trzymalibyśmy u tego NPC kase) i wprowadzenie podatków za domki (np. co tydzień) głupie by nie było (chyba) xD