Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Warny w notkach u?ytkownika gdy w?a?ciciel zraportuje!

Meen
22-09-2009, 19:33
Zaspamowałem 4 wypowiedziami w notkach u zioooma Bondiego. Jakiś noob zraportował i dostałem warna. A Bondiemu nie przeszkadzał spam...

Jestem za tym by moderator mógł przyznać warna gdy właściciel konta sam zraportuje a nie ktoś inny.

@Jeśli wejdzie w życie ten przepis to proszę o zdjęcie warna ^^

Krzyzaczek
22-09-2009, 19:34
Jestem za...może właściecielowi akurat podoba sie ta notka za którą ktoś inny dostanie warna ;\

Kamor II
22-09-2009, 19:35
Dokładnie,tak jak teraz to nooby polują i raportują.

Tak powinno być to zmienione.

Mc Maciek
22-09-2009, 19:36
Mało ważne, kto zareportuje. Spam to spam i będzie karany, bez względu na to, czy komuś to przeszkadza, czy też nie.

Old Dzolo/Seba :)
22-09-2009, 19:38
Jestem za ale nie tak do końca. Spam powinien być karany warnem, nie ważne czy kolega pozwala, czy nie. Nie powinien reportować tego inny użytkownik tylko właściciel konta na którym jest spam lub moderator sam wejdzie na profil innej osoby. Ale zaznaczyłem tak ;)

Mortalix
22-09-2009, 19:44
Nie.
Notatki są częścią forum i bardzo dobrze, że jest to pilnowane. ; ]
Oczywiście płaczesz, bo dostałeś warna i trzęsiesz dupą o kwadraciki ;c
Żal mi takich typów. c:

#Edit

19:50 Wicepsiczek: maciek to pizda

RLY? :C

Azielu$
22-09-2009, 19:47
Mc Maciek ma racje - spam to spam. Nie ważne gdzie spamowałeś, ale to robiłeś więc warn był słuszny. Dobrze jest.

Vivek
22-09-2009, 20:06
Nie.To ja zaraportowałem, ponieważ jesteś noobem i tylko dlatego. Z chęcią zrobiłbym to 2x.

Demon Huntter
22-09-2009, 20:07
Mało ważne, kto zareportuje. Spam to spam i będzie karany, bez względu na to, czy komuś to przeszkadza, czy też nie.
SIGNED!

tak jak Azielek :D spam to spam , nic na to nie poradzisz
i nie placz juz ;f

Patriota
22-09-2009, 20:21
Kurde zaznaczylem Tak a mialem dac Nie!
Boisz sie o swoje punkty reputacji?? Dostales warna na forum i co z tego?? Zrobisz sobie nowe konto jak dostaniesz bana wielka tragedia :)

Nietoperz
22-09-2009, 20:32
Notki są częścią forum, nie mogą łamać regulaminu. Autor profilu, w swoich notek, jak i edytowania cudzych notek w swoim profilu.
[/list]

Czyli dostales prawidłowo warna.

//
Nie, dostales warna i juz kombinujesz zeby tylko usunąc?

Łowca Postów
22-09-2009, 22:03

Jak to spam swoją drogą , ale raport musiałby być ze strony bondiego , jeśli mu to nie przeszkadzało to co za problem. ;o

Fllushy
22-09-2009, 22:15
Sens w tym , że spam to spam ... Lamanie regulaminu to łamanie regulaminy :) Dobrze ,że dostałeś warn"a