View Full Version : Potwór?
Czarodziej Xardax
23-09-2009, 16:49
Wpadłem na by stworzyc potwora dającego 250tys. expa...
Loot był by taki jak z kingów i do 2cc.
Respy można by było stworzyc np. na Can na strefie Pacc i mały resp na facc.
Obrażenia zadawał by trochę mocniejsze niż Ots King Duch :]
Wyglądał by tak:
http://i34.tinypic.com/6f8orn.gif
Można by odrazu usunąć poision arrow z loota innych potworów. I polepszyć hity, zwiększyć zasięg na 6 sqm, i tak żeby leciały po 1-5 z 1. Zawsze jakieś urozmaicenie.
@down
2 sec xD
Nawet dobra propozycja :d Mogli by dodać tego monstera w nadchodzącym update. Zawsze jakieś urozmaicenie gry :]
Jako urozmaicenie gry tak, ale jaką nosiłby nazwę?
Ja już wolałbym aby dodano questa na jakiś 400 lvl, 300lvl :p
Nieznajomy
23-09-2009, 18:33
Jestem na tak ale zeby mial ok. 300k expa bo wolal bym expic na kingach niz na takich gownach :(
Diabolix
23-09-2009, 18:37
No i po co ten nowy potwór? Za trudno wam się gra? Co, już nie można, tak jak kiedyś, wbić w ciągu godziny 3-4 lv?
Ja zagłosowałem na "nie", bo to jest już głupota, jak ci się za ciężko expi, to zmień postać, serwer.
Nie wiecie co zostanie wprowadzone jakie tereny / potwory.
Może zostaną wprowadzone? Poczekamy zobaczymy.
Pablosikk
25-09-2009, 19:05
Taka prawda.Malo potworow macie?Ja nie znam takiego servera zeby bylo wiecej potworow niz po 7,6 wiec po jaka cholere kolejny monster?
Wedlug mnie powinnien powstac troche mocniejszy potwor, bo wieksze lvle nie maja gdzie expic.
Myśleze taki potwor byłby dobry ale pod jednym warunkiem że byłyby respy takie jak np. kingow na volcanoo gdzie lvl idzie jeszcze jakos w miare, nie ma za dużo ludzi (choc tutaj jakby gracze zauważyli zę jest korzystnie mogłby stac sie szybko zajete :) ) dlatego wprowadzeniue kilku respow chciazby podwojnych tego potwora bylby fajnym pomyslem ale... teraz szykuje sie update 7.6 wiec nawet gdyby pomysl przeszedl nie zostalby przypuiszczam wprowadzony tak szybko :)
Selinara
26-09-2009, 13:33
Jestem na Tak, tylko można było by zmienić wygląd...
Demon Huntter
26-09-2009, 13:49
jestem na nie , poczekajcie na update ; )
dlaczego? , bo jestescie niecierpliwi , moze maja akurat takiego potwora przygotowanego ? o_O
Dobry Pomysl przydal by sie jakis nowy monster ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.