Zaloguj się

View Full Version : Human & Speen123

Artas v.69
24-09-2009, 11:31
Witam,
wczoraj powstaly tematy o muflonie, które pokazywały jak muflon szanuje Mortiisa, i użytkowników. Tre Cool - został zbanowany za to że jest metalem, ale nie o to chodzi.
Z konta Human zrobiłem taki sam temat jak kolega z konta Speen123 - obydwaj dostalismy 5 warnow kompletnie za darmo! Wprowadzanie ludzi w błąd? Pff, gdzie wprowadzamy ludzi w bład - muflon prosze powiedz mi ***** mac gdzie?! 10 warnów za 2 tematy, gratulacje! Myślisz, że jesli usuniesz tematy o tobie mail nie pojdzie do Mortiisa i Pm do adminów na tym forum? Jeśli mnie zbanujesz dasz 15 warnów, za prawdę. Złamałeś juz 2 punkty regulaminu (jako mod).

Pozdrawiamy
Human & Speen123.
ps.Proszę o odbanowanie 2 niesłusznie zbanowanych kont! Human & Speen123

edit
daje to w tym dziale, zeby kazdy mogl poznac jaki jest muflon.

Spaślak
24-09-2009, 11:35
No to może się wytłumaczę, Kamor zadał głupie pytanie to mu głupio odpowiedziałem a to że przypadkiem obraziłem Mortiisa i Tree Coola to przepraszam ;> Ale myślę że ta obraza nie była aż tak straszna żeby mnie tutaj bojkotować, Tree Coola lubie i nic do niego nie mam, co do Mortiisa, dał mi moderatora, zaufał, pomagam mu i robię to co do mnie należy to że czasami w żartach powiem coś głupiego to większość osób które mnie znają wiedzą że taki jestem, Human & Speen123 dostali bana bo sobie nie życzę żeby moje rozmowy z drugą osoba na GG były wklejane na forum, sprawa wyjaśniona zamykam.