View Full Version : Konkurs ;/
marcelllo _/
25-09-2009, 20:49
No i właśnie się pożegnałem z pierwszym miejscem w konkursie - powód? - Prosty... Dziś się zepsuł system i przeniesione pytania zostały na dzień jutrzejszy.
Uważam iż jest to nie fair, ponieważ moja jutrzejsza nieobecność nie spowodowałaby aż takiej dużej straty... Ponieważ mogliby maxymalnie 5 pkt zdobyć a nie 10...
Jaka jest Twoja opinia?
Demon Huntter
25-09-2009, 20:54
to jest nie fair!
daj pasy to Ci poodpowiadam =)
placze razem z Toba , czekam na opinie innych uzytkownikow.
#topic
fakt , zjebali xd
Exevo knight
25-09-2009, 21:04
Boshe, coś poszło nie tak i już płacz? Niestety tak się stało i tego nie zmienisz. Nie płacz, punkty straciłeś - trudno.
Kumpel Armii
25-09-2009, 21:10
Ale dzisiejsze 2pkt zyskałeś. Więc bye bye maszkaro!
Ojej to aż tak straszne? mnie nie było na ~10 konkursach i jakoś nie płacze w tego powodu:(
@topic
jak najbardziej fair.
Mortalix
25-09-2009, 21:21
W sondzie przypadkowo dałem 'nie' ;c
Przez stratę 10 pkt z pierwszej 10 nie wypadniesz więc nie ma co płakać. : ]
Sam dobrze wiesz to nie jest wina Santano, że wystąpiły problemy techniczne. :x
Masz pecha no lifie konkursowy. ; o
Dillinger
25-09-2009, 21:30
Nawet jak zdobędę jutro to 10/10 (co na pewno mi sie nie uda) to i tak cie nie wyprzedzę wiec nie płacz:D bo będziesz miał jeszcze 4 dni czyli 20pkt a biorąc pod uwagę ze przeważnie masz około 4pkt a ze mną rożnie bywa to pewnie utrzymasz przewagę :) ja myślę że to tylko zaostrzy rywalizację i doda smaczku:cool:
Krzyzaczek
25-09-2009, 21:34
Ojej to aż tak straszne? mnie nie było na ~10 konkursach i jakoś nie płacze w tego powodu:(
Ale on właśnie specjalnie czekał na wszystkie konkursy, bo chcial wygrać, a teraz przez błąd systemu ma przegrac?
@top
Troche nie fair, chociarz to nie jest niczyja wina. Powinno poprostu te 5 pytań przepaść. Jutro by znowu było tylko 5...
Dillinger
25-09-2009, 21:37
Ale on właśnie specjalnie czekał na wszystkie konkursy, bo chcial wygrać, a teraz przez błąd systemu ma przegrac?
gwarantuje ci że nie przegra bo jest najlepszy ;)
Paladyn Zabijaka
25-09-2009, 23:08
Zagłosowałem na "dobrze ci tak"
Co prawda konkurs nie należy do poprawnie przeprowadzanych ale nie przesadzajcie ludzie!!
Łowca Postów
25-09-2009, 23:35
Chyba z tego powodu sobie nic nie zrobisz ? ;)
jutro mają być 10 pkt do zdobycia więc w czym problem za mało.
AHA .
porazka. Mam podobnie... bo jutro mnie moze nie byc :<
Palladyn Zlosci
26-09-2009, 08:56
Tak to racja byles nastawiony na dzis, a jutro moze Cie juz nie byc...
To nie Fair
No i właśnie się pożegnałem z pierwszym miejscem w konkursie - powód? - Prosty... Dziś się zepsuł system i przeniesione pytania zostały na dzień jutrzejszy.
Uważam iż jest to nie fair, ponieważ moja jutrzejsza nieobecność nie spowodowałaby aż takiej dużej straty... Ponieważ mogliby maxymalnie 5 pkt zdobyć a nie 10...
Jaka jest Twoja opinia?
Moja Opinia ?. Nie płacz. Santano mówił że punkty się zapiszą, więc nic nie straciłeś. Dziś zamiast 5 pytań będziesz miał 10.
tyle ze go dzis nie ma ^.^ i po co te 10 pytan xd
Administracja nie mogła przewidzieć zepsucia się/błędu systemu. Wg mnie jest to w 100% fair. To że Ciebie nie ma dzisiaj, to oznacza że Administracja nie może przeprowadzić konkursu.
Powinni po prostu opuścić wczoraszy dzień, a dzisiaj zrobić jak zwykle 5 pytań. ^^
Ja też płaczę ;d
19Fifi64, Arhadus, Bastek10, Hjubert, Maślanka, Meen, Mortiis, Old Shidishi, Palladyn Zlosci, sqlterpa, Surion :O, xxxElteserxxx, Łowca Postów
Przez ciebie nawet Mortiis teraz płacze :|
Tak jest to fair , jak ktoś up napisał punkty są zapisane i dziś zdobędziesz 10 (o ile odpowiesz na pytania).
Kurde ludzi czytajcie ze zrozumieniem... jego dzisiaj nie ma i nie bedzie mial tych 10 pkt ani nawet 1 jak mowi... Ale to ze 10 pytan dzisiaj bedzie uwazam ze jest w 100% fair. Mnie też nie było kilka razy bo miałem inne zajecia ważniejsz od tibii i ledwo utrzrymuje 10 miejsce (i nie sadze zeby utrzymal) dillinger ma racje bedzie fajna rywalizacja na koniec w czolowce :P
marcelllo _/
27-09-2009, 09:07
Ale to było złamanie zasad konkursowych ^^ Powinno być 10 pytań ale max 5 pkt powinni wam naliczyć :D
3. Każda osoba, której uda się odpowiedzieć - dostaje jeden punkt. Jednego dnia można zdobyć maksymalnie pięć punktów.
:d
Topic- jakie były pytania i kto miał najwięcej pkt (ile?) :D
Tak, zapalmy świeczkę .
Płaczę razem z tobą, chociaż nie biorę w ty gównie udziału :D
Jaka jest Twoja opinia?
***** stary, miałem dokładnie taka sama sytuacje .
4st w konkursie, a na cały dzien wyjebałem do dziewczyny. XD !
I szansa paru punktow uciekła.
Mówi się pech, będe płakał razem z tobą < joke >.
szalony kowbojq
28-09-2009, 15:52
Nie boj sie, nie wypadniesz z TOP10 ;)
"Ja tez placze" :<<
Dasz rade, nadgonisz ich jeszcze xd
DannRook
28-09-2009, 17:15
A ja nie mogłem być na 70 procentach tych konkursów i jakoś nie płaczę ^^
Omg, przecież to nie wina ekipy, że ciebie jutro nie ma^^
Nieznajomy
28-09-2009, 18:16
Trudno na rooku nie powinno byc g bolta :D ale pewnie i tak byles na konkursie nie chcialo mi sie patrzec jak sie zalalalem jak tylko 3 pkt zdobylem ;d
Lol nafet Mortiiz puacze ;(;(;(;( ;/
płaczę. ;<
Heh ja opuściłem 100% tych konkursów i jakoś nie płaczę ;]
Czasami tak bywa ;/ Ale coz widocznie tak musi byc ... I uwazam ze to nie jest fair ale to jest zycie a w zyciu rozne sie dzieje :(
W tym konkursie na liście punktów nie ma mnie co mam juz z ponad 5pkt a sa goscie co mają 1 pkt zapomnieli o mnie czy co ;/
W tym konkursie na liście punktów nie ma mnie co mam juz z ponad 5pkt a sa goscie co mają 1 pkt zapomnieli o mnie czy co ;/
Pokażemy wam listę graczy, którzy osiągnęli najlepsze wyniki w konkursie, do dnia dzisiejszego, tj. 21 września 2009r. Lista nie będzie aktualizowana do ogłoszenia wyników.
może dlatego O.O
i tak wygral mista;] ; d ale tak wogole te konkursy sa za trudne niektore pytania byly beznadziejne np. kiedy konczy sie konkurs. odpowiedz : dzisiaj.. xD a ciekaw jestem ajkie nagrody dostana;D
Nortius Dead
01-10-2009, 16:32
Pojebany jesteś jak but i wogóle to po co grasz w tą tibie szajsowatą
Jest to trochę nie fair ale nic nie poradzisz...
Ogólnie konkurs był udany :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.