View Full Version : Najazd - Kpina
Kumpel Armii
25-09-2009, 23:06
Dziś nastąpił problem techniczny konkursu, w końcu został on przeprowadzony o 20:35 - był to jeszcze czas w którym się zmieścił według własnego planu. Na środku przy 3 pytaniu, niestety wystąpił znów problem i konkurs został przełożony (połączony) na jutro, odbędzie się runda 10pytań!
Po pierwszej nieudanej próbie odbył się najazd na main. O 20:15 Santano zaapelował, że niebawem pojawi się najazd na rook wraz z nowymi potworkami. A więc każdy już pewnie wie o co chodzi. Ta obietnica nie została spełniona. Najazd miał być zaraz po konkursie, a tu z przyczyn technicznych Santano chyba zapomniał nie wywiązując się z własnego słowa. Także, miejmy nadzieje, że będzie to odpłacone jutro po konkursie! Sam byś się z nami podzielił tą nieobecnością.
Mortalix
25-09-2009, 23:11
Nie rozumiem Cię typie. ; o
Na błąd Santano nie miał wpływu, a najazd miał najprawdopodobniej załagodzić wasz płacz pt. 'co się dzieje', 'kiedy konkurs?!!?!?!!?!?!11111' ; s
Jutro będzie 10 pkt do zdobycia i myślę, że nie masz o co płakać na forum. ; s
Dark Devorious
25-09-2009, 23:14
Ja pier... pierw placzesz na gc. Teraz jak Cie zjechali na gc placzesz na forum , jak wkoncu tutaj Cie zjada pojdziesz do rodzicow ? Ogarnij sie czlowieku i wyjdz na podworko.
Paladyn Zabijaka
25-09-2009, 23:21
Co prawda Santano nie zasłynął dziś z wywiązywania się ze swoich obietnic, natomiast trzeba pamiętać ,że Santano miał dzisiaj dużo na głowie więc można mu to wybaczyć:)
Co prawda Santano nie zasłynął dziś z wywiązywania się ze swoich obietnic, natomiast trzeba pamiętać ,że Santano miał dzisiaj dużo na głowie więc można mu to wybaczyć:)
No dokładnie.
Każdy może popełnić błąd. Już nie żalcie się tak.
Napisałem, że za jakiś czas będzie najazd na Rook, nic nie pisałem o dacie i godzinie..
20:15 Teokrates: [362]: N A R O K A R D Z I E N A J A Z D P L X :]
20:16 Santano: Najazd na Rooku bedzie niedlugo. :)
20:16 Megha Shooter: [768]: Santano odpisz na rrv
20:16 lukasso: [550]: i macie ........
20:16 Rook Niunia: [93]: JUHU
20:16 Emppu: [253]: Ojej xd
20:16 Roksleyer: [84]: YEE
20:16 Sasmusil: [49]: o co chodzi z konkursem?
20:16 Santano: Beda tez nowe potwory :)
20:16 Straszna Porzeraczka: [183]: juhu!
20:16 Malutki Rookmaster: [22]: np
20:16 Angeliqe: [545]: jak milo^^
20:16 Set Dorian: [70]: kiedy?
20:16 Teokrates: [362]: K O C H A M C I E S A N T A N OGdzie tu masz datę? Ja nic takiego nie widzę.
I poza tym pragnę tutaj skomentować Twoją wypowiedź na temat komunikatu mówiącego o najeździe.
19:42 Rook Niunia: [93]: weszlo to jest 3osoba ... a Apocalyto jak mi wiadomo jest w 1:)
Komunikat brzmiał tak:
20:12 Apocalypto weszlo do miasta!Weszło, to jest trzecia osoba, rodzaj nijaki; nie było tutaj błędu.
No widzicie.
Się wyjaśniło.
Ktoś przekręcił, i mu wyszło takie cóś :D
Temat do zamknięcia.
Hahaha Dylus nie zadowlony? Nie płacz już tak o tym najeździe. Na 95% byś padł i byłby płacz na 4um, że padłeś na najeździe :d Santano napisał, że będzie niegługo czyli nie znaczy ze miał być wczoraj. Może być nawet jutro :d
Kumpel Armii
04-10-2009, 16:49
HAHAHA i ciągle nic nie ma !!! Skandal !!!
Konkurs minął i Santano na urlopie :P
Hail APO :-|
@Żeby już nie nabijać.
Nawet jeżeli Santano ma dużo pracy, to nie znaczy że nie może lub nie ma czasu zrobić najazd.
I tak jest opóźnienie z upkiem ... wolę się nie wypowiadać.
A ten temat jest od krytyki więc proszę ją przyjąć godnie - a nie się bulwersować i kierować emocjami :)
Edzio Wariat
04-10-2009, 16:57
idz sie poskarż mamie omg nie mozesz sie doczekac najazxdu to se zrub wlasny ots i bedzisz mial tyle ile chcesz
Santano ma znacznie więcej pracy niż Ci się wydaje, i jeżeli nie wiesz to proszę się nie wypowiadać. Santano zajmuje się jeszcze rekrutacja cleanerów, testowaniem nowych terenów etc. Więc ma sporo pracy i nikt go w tym nie wyręczy, z pewnością jeżeli znajdzie trochę więcej czasu poświęci go na najazdy itp.
Człowieku, jeśli ktoś nie wie - niech się nie wypowiada.
Od powstania tego tematu był jeden, bądź dwa ataki.
"Santano na urlopie"? Oczywiście.
Wczoraj, wyjątkowo - poświęciłem na APO 11 godzin; staram się przygotować coś na stronę, robiłem notatki dot. Cleanerów, banuję, moderuje forum i testuję pewne rzeczy. Rozdanie nagród i czekanie na osoby, które wygrały w konkursie - to też trochę pracy. Tak to właśnie spędzam urlop i nic nie robię w ostatnich dniach. :)
Cały czas jestem w grze, na forum bądź na test serwerze..
Zuczek Przemas
04-10-2009, 18:14
Santano nie przejmuj sie i pracuj dalej:P ;o test serwer;d
Demon Huntter
04-10-2009, 19:04
lol XD
mogl nie dostac pozwolenia na zwrobienie owego najazdu ;o , tak jak Zoltan mial zrobic najazd , ktory byl 3 dni potem z powodu BRAKU pozwolenia z strony Mortiis'a.
wez , nie placz juz boze .
Ale Ty masz zapłon... Ja pierdole, temat do zamknięcia, dawno konkurs rozwiązany a ten jeszcze posty nabija
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.