View Full Version : Znikajacy Parcel..:/
Jedkerula
27-09-2009, 09:33
A wiec wczoraj wieczorem Wyslalem z innej postaci parcel z itemkami,Eq z parcela wlozylem na siebie a parcel z reszta zostawilem w dp.Poszlem expic No i wyswietla sie komunikat ze za 5 minut bedzie restart.Po restarcie expilem dalej i padlem nie mialem na sl przy sobie wiec poszlem do dp a w parcelu mialem kase patrze a w dp nie ma tego parcela-,-
I NAPEWNO NIKT MI NIE ZABRAL KTO ZNA PASSY ANI NIC Z TYCH RZECZY BO PRZECIEZ ZABRALBY EQ KTORE JEST DUZO WIECEJ WARTE NIZ TO CO BYLO W PARCELU!
MAM NADZIEJE ZE GM'OWIE SIE TYM ZAINTERESUJA.
Jeśli włożyłeś do depo, to wątpię, że tak sobie znikł. Może to jakiś błąd, ale pierwszy raz słyszę, o tym, że 'rzeczy' znikają z depo.
Postaraj się pisać, bez takich rażących błędów, które wynikają z Twojego lenistwa.
poszlem
Mortalix
27-09-2009, 09:56
MAM NADZIEJE ZE GM'OWIE SIE TYM ZAINTERESUJA.
Trochę złudna twa nadzieja. x P
^Topic
GM'owie nie odpowiadają za twoje straty w grze.
Z tego co piszesz wynika, że nie było zapisu serwera po tym jak wysłałeś parcela, choć nie jestem do końca pewny czy to nie ściema. x d
Przechodząc do rzeczy przeczytaj regulamin i stwierdź sam czy ten temat nie jest zbędny. ; x
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Itemy/kasa nie zostanie zwrócona.
Wystąpił błąd serwera i straciłeś lub chciałeś oszukać (zdarzały się takie przypadki).
Mo®talix , Wolly
Sec?!
Demon Huntter
27-09-2009, 10:39
Nic nie poradzisz , kazdy sobie moze napisac , ze mu cos zniklo , obsluga nie odpowiada za bledy wynikajace z gry , masz pecha ;f.
marcelllo _/
27-09-2009, 12:19
Możliwe, że masz nadmiar itemków w dp :D I jeżeli masz za dużo, że nie możesz następnych zmieścić, to parcel się nie zapisał w dp ;) Jedynie jeden raz mogłeś go otworzyć ;)
Mag Magikk
27-09-2009, 12:58
Tez mialem takiego buga. To cos z tymi parcelami jest nie tak chyba.... :p. Jesli wysylasz parcel, to jak na 2 charze otworzysz depo, to przeciagnij parcel od razu do bp. xd
Paladyn Zabijaka
27-09-2009, 13:16
Niestety nic nie odzyskasz. Zapewne nie było zapisu serwera...:(
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
Postaramy się sprawdzić czy faktycznie jest błąd, ale items nie odzyskasz, zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.