View Full Version : Ots Quest By W?adzioo.
Wladzio Zadymiacz
27-09-2009, 14:40
Witam all. Kiedyś grałem na apo (stare czasy) i znów wróciłem :P. Oto wyniki ;]
Gram na apo już 3 dni i zdążyłem wbić 150 lvl.. Ale trzeba trochę już dzisiaj odpocząć :))
http://i35.tinypic.com/1z3tlab.jpg
Dzięki za pomoc Asman :)
Pzdr :)) Zadymiacz.
Arcuś <3
27-09-2009, 15:43
Gratulacje, dawaj 200 . :)
Krzyzaczek
27-09-2009, 15:45
Gz, mam nadzieje ze na bocie smigać nie bedziesz :pp Wbij 200 ;D
w 3 dni to ja wbijam 250+ :o
niegz.
znaki :||
Orlen Ochrona
27-09-2009, 17:46
Nie gz wosso, zle zamazales górny pasek. :< FAIL
Wy wszędzie widzicie boty.. Może zobaczcie na siebie.. Umiecie tylko krytykować.. Pewnie sami macie wosso.. A to że nie to tylko głupie gadanie, nie ma co ukrywać.. Nie potraficie pogratulować.. Wogóle nie znacie znaczenia tego słowo wy tylko krytyka i tyle..
@Topic
GieZet GoGo 2k:D
KaczorPowraca
01-10-2009, 21:05
Tia, kazdy na apo boci a ktos doda ssa i " botbotobto oenoenoen!111 bana mó11!11banaa!!11"
@topic
gz, nawet jezeli na bocie ;d
(Wosso lubi jeść)Szkoda że jesteś najedzony :<
Jak macie się chwalić tym że wbiliście więcej itp.. To nie ma po co, bo nikomu tym nie zaimponujecie.. Tak.. 250lvl w 3dni.. Jeżeli wolisz cały dzień siedzieć przed kompem to gratuluje marnowania życia.
Jeżeli chcesz komentować źle, nie komentuj wogóle..
@EDIT
Paderko.. Może on woli posiedzieć na dworzu, pójść gdzieś z dziewczyną a nie maniaczyć w te Pixele.. Nie szczyć się nabiciem lvl 250+ w dni.. A skoro masz zamiar się chwalić, to powiedz mi co tym osiągniesz?..
@EDIT 2
@UP
" Wosso lubi jeść ".. To chyba tobie już mózg zjadło.. Aha, a po co to pisałeś żeby nabić sobie posta, i wtedy ci stoi? Omg.. Ludzie to tylko gra.. A gra się dla rozrywki...
KaczorPowraca całkowicie się z tobą zgadzam.. Dzieci APO.. Niektórzy to Masakra Zero ortografii... I zaro szacunku do innej osoby, i myślą że są fajny.. Boże ludzie.. To jest tylko tibia.. Tylko Gra... To tylko Komputer.. To tylko Pixele.. A więc ogarnijcie się troche i spójżcie na to z innej perspektywy..
twoje literowki bija nas na glowe ushahahh Asman: I zaro szacunku do innej osoby, i myślą że są fajny..
@UP
Sam popełniasz błędy, pozatym to internet.. Nikt nie pisze tu poprawnie, jesteś taki doskonały, pokaż się z innej strony niż krytyka.. Aha i to nie temat do nabijania postów.
Arczi Rbk
02-10-2009, 21:42
Gratz Wladzio bez redtube bys nie zrobil questa :P dobra git majonez Asman jedz po nich
Jak macie się chwalić tym że wbiliście więcej itp.. To nie ma po co, bo nikomu tym nie zaimponujecie.. Tak.. 250lvl w 3dni.. Jeżeli wolisz cały dzień siedzieć przed kompem to gratuluje marnowania życia.
Wole zostawic na 6h wlaczonego kompa z magicznym programem o nazwie Tibia Auto i mam 250 lv + w 3 dni
btw.
kochamciemtesh:*
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.