View Full Version : wasz miszcz ma 1300 lewel
Czubassss
29-09-2009, 17:36
http://img9.imageshack.us/img9/2638/1300lvl.jpg (http://img9.imageshack.us/i/1300lvl.jpg/)
WTF?:eek:
NAPINKI BLIX
Ładnie, ładnie. Teraz leć do 1,5k.
Pozdro.
Bez odbioru. Amedine.
Gz i gogogogo 1500 i kaptur :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Arczi Rbk
29-09-2009, 18:16
"wasz miszcz" haha mistrz sie pisze cwelu bocie -.- patrzcie jestem czubass i jestem prze huj ale mnie mama nie kocha i gram w tibie ble ble ble idz sie pazeruj na wino
"wasz miszcz" haha mistrz sie pisze cwelu bocie -.- patrzcie jestem czubass i jestem prze huj ale mnie mama nie kocha i gram w tibie ble ble ble idz sie pazeruj na wino
Nie płacz 12latku :/
@
gz, ciągle tylko na tych wise siedzisz i nie mam gdzie siohać ;x
Mortalix
29-09-2009, 18:32
^arczi
Weź człowieku skończ, bo jesteś na prawdę żałosny. ; }
Look:
http://i35.tinypic.com/hv8g2h.jpg
HACK PRZEZ IP CHANGER! : |
Wymiatasz. ;C
^Topic
Gratz czubass! : }
Lecisz do 1500 lvla i 148 mlvla. : ))))
ogarnij slownik
@topic
Gz czubie xd
Roxinna13
29-09-2009, 18:36
BraVo dajesz 1500 itd.... :eek:
... Znaczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
Arczi Rbk
29-09-2009, 18:58
jebnijcie sie w leb i wy zmiencie slowniki bo to nie a robie bledy jak wy skurwysyny jebane-.- i zmiencie rowniez swoje hasla typu "dzieci" bo juz nie jest smieszne ^.- nawet mi was nie jest szkoda jak marnujecie swoje zycie ha ha ha ha a pisze swoja opinie o czubasu bo mi tak wolno ! jest pazera i tyle
jebnijcie sie w leb i wy zmiencie slowniki bo to nie a robie bledy jak wy skurwysyny jebane-.- i zmiencie rowniez swoje hasla typu "dzieci" bo juz nie jest smieszne ^.- nawet mi was nie jest szkoda jak marnujecie swoje zycie ha ha ha ha a pisze swoja opinie o czubasu bo mi tak wolno ! jest pazera i tyle
Może z ortografią nie masz problemów, bo wiadomo, że to mozilla cię poprawia ;) ale za to składnie masz boską...
tak, tak... nie edytowałem bo przez screena mortalixa by nie zobaczył ;x
Arczi Rbk
29-09-2009, 19:10
nie wiem czy wiesz ale mozilla nie poprawia bledow ^.^ a nad skladnia to nigdy nie pracowalem bo na huj. A teraz sie z wami pozegnam gdyz wracam do swojej ciekawej egzystencji w rl w przeciwienstwie do was ludzie ktorzy godzinami siedza przed monitorem ewentualnie od czasu do czasu pojda cos zjesc badz sie zalatwic no albo jak wiekszosci z was na redtube.com :)
handlarz_narkotykow
29-09-2009, 19:16
nie wiem czy wiesz ale mozilla nie poprawia bledow
Haha można z ciebie pośmiać_/ u mnie jakoś je poprawia jeśli zrobię chociaż bardzo rzadko mi się to zdarza
@topic
nie gz je**ny cave bociarzu tak to każdy może wbić sobie lvl; | i co z tego? a ty się jeszcze tym podniecasz..pytanie czym:confused::confused::confused: chyba tylko tym że masz takiego dobrego bota..i wtyki u mortiisa że ci jeszcze nie dał delet'a ; |
nie wiem czy wiesz ale mozilla nie poprawia bledow ^.^ a nad skladnia to nigdy nie pracowalem bo na huj. A teraz sie z wami pozegnam gdyz wracam do swojej ciekawej egzystencji w rl w przeciwienstwie do was ludzie ktorzy godzinami siedza przed monitorem ewentualnie od czasu do czasu pojda cos zjesc badz sie zalatwic no albo jak wiekszosci z was na redtube.com :)
Lepiej wyrażać się jak 'wsiok'... Sorry. Już nawet na wsi większość ogarnia składnie zdania.
Masz niby 17 lat, a niektóre dzieci w wieku 10-12 lat potrafią poprawnie skleić zdanie. A więc wniosek: szkoła czeka.
@topic
Nomomomomom
Nietoperz
29-09-2009, 19:22
nie wiem czy wiesz ale mozilla nie poprawia bledow ^.^ a nad skladnia to nigdy nie pracowalem bo na huj. A teraz sie z wami pozegnam gdyz wracam do swojej ciekawej egzystencji w rl w przeciwienstwie do was ludzie ktorzy godzinami siedza przed monitorem ewentualnie od czasu do czasu pojda cos zjesc badz sie zalatwic no albo jak wiekszosci z was na redtube.com
26 Września 2009 +55,532,205 380 900,203,620 08h 21m 46s
Pozdro.
a nad skladnia to nigdy nie pracowalem bo na huj.
No, bo ***** po co?
//
Nie gz, po tym co soba prezetujesz to.... szkoda słow ;<
Mareczekk
29-09-2009, 22:34
***** powiedz co cie to jebie? To chyba nie twoj zajebany interes wpierdalac sie w nie swoje zycie 12 latku. Pilnuj swojej pani Badz pana w rl. To oni siedza przed tibia kilka h a nie ty. Pewnie dla kumpli z piaskownicy tez sie wpierdalasz w zycie. Myslisz ze jak przeczytales slownik i zaswiecisz nam tu wiedza to bedziesz jakis fajny? "egzystencji" Szpanuj dalej. Pozdro&Pocwicz Lajzo :>
@top
Gratez Czubas :D
Akananto
29-09-2009, 23:01
Arczi, haknij moja pikselowa postac, prosze
Nieznajomy
30-09-2009, 07:01
Eee kox ale duzy ss :D cisnij do 1500 i na kaptur :]
Gratulacje śmieciu. :)
Oby ci matka na pacc'a już pieniądze odłożyła. :)
pogromcaszczurow II
30-09-2009, 15:32
Tylko ciebie widać, bo manaski po kolei i na pasku wosso. Przykre :(
Koks jesteś, kozaczysz do mniejszych, od 100 lvli większego już walniesz hita i lecisz na drugi koniec city, żeby sie wymanasować z energy ringiem ; (
Życzę ci hacka :s
Gratulacje. Jedziesz teraz do 2k. ;););););)
Mag Magikk
30-09-2009, 15:45
Nie wiem co ma taki ss przedstawiac. :|
Masz cos do ukrycia na pasku? W grze? Pewnie liste vip. :|
Nie gz. :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.