PDA

View Full Version : Play Fresh na kart?.

Dan
29-09-2009, 21:34
Witam. Od pewnego czasu dużo sms'uję. Do tej pory posiadałem kartę z sieci Orange, jednak sms kosztował mnie ok. 20 gr. Doszły mnie słuchy, że Play Fresh na kartę daje jakąś ilość darmowych sms'ów do wszystkich sieci. Tak więc udałem się do sklepu i kupiłem kartę startową z Play za 9 zł. Moje pytanie do osób, które posiadają Play Fresh, jak uaktywnić ten pakiet darmowych minut do wszystkich sieci? Mogę zrobić to juz teraz, czy muszę kupić doładowanie? Szukałem w sieci informacji, jednak nie "kumam" tych regulaminów... :confused:

#Edit
Teraz zauważyłem, że jest od tego odpowiedni dział. O.o Niech jakiś Moderator przeniesie...

#Edit

Twoja oferta została już wcześniej zmieniona na Play Fresh

Więc wygląda na to, że teraz pozostaje mi tylko kupić doładowanie. :)
Ma ktoś jeszcze Play'a? Jesteście zadowoleni?

#Edit

Nie wiem po co brac Play skoro i tak do Ciebie smsy sa drozsze a w Orange tez masz darmowe smsy z tym ze tylko do sieci :P

No właśnie, tylko do sieci Orange... :cool:

Sasha
29-09-2009, 23:02
Przechodzisz do play fresh i wtedy doładowujesz. 5zł - 100 sms 5 dni, 10zł - 250 smsów na 10 dni , 30zł 3000 na miesiąc 50zł 50 dni

Jak przejść na Play Fresh?

Zmiana oferty jest bardzo prosta.

Wystarczy wpisać w telefonie kod *111*33*1# i potwierdzić zieloną słuchawką.

Można również:

- Zalogować się na stronie Play 24 i wybrać odpowiednią opcję w zakładce „Usługi”
- Zadzwonić do konsultanta Obsługi Klienta pod numer *500 i poprosić o zmianę Oferty ( opłata za połączenie według cennika Twojej obecnej oferty)
- Udać się do punktu sprzedaży Play i poprosić sprzedawcę o zmianę oferty

KamilQ
30-09-2009, 08:14
W oragne mozna wykupic 600smsów za 6 zł.
Sms treść GROSZ na numer 767. :D

Kowal
30-09-2009, 10:33
Nie wiem po co brac Play skoro i tak do Ciebie smsy sa drozsze a w Orange tez masz darmowe smsy z tym ze tylko do sieci :P

Goxenul
13-11-2009, 20:53
W oragne mozna wykupic 600smsów za 6 zł.
Sms treść GROSZ na numer 767. :D

No tak. Jest takie coś ale tylko do Orange :)
Sam mam Play i jestem zadowolony. Masz tam darmowe sms'y do każdej sieci, a nie tak jak w Orange tylko do Orange :P