PDA

View Full Version : Parada Równo?ci ;D

Arcano
29-09-2009, 21:40
http://www.wiadomosci24.p...awie_44536.html

EuroPride 2010 - największa europejska parada gejów, lesbijek i osób transpłciowych, zawita do Warszawy - informuje "InnaStrona.pl".
Parada Równości 2007 w Warszawie. Decyzja o tym, że EuroPride 2010 odbędzie się w Warszawie zapadła w ubiegły weekend na konferencji European Pride Organisers Association w Sztokholmie. To pierwsza EuroPride w Europie środkowo-wschodniej.

Uczestnicy konferencji przypomnieli, że dwa lata temu ówczesny prezydent Warszawy Lech Kaczyński wydał zakaz urządzenia Parady Równości. Ta jednak odbyła się gromadząc zdaniem policji 2500 uczestników, a zdaniem organizatorów 10 tys. Zakaz został zaskarżony do Europejskiego Trybunały Praw Człowieka, który uznał go za naruszający prawo do wolności zgromadzeń. Polski rząd niedawno złożył odwołanie od wyroku. Zostało ono jednak odrzucone przez Trybunał - dowiadujemy się z "Gazety Wyborczej".

Wybierając stolicę Polski organizatorzy uzasadniali: "Najwyższy czas zatrzymać dyskryminację, bigoterię oraz łamanie praw mniejszości we wschodniej części Europy. Chcemy, by EuroPride 2010 w Warszawie była symbolem nadchodzących zmian dla wszystkich obywateli tych krajów" - jak podaje "InnaStrona.pl".

Pierwsza EuroPride odbyła się w Londynie w 1992 roku i zgromadziła 100 tys. ludzi, była tym samym pierwszą tak dużą paradą gejów i lesbijek w Europie. Kolejne parady odbywały się co roku w większych miastach Europy. Ostatnia EuroPride była w Madrycie, przybyło na nią 2 mln osób.

:D:D Co o tym sądzicie ?

Nietoperz
29-09-2009, 21:47
Hańba dla stolicy, o ***** az mi wstyd : O

Splaxor bedzie miał okazje do pokazania siebie o.0

Μikiel
29-09-2009, 21:55
BEKA , przyjadę !

Mehu
29-09-2009, 22:00
Trzeba przypalić :cool:

Habemus Papam
29-09-2009, 22:01
Jakby ode mnie to zależało, to wgl. takie parady by sie nie odbywały.. :| Toż to przecież chore jest.. : o
No ale takie jest moje zdanie, niekoniecznie musi podzielać Wasze.

Fifuś
29-09-2009, 22:10
Nie mam nic do tych parad, niech sobie robią co chcą. Ich wola. Mi to tam obojętne.

Revoltadek
29-09-2009, 22:10
Chore jak chuj, ale nie ma co się dziwić jak się odbiega od innych ludzi to tak się ma. W sumie dla mnie to wyjebane kto z kim jest i w ogóle chociaż nie trawie związków pedałów czy jakiś transów, ale ***** jak chcą tam się pierdolić to niech robią to w domu a nie wychodzą na ulice. Przecież to normalna reakcja normalnego człowieka, kobiety czy mężczyzny jak można udawać, że jest super skoro widzi jak dwie panie idą za ręke czy się całują, albo jak siedzi dwóch pedałów i się liżą. Ja pierdolę ;]. Gdyby to ode mnie zależało, nie pozwoliłbym na zrobienie tego w Polsce a tym bardziej w Warszawie która jest stolicą Polski, ponieważ uważam to za hańbe. Jeżeli takie rzeczy zostaną zaakceptowane w miejscach publicznych, to naprawdę zostaje albo spierdolić z tego kraju, albo stracić wzrok by nie oglądać tego co się dzieje. Osobiscie jestem na NIE!

⊕ Cineczeq ⊕
29-09-2009, 22:15
Nie wiem jak ci tolerancyjni z naszego forum, ale ja będę na tej paradzie, tylko oczywiście po właściwej stronie.

`Carlosek
29-09-2009, 22:24
@up: daj tel, bo rowniez wybieram sie z kumplami zeby napierdolic paru homopedalow ;) ofc pod palacem sie spotykamy, mamy juz terminy ustalone, jesli to wszystko naprawde sie odbedzie.

`Artas
30-09-2009, 10:14
*****! XD Chciałbym tam wpaść na tą drugą stronę ale niestety za daleko mam. : ( Carlos porób zdjęcia i wrzucisz potem! XD

Kowal
30-09-2009, 10:28
Nie wiem jak ci tolerancyjni z naszego forum, ale ja będę na tej paradzie, tylko oczywiście po właściwej stronie.

Aha po stronie gejków??

@Topic
Nie popieram tego no ale coz :D sa takie rzecz ktore sie fizjologom nie snily

~ Ankarius ~
30-09-2009, 13:12
Przcież to trzeba tępić!
wyobraźcie sobie co bedzie za 50 lat :O
WSTYD!

⊕ Cineczeq ⊕
30-09-2009, 13:41
@up: daj tel, bo rowniez wybieram sie z kumplami zeby napierdolic paru homopedalow ;) ofc pod palacem sie spotykamy, mamy juz terminy ustalone, jesli to wszystko naprawde sie odbedzie.

Mozna się ustawić nawet. xd

Aha po stronie gejków??

Biorąc pod uwagę doświadczenie z ostatnich lat, w pewnej chwili dojdę na, a raczej w ich stronę. xd

Ktoś II
30-09-2009, 13:58
Geje i lesbijki oczywiście mają prawo do takich parad, no ale nie wszyscy je popierają :P
Nie mogę pojąć jak może facet, faceta zapinać w dupsko!
Lesbijki jeszcze ujdą, ale geje nie xD

Aha
30-09-2009, 14:33

Ja też będę, ale wcześniej pojadę do babci na wieś nazbierać kamieni, jak chcesz to się z tobą podzielę, będzie ekstra zabawa.
Jebać ich nigdy nie będą równi, powinniśmy ich spalać w własnych piecach.

Mo$uke
30-09-2009, 14:36
Ehh , do czego to juz doszlo.
Geje[pedaly] i lesbijki publicznie manifestuja swoja orientacje....
Powinno sie ich tepic , hanba dla stolicy niestety...
Pojechalbym ale za daleko ;/

Wrobel 2
30-09-2009, 14:37
Pozabijajmy się wszyscy! Ja jestem za tym, żeby Japonia uaktywniła atomówke, w końcu i tak się zabijamy ;d. jp jp na 26 %

Ps. Każdy ma

-prawo do życia (KAŻDY CZŁOWIEK!) i nie chce mi się czytać ze geje i les, to nie ludzie (dzieciniada)

- prawo do wolności myśli, sumienia i wyznania (Oczywiście, możecie! nazywać gejów pedałami, to jest wolność przekonań, ale homoseksualisci tak samo mają prawo do wyznawania Swoich poglądów)

- Prawo nietykalności (To chyba zrozumiałe, bo nie ma to jak iść z ziomalem i kogoś pobić)

Gdy mijasz jakąś ciote, musisz krzyknąć 'pedał' o kurde, no bo wtedy będziesz silniejszy, ale pamiętaj, że jak Ty będziesz wisiał zaa okna, trzymając sie parapetu, to taka ciota może Ci życie uratować, chociaż ja wolałbym jeszcze typkowi na palce napluć ;)

Żyjemy w dziwnych czasach, gdzie człowiek człowieka, słowem rani, tak jak nożem ... Ale trzeba wiedzieć, że ludzi dobrej woli jest więcej ;)

Poza tym, taki temat, to jest tylko dla kontrowersji, i słabo, oj słabo ;)

@Mo$uke

Masz w podpisie, "Nie pier^ol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia." Widzisz, i tutaj widać, jak myślisz, zanim coś zrobisz :)

@'Carlosek
Wiem... Ja również nie popieram takiego afiszowania się że jest się gejem itp. To jest głupie.

@ Mikiel

Jednak widzisz, pismo święte jest przenośnią, i nic dosłownie nie można rozumieć, jeżeli jesteśmy dziećmi Boga, to na pewno nie odrzuci żadnego z nas. A jeżeli miałbym wybierać, słowa polityka, a słowa Boga, to chyba wiadomo... :)

@Brain

Ująłeś to dokładnie w sedno. Geje, domagają się na siłę za dużo, i niedługo stracą autorytet wszędzie.

`Carlosek
30-09-2009, 15:00
wrobel jak Ty taki tolerancyjny, to powiedz tym kurwom zeby nie robily ze stolicy klubu dla pedalow... bo to przekracza ludzkie granice, to co te szmaty robia, chca to niech sie pierdola w lesnym zaciszu, ale nie musza tego pokazywac, wychodzic w luznych stroikach i tak tego demonstrowac, zal. dlatego trzeba napierdolic kurwiszonow, tyle mam do powiedzenia

Taki se pazdzioszek
30-09-2009, 15:07
Moim zdaniem, lesbijki i geje, jeżeli już są, nie powinni pokazywać swojej orientacji przed ogromną masą ludzi. Oni chcą pokazać, że to jest normalne. A przecież to jest pewnego rodzaju "odszczepienie". Jeżeli stali się już takimi ludźmi powinni raczej się z tym kryć! =/
Takie parady, co Unia Europejska doskonale wie, mogą doprowadzić do naprawdę ogromnej tolerancji (dwóch mężczyzn całujących się i trzymających na rękach dzieci) i zaburzenia kultur narodowych.
FIFUŚ napisał "róbta co chceta". To jest najgorsza postawa. Każdy powinien potrafić opowiedzieć się po jakiejś stronie, bo mimo woli ta propaganda dostanie się również do twojej mózgownicy. Zresztą, ta "liberalna" postawa JUŻ świadczy o tym, że telewizja na ciebie działa.
Moim zdaniem ta parada nie powinna się odbywać nigdzie. No przynajmniej w Polsce. Ale wiemy kto jest prezydentem Warszawy... :mad:

@Wrobel

- prawo do wolności myśli, sumienia i wyznania (Oczywiście, możecie! nazywać gejów pedałami, to jest wolność przekonań, ale homoseksualisci tak samo mają prawo do wyznawania Swoich poglądów)
Teraz piszemy o PARADZIE tak? Nie o homoseksualistach.
No więc. Czy pozwoliłbyś na paradę w Warszawie ludzi, którzy uwielbiają uprawiać seks ze zwierzętami i 10-letnimi dziećmi?
Nie mówię, że homoseksualistów należy wsadzać do więzienia, ale taka orientacja jest naprawdę skrajna. Ludzie tolerują homoseksualistów jeżeli nie widzą uprawiających seks na ulicy gejów czy obleśnie się całujących. Jeżeli więc muszą żyć ze sobą niech to robią "po cichu".

Μikiel
30-09-2009, 15:16
Pozabijajmy się wszyscy! Ja jestem za tym, żeby Japonia uaktywniła atomówke, w końcu i tak się zabijamy ;d. jp jp na 26 %

Ps. Każdy ma

-prawo do życia (KAŻDY CZŁOWIEK!) i nie chce mi się czytać ze geje i les, to nie ludzie (dzieciniada)

- Prawo nietykalności (To chyba zrozumiałe, bo nie ma to jak iść z ziomalem i kogoś pobić)

Gdy mijasz jakąś ciote, musisz krzyknąć 'pedał' o kurde, no bo wtedy będziesz silniejszy, ale pamiętaj, że jak Ty będziesz wisiał zaa okna, trzymając sie parapetu, to taka ciota może Ci życie uratować, chociaż ja wolałbym jeszcze typkowi na palce napluć ;)

Żyjemy w dziwnych czasach, gdzie człowiek człowieka, słowem rani, tak jak nożem ... Ale trzeba wiedzieć, że ludzi dobrej woli jest więcej ;)

Poza tym, taki temat, to jest tylko dla kontrowersji, i słabo, oj słabo ;)

@Mo$uke

Masz w podpisie, "Nie pier^ol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia." Widzisz, i tutaj widać, jak myślisz, zanim coś zrobisz :)

Co do Mosuke, tekst Adama Ostrowskiego, tak to jest jak ktoś słucha muzyki i jej nie rozumie, a potem próbuje ją 'reprezentować' tak ode mnie.

Zgadzam się że każdy człowiek ma prawo do życia, ale niech nie wychodzą w swoich lateksowych ubrankach i nie biegają jak panienki po stolicy. Jeśli ktoś jest homoseksualistą, ale ubiera się normalnie, nie demonsturuje tego iż jest 'pedałem' to lajt, ale jeśli idzie taki pizduś w obcisłych rurkach i np. liże się z typem an ulicy to jest kpina. : c Jednak świat został stworzony by były związki kobieta-mężczyzna, nie tych samych płci. : /

Τettmeier
30-09-2009, 15:39
Jeszcze tego brakowało. Jak ktoś wyżej napisał - niech już sobie będą homo, ale pokazywać to na lewo i prawo? Do czego to komu potrzebne? Co za ludzie..

Brain
30-09-2009, 16:01
wrobel jak Ty taki tolerancyjny, to powiedz tym kurwom zeby nie robily ze stolicy klubu dla pedalow... bo to przekracza ludzkie granice, to co te szmaty robia, chca to niech sie pierdola w lesnym zaciszu, ale nie musza tego pokazywac, wychodzic w luznych stroikach i tak tego demonstrowac, zal. dlatego trzeba napierdolic kurwiszonow, tyle mam do powiedzenia

Potwierdzam, niech się tegują w domu. Tak wiemy, że geje są gejami, ale po co oni mają wychodzić na ulice i to pkazywać ludziom? Przez takie parady ludzie już bardziej stają sie nie tolerancyjni.

i juz

Wujek Margoth
30-09-2009, 18:53
Mozna się ustawić nawet. xd

Biorąc pod uwagę doświadczenie z ostatnich lat, w pewnej chwili dojdę na, a raczej w ich stronę. xd

I w mordę dostaniesz xd Są tacy geje, że by Cię roz********i jednym uderzeniem :P

@topic
Jak mi się uda wyrobić z czasem będę tam zdjęcia robił ;]

Sopranic
30-09-2009, 18:56
Eh,mi tam nie przeszkadza.Nie mieszkam w Warszawie.Ale takich osób gejów,lesb i transów są tysiące.Wszystkich wytępić trzeba?Niech se żyją,mają prawo.Chciałbym sobie zobaczyć paradę samych lesbijek.

Wujek Margoth
I w mordę dostaniesz xd Są tacy geje, że by Cię roz********i jednym uderzeniem :P

@topic
Jak mi się uda wyrobić z czasem będę tam zdjęcia robił ;]

btw.
Vokalista jednej z moich ulubionych kapel jest gejem xd
http://www.self-titledmag.com/wp-content/uploads/2008/11/gaahl-sotra.jpg

Gaahl. Były właściwie voc. Gorgorotha ; )

`Carlosek
to jest pewne, ze wszyscy szanujacy sie warszawiacy rozpedza to skurwysynstwo w 3 dupy, mam nadzieje ze podjada chlopaki z legii nam pomoc, bo w koncu trzeba sie solidaryzowac ;x chociaz miejmy nadzieje, ze do tego w ogole nie dojdzie, i pedaly nie wyjda na ulice.

Demon Huntter
30-09-2009, 19:08
lol XDDD , ale beke z tego mam O_O
pedaly grr , ale lezbijki nie sa takie zle :rolleyes:
czekamy na final xd

MiXer do Kawy
30-09-2009, 19:55
Żal mi takich ludzi, którzy piszą że lesbijki są ok, a geje są fuj. Ja tam osobiście nic do nich nie mam, mogą się całować, ruchać i huj wie co, ale niech to robią z umiarem i z dyskrecją, bo powinni być świadomi tego, że są mniejszością w naszym świecie i np. takie małe dziecko nie rozumie tego, że facet całuje się z facetem.

Fifuś
30-09-2009, 19:57
Moim zdaniem, lesbijki i geje, jeżeli już są, nie powinni pokazywać swojej orientacji przed ogromną masą ludzi. Oni chcą pokazać, że to jest normalne. A przecież to jest pewnego rodzaju "odszczepienie". Jeżeli stali się już takimi ludźmi powinni raczej się z tym kryć! =/
Takie parady, co Unia Europejska doskonale wie, mogą doprowadzić do naprawdę ogromnej tolerancji (dwóch mężczyzn całujących się i trzymających na rękach dzieci) i zaburzenia kultur narodowych.
FIFUŚ napisał "róbta co chceta". To jest najgorsza postawa. Każdy powinien potrafić opowiedzieć się po jakiejś stronie, bo mimo woli ta propaganda dostanie się również do twojej mózgownicy. Zresztą, ta "liberalna" postawa JUŻ świadczy o tym, że telewizja na ciebie działa.
Moim zdaniem ta parada nie powinna się odbywać nigdzie. No przynajmniej w Polsce. Ale wiemy kto jest prezydentem Warszawy... :mad:

@Wrobel

Teraz piszemy o PARADZIE tak? Nie o homoseksualistach.
No więc. Czy pozwoliłbyś na paradę w Warszawie ludzi, którzy uwielbiają uprawiać seks ze zwierzętami i 10-letnimi dziećmi?
Nie mówię, że homoseksualistów należy wsadzać do więzienia, ale taka orientacja jest naprawdę skrajna. Ludzie tolerują homoseksualistów jeżeli nie widzą uprawiających seks na ulicy gejów czy obleśnie się całujących. Jeżeli więc muszą żyć ze sobą niech to robią "po cichu".

Otóż telewizji nie oglądam wcale, radia słucham tylko z rana przy śniadaniu no i czytam gazety. Mam taką postawę, ponieważ każdy ma prawo być gejem, lesbijką czy innych chujostwem. Ja to na to chuja kładę. Dopóki nie wywyższają się za bardzo nic do nich nie mam. Przecież, to są ludzie zwyczajni jak my, tylko są homoseksualistami czyli prowadzą inny tryb życia. Moim zdaniem to jest chore, ale chore jest i tego przesadne tępienie...

Wrigley
30-09-2009, 21:29
Witam:D

Jeszcze tego brakowało. Jak ktoś wyżej napisał - niech już sobie będą homo, ale pokazywać to na lewo i prawo? Do czego to komu potrzebne? Co za ludzie..
No tak, bycie homo czy bi to jest normalnie powód żeby się ukrywać. Tylko mi teraz powiedz ile razy spotkałeś osobę, która głośno mówiła o tym, że jest homo czy bi? Nie licząc Internetu oczywiście-wynik łatwo przewidzieć :).

Potwierdzam, niech się tegują w domu. Tak wiemy, że geje są gejami, ale po co oni mają wychodzić na ulice i to pkazywać ludziom? Przez takie parady ludzie już bardziej stają sie nie tolerancyjni.

Geje są gejami, lesbijki lesbijkami ale powiedz mi ile jest osób, które się całują publicznie bądź uprawiają sex nawet z przypadkową osobą w środowisku heteroseksualnym? Teraz tą liczbę porównaj do liczby osób ze środowiska homo/bi.. No właśnie, wywnioskować dużo można, a na pewno te Wasze nędzne ograniczenie.

Żal mi takich ludzi, którzy piszą że lesbijki są ok, a geje są fuj. Ja tam osobiście nic do nich nie mam, mogą się całować, ruchać i huj wie co, ale niech to robią z umiarem i z dyskrecją, bo powinni być świadomi tego, że są mniejszością w naszym świecie i np. takie małe dziecko nie rozumie tego, że facet całuje się z facetem.

To samo pytanie co do Braina. Jasne, że homo czy bi to mniejszość ale to nie powód żeby się ktokolwiek ukrywał.

Ulubieniec na koniec :D:D

to jest pewne, ze wszyscy szanujacy sie warszawiacy rozpedza to skurwysynstwo w 3 dupy, mam nadzieje ze podjada chlopaki z legii nam pomoc, bo w koncu trzeba sie solidaryzowac ;x chociaz miejmy nadzieje, ze do tego w ogole nie dojdzie, i pedaly nie wyjda na ulice.

Jasne rozpędzić tych ludzi (:D:D), bo robienie z siebie rzeźnika, nietolerancyjną ciotę (tak, homofobia to lęk, a skoro jesteście takimi stereotypowcami to jesteście ciotami:D) i bicie kogokolwiek to takie szanowanie siebie :). Te pedały to będą ci się śnić skarbie po nocach i cię w końcu zabiją :].

Co do samej parady jestem ZA! Czemu nie? Polska jest i tak masakrycznie zdegradowana jeśli chodzi o to buractwo, trzeba wbić wszystkim do główek, że ludzie z inną orientacją (zło jak ch*j) żyją, będą żyć i tego nie zmienicie. Ktoś wspomniał o tym, że niedługo powstanie parada dla zoofilów i pedofilów ale co ma orientacja do zboczenia seksualnego na tle psychicznym?

Pozdrawiam.

Daaron
30-09-2009, 22:13

Carlosek, zwróć uwage na to, że wśród homoseksualistów mogą znajdować się kibice legii. Może to nawet będzie większość, może wśród nich znajdziesz kolegów, pomyśl zanim napiszesz taki bezsens.

@Topic
Nie mam nic do homoseksualizmu, niestety nie moge na to patrzeć i przysparza Mnie to o niekontrolowane obrzydzenie. Nie mówie, że geje są gorsi od lesbijek ponieważ, jestem mężczyzną. Lesbijki są dla Mnie podniecające to tyle.

Chciałbym jednak z całego serca, żeby takie osoby nawróciły się na heteroseksualizm mimo tego, że na prawde lubią to z kim są i jak się kochają.

Nie powinniście mówić o homoseksualistach złych rzeczy, ponieważ każdy z Waszych bliskich, przyjaciół może być jednym/jedną z nich, powinno się to mieć na uwadze.

`Carlosek
30-09-2009, 22:18
@up: no to Cie drogi kolego zapewniam, ze jesli ktorys z owych pedalskich kibicow legii ujawnil by sie na stadionie, to dostal by wpierdol, taka juz warszawa.cze

Brain
30-09-2009, 22:48
Wirgley
Nie chodzi mi o to, że pokazują swe stosunki seksualne na ulicy tylko, ze wychodza na tych paradach ubranie w obisłe rzeczy, całują się, itp. Jak by to małe dziecko zobaczyło to nie wiem co mogło by się stać :/. Ja przynajmniej nie chciał bym takiego czegoś widzeć jako 4 latek :).

MiXer do Kawy
01-10-2009, 15:08
@up: no to Cie drogi kolego zapewniam, ze jesli ktorys z owych pedalskich kibicow legii ujawnil by sie na stadionie, to dostal by wpierdol, taka juz warszawa.cze

Typowo prostackie myślenie. "o, wjebie jakiemuś jebanemu homo i będę elo" . A żebyś się nie zdziwił, że dostaniesz wpierdol od jakiegoś homofoba, bo geje to nie tylko słabe cioty z kolorowymi ciuszkami i makijażem na twarzy.

Wrigley
01-10-2009, 17:55
Wirgley
Nie chodzi mi o to, że pokazują swe stosunki seksualne na ulicy tylko, ze wychodza na tych paradach ubranie w obisłe rzeczy, całują się, itp. Jak by to małe dziecko zobaczyło to nie wiem co mogło by się stać :/. Ja przynajmniej nie chciał bym takiego czegoś widzeć jako 4 latek :).

Małe dzieci byłyby tylko ciekawe, pytały by się o to i to wszystko. Niestety duża liczba rodziców też jest homofobami i tak się kształtują ludzie z homofobią.

@Mixer~
Homofob to człowiek, który czuje lęk przed homoseksualistami :D sorry ale musiałem Cię poprawić :).

Fifuś
01-10-2009, 18:21
Małe dzieci byłyby tylko ciekawe, pytały by się o to i to wszystko. Niestety duża liczba rodziców też jest homofobami i tak się kształtują ludzie z homofobią.

@Mixer~
Homofob to człowiek, który czuje lęk przed homoseksualistami :D sorry ale musiałem Cię poprawić :).

Dobrze mówi, wódki mu!

Moim zdaniem zachowanie takie jak przejawia carlosek to jest dno intelektualne jak i kulturowe. Pamiętajcie, że homoseksualiści to też ludzie i należy im się szacunek.

`Carlosek
01-10-2009, 18:47
Tak, reprezentuje dno intelektualne jak i kulturowe, i jebie w dupe wszystkie cioty tego swiata, oprocz tych, ktorzy nie demonstruja swojego zboczonego kurestwa na ulicach warszawy:)

Taki se pazdzioszek
01-10-2009, 19:49
Jasne rozpędzić tych ludzi (), bo robienie z siebie rzeźnika, nietolerancyjną ciotę (tak, homofobia to lęk, a skoro jesteście takimi stereotypowcami to jesteście ciotami) i bicie kogokolwiek to takie szanowanie siebie . Te pedały to będą ci się śnić skarbie po nocach i cię w końcu zabiją :].
Nie dostaniesz zadnej kary za obrazanie Carloska, wiec my mamy prawo tak samo uwazac homoseksualistow za **********. A jestem pewien w 90%, że nikt z tego forum nie pobił nigdy homosa.

Nietoperz
01-10-2009, 20:31

Jako kibic Legi muszę ci coś imbecylu powiedzieć, pedały ch*j nie toleruje ich, ale pierdoli mnie na meczu czy ktoś jest pedałem, chińczykiem czy kurduplem, na stadionie, nie powinno cię interesować czy ktoś jest pedałem, oczywiście jak przyjdzie w lateksowych spodenkach i obcisłej bluzce to wypierdalaj ;/, ale jak przyjdzie ubrany jak normalny kolo, nie ma koszulki jestem pedałem to chuj i uwierz że nikt nie ingeruje w życie prywatne na stadionie :)
(L)

///
Jeszcze rok, zdołają wszystko wycofać :), dobrze że Warszawa nie będzie dokładać się do tego interesu :)

//Carlosek
Wiesz, zależy, od mojego ojca czy ma miejsce w samochodzie i czy są bilety, a karnetu nie mam, za moje oceny rok temu :O

`Carlosek
01-10-2009, 20:34
No i nietoperz wlasnie o to mi chodzi, ze nie obrazam homoseksualistow, ktorzy nie obnosza sie z tym, bo nie jest im to potrzebne.. po prostu nie znosze tych wszystkich ciotek, i nie chce zeby z warszawy robili klub dla pizd, kumasz? btw, na ktorym sektorze na legii siedzisz zazwyczaj? ja na 9 do tej pory ;)