View Full Version : 146 magiczny ;)
Nie będę dużo komentował :) Kolejny adwans Broxa
http://i38.tinypic.com/282nzbr.jpg
Pozdro Gildia i Ci, którzy czują się pozdrowieni :D
Arcuś <3
01-10-2009, 16:57
Gz, go go 150 .;f
Nice Wosso i legi :O
gzz
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Gz =]:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d :d:d:d:d:d:d:d:d
gz. o widze mojego ulubienca. lorda piga :* nie ma to jak durzy lefel(pig wie o co biega xD)
Gz Adaś :D jedziesz do 150 i 2k lvl :D
A jak tam Ściek i jego "lerzy"??
marcopolo
01-10-2009, 19:24
Ile razy sie juz z Pihem lizaliscie? Nie podniecaj sie tak tym kapturem, bo wkoncu ktos sie o niego upomni ;)
Gdybysmy sie umowili "ile lvli wbijesz tyle deko schudniesz" to zrzucilbys ich troche :'D
Hogart 2.0
01-10-2009, 19:28
Wielkie gratki.
Szczerze ludzka zazdrosc nie zna granic,nie macie sie czego czepiac to czepiacie sie jego tuszy.Zalosne,dajcie sobie na wstrzymanie.Jego sprawa jak wyglada,jezeli jest mu z tym dobrze to jego inters.Pozatym oceniamy jego wyglad czy jego postac.
Chodz nie przepadam za typem,ale nie mam zamiaru najezdzac na jego.
Pzdr.
P.S.
Sorki za brak polskich znakow niechce mi sie ich wstawiac.
Old Shidishi
01-10-2009, 19:30
Nie będę dużo komentował... Wyjdz wkońcu na dwór i pobiegaj bo dzięki Tibii napewno nie schudniesz ; o
Mag Magikk
01-10-2009, 19:34
Gz. ^^
@Up
Ty patrz na siebie. Jak Hogart, nie przepadam za Adasikiem, ale to nie znaczy zeby sie go od razu czepiac. :p
To miało być tak:
Napisał Adasik
Nie będę dużo komentował :) Kolejny adwans bociarza
Gratz, ale i tak wiesz, że jesteś ciota...
Kapitan Alkohol.
01-10-2009, 19:58
Krótko i na temat - nie gz :)
handlarz_narkotykow
01-10-2009, 20:17
nie wierze adasik mi pomagał[nie wazne w czym i kiedy]:eek:
gz ' ten mlvl ci duzo nie da..
Akananto
01-10-2009, 20:24
To miało być tak:
Nie bociarza, tylko botera jak juz, ok ?
MaStErEk177
01-10-2009, 20:48
http://i38.tinypic.com/282nzbr.jpg
Pozdro Gildia i Ci, którzy czują się pozdrowieni :D
buehehheee oczywiscie kto na ssie ??? Tucznik i jego dziweczka Pih ;]] normalka w kupie razniej xD nie gz.
MaStErEk177
01-10-2009, 20:51
Nie będę dużo komentował... Wyjdz wkońcu na dwór i pobiegaj bo dzięki Tibii napewno nie schudniesz ; o
buehehehehee masz racje Tucznik wyjdz puki sie miescisz w drzwiach bo za miesiac siedzenia przed tibia beda cie dachem wyciagali ;>
buehehehehee masz racje Tucznik wyjdz puki sie miescisz w drzwiach bo za miesiac siedzenia przed tibia beda cie dachem wyciagali ;>
Płacz Dziecinko Że straciłeś postaĆ użalaj się dalej nad apo :) te teksty w dupe Tarzana Wsadz ;)
GRatZ BrOx Pozdro DLa całej GIldi Która Tempi NooÓbów
Kupiłeś już ode mnie 130kcc, 91ek na rl Tibii "bo cie stać" może chciałbyś i Broxa kupić bo widzę, że żal ci dupę ściska... Piliśmy razem w realu a teraz tak pierdolisz? Już raz ci Drako powiedział, to co Cię boli :) uznajesz się za kogoś kim nie jesteś i nie będziesz"...
I w tym momencie pokazujesz jaki jesteś żałosny tymi obelgami :) bo wpierw ze mną trzymasz wbijam wyższy lvl i już pociski bo żal ci suty rwie...
Co do bota chciałbyś zaprzeczyć, że Baczeq'iem jechałeś bez tamtejszego Anarchy? to ci powiem, że humor masz nie kiepski :D
@EDIT
Byłbym zapomniał, że jeszcze Maffera kupiłeś za rl kasę :D
Gratz ! :D Go Go 150 i 2500 lvl ;d
znakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kupiłeś już ode mnie 130kcc, 91ek na rl Tibii "bo cie stać" może chciałbyś i Broxa kupić bo widzę, że żal ci dupę ściska... Piliśmy razem w realu a teraz tak pierdolisz? Już raz ci Drako powiedział, to co Cię boli :) uznajesz się za kogoś kim nie jesteś i nie będziesz"...
I w tym momencie pokazujesz jaki jesteś żałosny tymi obelgami :) bo wpierw ze mną trzymasz wbijam wyższy lvl i już pociski bo żal ci suty rwie...
Co do bota chciałbyś zaprzeczyć, że Baczeq'iem jechałeś bez tamtejszego Anarchy? to ci powiem, że humor masz nie kiepski :D
@EDIT
Zawsze mówiłem, że to śmieć? :)
@topic
Gratulacje Adaś! :)
Heineken
02-10-2009, 00:29
Co ma rl life do Tibii moze byc gruby to jego sprawa a wam to chyba zal dupe sciska ze ma kaptur gratz adasik i tyle!
splaxor 2 licowy troche jak teraz patrze co zrobil na przestrzeni roku znajomości ?:D niedlugo orke i jej rodzine z kupowaniem charów przegoni!:D
@EDIT
Do botowania na Baczku się przyznałem, a Ty niestety nie potrafisz się przyznać. Jak już było po wszystkim to z uśmiechem na twarzy mówiłem, że 50% 14-ego mlvla było na bocie na miejscówie, która też znasz :) Co do APO to tylko serwer, który za niedługo może zniknąć ze świata i co wtedy będziesz mieć z tego?
Co do postaci i kasy, które kupowałem to powiem Ci, że kupowałem je po to, aby sprzedać :) Kupiłem od Ciebie 130kcc, a potem to sprzedałem z większym zyskiem :) W sumie zarobiłem około 800 złotych.
Broxa nie chcę bo już nie gram na APO. Chcesz to mogę Ci dać te 10kcc co mam na postaci. Chcesz?
Szkoda, że na realu nie powiesz mi tego co teraz napisałeś... Przypomnij sobie, że gdyby nie mój wkład to nie odzyskałbyś tej kasy co Ci Hrabik ukradł.
Maffera kupiłem za 100 złotych z klapami i pandą, a potem sprzedałem za 65kcc pustego.
Nie piję już z Wami bo nie mam zamiaru non-stop się ukrywać w lesie, aby coś wypić...
Na APO osiągnąłeś już wszystko. Masz już all items. Delikatnie próbuje Ci wyjaśnić, że czas znikać póki jest jeszcze na to czas :)
Skoro tak uważasz to jaki wtedy miałeś wkład w to, żeby Hrabik oddał mi te 200kcc, które mi zajebał jeśli teraz obrzucasz mnie błotem? Twierdzisz, że ja nie umiem się przyznać do bota na Adasiku? bo nie botowałem! A, że żal ci dupe ściska bo Adasikiem jechałem cie na niższym lvlu to już nie mój problem a twojego skilla.
Niech Cię zrookują, lub zdeletują chara będzie jednego naba mniej : [[
Nie gratuluje oczywiście, bo ciekawe czego? siedzenia po 10h przed kompem?
Gogogo 150 ! (:
A co Ty już z Kamą nie 3masz ? Dziwne bo przecież jesteście rl. : o
Bez odbioru. Amedine.
`Carlosek
02-10-2009, 15:20
Splaxor, ja bym sie z toba bal isc na piwo, tym bardziej do lasu :) - bolesny bol odbytu - to nie dla mnie
@topic:gz
Wladzio Zadymiacz
02-10-2009, 15:51
Gratuluje :)))
GoGo 150 Mlvl i 2k Lvl :d
MaStErEk177
02-10-2009, 19:31
Płacz Dziecinko Że straciłeś postaĆ użalaj się dalej nad apo :) te teksty w dupe Tarzana Wsadz ;)
GRatZ BrOx Pozdro DLa całej GIldi Która Tempi NooÓbów
Dobra widze, ze ty to przezywasz bardziej niz ja.Nie czaisz ze mam wyjebane na Tibie?? to tylko gra hakneli mnie i zrookowali peszek ;] moglem nie pchac sie tam gdzie nie trzeba ale czemu zawsze jak kogos skomentuje to piszecie ze placze bo stracilem postac boze... nie przezywajcie tego tak ;]...
Nie piję już z Wami bo nie mam zamiaru non-stop się ukrywać w lesie, aby coś wypić...
Hmm.. drogi Kamilu a więc skoro nie masz ochoty się "ukrywać w lesie" siedząc sobie przy bronku lub kieliszku(bo palić chyba nie palisz) to chyba znasz moja odpowiedz na to co pisałeś na gg ;) co do twoich aluzji w stronę Adama to nie kumam Cie gościu bo tak trzymałeś jego stronę jak mu zajebałem tą kasę a teraz plujesz mu w twarz i jaki tego powód.? tak jak Adam napisał "Wiekszy lvl, więcej kasy, lepsze itemy" i to już wystarczy aby wzbudzić twoją zazdrość i tu mnie zawiodłeś bo myślałem że jesteś normalny ale nie.. Grać może skończyłeś w tibie ale dalej nią żyjesz..
@topic
Gz "bociarzu" ;*
Gratki Adasik ;d dajesz 150 m lvl ;d
GZ wybocony,jestes 0 nie umiesz grac ani mowic.
To by bylo na tyle,
Gz, mlvla ;) kiedy 147? :<
Maniaq!!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.