View Full Version : golden legs qest wszystko krok po kroku (wystarczy miec minimum 50 lvl
Dark ninja
26-06-2007, 20:11
idziemy na północny zachód evul i wchodzimy na most
http://img511.imageshack.us/img511/1755/glegs1qw7.jpg
po przejściu przez most idziemy na wprost kiedy dojdziemy do zamku dragonow skręcamy w prawo
http://img379.imageshack.us/img379/2871/glegs2uf6.jpg
jeśli ciągle idziemy w prawo to jesteśmy w lesie idziemy w prawo a jak dojdziemy do rozdroża wtedy skręcamy w dół
http://img527.imageshack.us/img527/8346/glegs4xt3.jpg
po przejściu krótkiego tunelu skręcamy w lewo i wchodzimy na schodki
http://img337.imageshack.us/img337/710/glegs5lh0.jpg
po wyjściu na schodki idziemy w prawo i do góry
http://img526.imageshack.us/img526/3597/glegs6ew9.jpg
po dojściu przedstawionego na screenie towera wchodzimy na schodki
http://img519.imageshack.us/img519/4117/glegs7zc2.jpg
UWAGA !!! 2 demon lordy a właśnie jak ubić 2 demon lordy na 50 lvlu:D szybko wchodzimy na góre szybko puszczamy exevo gran mas vis/exevo mas mort /exori max/exori max rex i full spedem schodzimy cala akcja ma sie wydarzyć w pół sekundy lub mniej jak nie to inaczej "You Are Ded :(" i tak kilka razy
jesli je ubijemy mamy ten qest:) :) :)
http://img111.imageshack.us/img111/5563/glegs9vb8.jpg
goodziom123
26-06-2007, 23:35
Super poradnik tylko troszku błędy ort...:D
Turok Knight
27-06-2007, 15:09
Pozdro tylko nawet jak bedziesz up/down w 0,5 sec to i tak możesz paść na combo xP
Dark Peter
27-06-2007, 15:39
nie wiem tylko czemu dali to od 50 lvl xD
Drah Master
27-06-2007, 19:39
Hmm Quest powinien być od 80~
Przecież każda profesja magiczna prawdopodobnie składa się na combo
Tylko istenieje opcja [Up/Down] o tyle dobrze
Mortarius
27-06-2007, 22:19
Poradniczek :D Spoko Dla Niskich Lvli Bardzo Sie Przyda :)
ee nie wiem dokładnie ale jak można skręcac w dół ? chyba na południe
Nie dodałeś jeszcze możliwości debuga = albo dead, albo wylogowanie w świątyni.
Jeśli za szybko/często robimy up/down to w końcu dopadnie nas debug.
Ja wczoraj robiłem ten quest na 81lvlu paladynem solo i mi się udało bez debuga.
Po prostu wchodziłem exori max erex, dół, odchodziłem 2 kratki w lewo manasy moment czekałem i wchodziłem. I tak do ubicia:P
Dark ninja
29-06-2007, 21:10
ja debuga nigdy nie mialem:D :D :D :) :) :)
Widać ,że się napracowałeś :D
Gratz super poradnik 8/10 (za błedy ort.) :)
Maly down
29-06-2007, 22:59
Hmmm....Ja powiem(napisze) tak:
1.Dojście-wg.mnie dobrze opisane jest, ss, narysowane strzałki w którą stronę należy się udać, a nie jakieś badziewne opisy typu "idziesz na evul poznej w leweo pozniej na schody i juz dojdziesz..."
2.Hmm 50 lvl no to troche nie byłbym pewien(chodzi mi tylko i wyłącznie o sorca-na innych porfesjach się nie znam). Ja np. na Evul na respie dl'i dawałem rade na coś około 55 sorc rade solo oczywiście up/down i UE.
Ale już 2 dl.....Tutaj można próbować(wg.mnie) na 2 sposoby
1.Utamka. Używasz czar, zwany "Magic Shield". Ryzyko deda jest hmm może nieco mniejsze, ponieważ dochodzi dużo punktów hmmm, jakby to nazwać "życia". Wpadasz uderzasz Ultimate Explosion(Ue) i i fastem uciekasz na dół, manasujesz i tak aż ubijesz.
Wady:
Wchodząc już np. za 2 razem, Demon Lordy są już blisko schdów. A co za tym idzie? Większe combo, ponieważ dochodzą obrażenia z łapy, oraz GEB(Great Energy Beam) Przez co po uderzeniu Ue zostaje bardzo mało many, jeżli zostanie nam chociaż to 1k many na Ue bo może się zdażyć, że jak dostaniemy combo, to braknie nam tej many.(polecam wycelowac w siebie manasa-walisz Ue i od razu manas-sorcowi[przynajmniej mi:rolleyes: ]często uratowało życie;) )
2.Celujesz w siebie Uh'a jeszcze na dolnym piętrze. Wbijasz na piętro z dl (za pomocą strzałek klawiatury) i walisz Ue, fastem uciekasz na dól. Uh cięsto może być zbędny, jednak też często potrzebny, więc radze tak robić za każdym razem(troche to nudzące...)
Wady
Sorc na 50 lvl'u ma bardzo mało hp.Co za tym idzie? Combo(fire wave[chyba-nie jestem pewien czy to jest to]+Great energy beam+ obrażenia z łapy+najdrobniejszy lag*(razy...)2=dead, zanim sie obejrzysz....
Dl' potrafi zadać obrażenia do 600 1 hitem i do tego łapa i to razy 2, więc możesz bardzo szybko paść z tak małą ilością punktów życia...
Jednak to są takie przestrogi, myślę, że raczej da się rade, chociaż niczego nie gwarantuję. Jak się nie uda teraz to później.
I pamiętaj! Nigdy się nie poddawaj! A moc jest z Tobą!!Dasz rade zdolniacha jesteś ;D
Więc tak do Twojego poradnika...Uważam że zawarte w nim informacje są dobre więc ocenie na:
7/10
Przypominam!Wszystkie moje rady dotyczyły tylko sorcera!(Ewnetualnie może być druid, w sumie profesje nawet podobne.....)
Dark ninja
02-07-2007, 12:20
a ten qest na tych demon lordach to ja czasm expie :P
ladny poradniczek tylko ten quest moze zrobic nawet 1 lvl :)
goodziom123
02-07-2007, 13:29
ladny poradniczek tylko ten quest moze zrobic nawet 1 lvl :)
Lol ... na 1 lvlu to na hita lecisz....:eek:
Dark ninja
03-07-2007, 12:56
Lol ... na 1 lvlu to na hita lecisz....:eek:
nie chodizi o to ze na hita lecisz tylko ze padniesz po drodze a jak dojdziesz no nie masz czarow waloncych i on jest od 50 bedzie pidac "musisz miec 50 lvl zeby wykonac ten qest"
Taa Up/Down i dostaniesz debuga i sie skonczy przygoda z Questem ;D Ja polecam wziasc sobie "Czysciciela" osobiscie polecam: Najmnik Gorn (:*), Tyriusz, Neither.. Pro czysciciele i za mala oplata... NIE SPAMOWAC IM PM!
Nawet dobrze opisany quest.Ja nigdy debuga nie miałem metodą up/down :)
Dziekuje za opsanie questa;]
Nawet dobrze opisany quest.Ja nigdy debuga nie miałem metodą up/down :) hehe ja mialem ze 3 razy debuga i 3 razy padlem :D widocznie nie mialem nauczki :D
Exori max na 50 lvl -.- ?? ale ogulnie Git :)
jacek3332
02-09-2008, 07:20
Dzięki za bardzo fajny poradnik, na pewno sobie zrobie questa.
EDIT: Zrobiłem ten quest. I dostałem jeszcze jakiś inny przedmiot (nie pamiętam dokładnie nazwy) ale wyglądał jak scarab. Do czego on służy, lub ewentualnie za ile sellne?
Ogólnie dobry poradnik ale mam 1 zastrzeżenie ;P Na 50 lvl nie można używać exori max :D
Scylla xD
17-10-2008, 14:02
Przejżysty ładnie opisany 9/10
Schowaj eq i konsole :D
Z tego poradnika raczej nikt nie skorzysta bo takie lvle które interesują się golden legami na forum raczej nie zaglądają bądź w ogóle o nim nie wiedzą :)
Jakbyście idioci pomyśleli, to ten temat jest już w pizdu stary _._
Scylla xD
02-11-2008, 21:14
Ladnie opisany tylko nie jestem pewnien czy sorcem i druidem dasz rade na 50 lvlu chyba że masz zajekafambiste pvp
@up
Archeolog pierdolony ...
Warn plz -.-
geboj pall
05-11-2008, 18:24
Świetny poradnik 10/10
przejrzysty
dużo ss'ów
dobrze opisany
Nie wiedziałem ,że takowy quest istnieje ;d
DobraForma
05-11-2008, 18:34
tak jak napisal kolega up^
exori max jest od 73 levela ;)
po za tym mam 41 knighta skile 130 shielda bardzo dobre eq i nie wytrzymuje nawet 3 sec na full shieldzie wiec knight nie ma szans na 50 levelu tam zabic ;)
po 2. Sorek/Druid na utamo vita tez nie da rady ;)
ma np. 2k many >> dostanie Combo od DLA i ma 600 i nie uzyje sobie juz UE ;)
po za tym poradnik spoko opisany
Pozdrawiam
Silkroad
09-11-2008, 13:45
Ja tam expie :) Poradnik fajny aczkowlwiek mógłby byc lepszy. Mogłby byc ładniejsze strzałki i mniej ortów. Ale ogólnie to fajne 9/10. Exori max na 76 levelu można mniec :) więc na 50 exori max odpada :D
Dark Peter2
08-12-2008, 10:13
Nie lubie tego questu bo wlasnie najczesciej tam łapią mnie debugi :P Ale poradnik spoko ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.