View Full Version : Jest odpowied? Tedzika na zaczepki misia Rysia :)
Tede odpowiedział na żenujący freestyle i zachowanie Misia Rysia :)
Co o tym sądzicie ja myśle ze Tede jednym słowem zjadł Peje, czekam teraz na odpowiedź poznańskiej wszy :)
Oto diss do pobrania ze strony WJ:
http://wielkiejol.com/news/tede_note2_errata_319.html?PHPSESSID=14dioo2a5bfdt r63buk4nm5365
Cała Polska się dziś śmieje, orkiestra gra diss na Peje!
Habemus Papam
02-10-2009, 13:35
@Yhym, przesłuchałem. xd
szczerze first 5 minut nie za ciekawe.. później kolejne wejście polegało na refrenie i ze 2 punche ... ale 3 wejście chyba tam od 8 czy 9 minuty konkretne.. ;d
Nic nie pozostało nam jak czekać na odpowiedź Peji i rozkręcenie się tego beef'u .. ;)
Osobiście myślę, że Peja zaprezentuje się z lepszej strony.. :d
TEDE zniszczył peje nic dodać nic ująć;d
już ściągam, jak przesłucham powiem co sądzę. zapewne jacek rozjebał ryśka xd
@najsuwka :) zjebał go jak kota.
teraz czekamy na odpowiedz pei, pewnie bedzie 40 sekund i teksty " chuj ci w dupe lysy frajerze"
n/c
Legionista 10
02-10-2009, 13:47
Chociaz lubie Tedego i Peje to co jak co ale Rysiek zostal zjedzony :) czekamy na odpowiedz ... :)
Sturnusek
02-10-2009, 13:59
hahahahaha, ale go zjechal XDDDDDDDDDdddddddddd
KaczorPowraca
02-10-2009, 14:09
ładnie go pojechał _//////////////////////
*Esende Mylffon*
02-10-2009, 14:09
Najlepszy diss jaki slyszalem. Na miejscu Peji bym nawet nie odpowiadal, bo to nie ma sensu. Jak ma kolejne 40 sekund nagrac to zenada _/
Rysiek może teraz wypierdalać do swojej biedyyyyyy. Miazgaaaaaaaa
Nietoperz
02-10-2009, 14:58
Śmieje się teraz z tych wszystkich, co mówili ze peja zje Tedzika, i żeby sie Tede nie odzywał, bezwarunkowo powiem, że Tede pokazał klasę i takiego TDF chcemy :)
_Spajki_
02-10-2009, 15:15
"Wszystkie damy idąw tany"...
Tede jest i będzie żosny.
"Rararaara"
Zrobił z siebie idiote tym "dissem"(to nie diss to hip-hopolo).
Początek jest njajlepszy...
"Ej peja czemu to zaczołeś?!"
Żal sie dzieciaka zrobiło...
Pozdro dla wszystkich, którzy sądzą, że Tede robi hip-hop. ..|..
"Rararaara"
Wyjdź zawistny 13 letni hejterze co zna się na hip-hopie, jak Peja na myśleniu. Diss mistrzostwo, nawet fan Pei to przyzna.
_Spajki_
02-10-2009, 15:26
"Wróg, wróg, wróg stary dobry wróg"
"Więc weź sie odjeb"
Tede i peja są po 1 pieniądzach.
Z kąd wiesz dzieciaku, że przepadam za nim?
Komentuje "diss" nie Peje.
@Kowal
Napinacze out.
Komentować swój temat -.-.
KaczorPowraca
02-10-2009, 15:26
Wyjdź zawistny 13 letni hejterze co zna się na hip-hopie, jak Peja na myśleniu.
XDDDDDDDDDDD
mam nadzieje, ze peja odpowie ;> wtede tede moze zrobi cos jeszcze lepszego ; d
Ściąga się, jak pobiorę dam edita i ocenie. ;)
#edit
No i Tede pięknie go przejechał. ;) Bez żadnych 'kurew, chujów' tylko prosto i na temat. Wielki + dla Tedego. Ciekawe czy Peja odpowie mu na ten diss. :D
Ryyychoo psyyycho! xd
"Rararaara"
Typowy słuchacz Peji :)
"Ja tu robie hip hop, a ty patologie"
Pewnie sluchasz tez firmy i podoba ci sie jak ktos robi bydlo na koncercie co??
"Wypłukało ci mozg po sterydach to widac"
13 lat nigdy na zadnym koncercie nie byl w dupie byl gowno widzial :)
Diss miazga :)
Peja moze sobie dac juz spokoj :P
ahahahahahahahaha koleś każdy kolejny twój tekst jest coraz bardziej zabawny xDDD tede frajer może takiemu Ryśkowi robić co najwyżej za sraj taśme...
diss żałosny, Peja mu odpowie i tede więcej już nie otworzy pyska...
załosny to jestes teraz ty w swojej wypowiedzi :)
Kazdy nawet ten kto slucha Pleji powie ci, ze ten diss jest dobry...
Idz sluchac swoich kolegow brudasów oni maja teksty z przekazem i dobre dissy hahaha typowy smRodek :*
Imponuje ci Peja?? Teraz przez jego prostackie zachowanie odwołane sa koncerty Hip Hopowe bo wycofal sie glowny sponsor :) przeczytaj tekst w moim podpisie "Hip hop nie dzieli nas a laczy" i zrozum go :)
widać że cie mama CYgANIE nie kocha, nie słucham peji, poprostu uważam że tedzik pedzik to nic nie warty frajer, a to że go słuchasz to jest oczywiste bo jesteś tyle samo wart co on... a smrodki i brudasy to twoi 12-letni kumple z placu którzy cie biją w szkole za brzydki pysk. A Pfk słuchasz dlatego że wywodzą sie z twojego miasta, z wyjątkiem Magika, on pochodzi z Mikołowa i zawsze był za Ruchem, frajerze.
Magik z Mikołowa?? Widac ze sluchasz Polskiego HH :) Magik pochodzil z Katowic Rahim pochodzi z Mikołowa cymbale :)
I gdzie wyczytales ze Magik byl za ruchem chyba w propagandowej gazetce ruchu ktora rozdaja za darmo przed burdelem na cichej 6 :)
Kropka za uchem, to sztama widzewa z ruchem :)
Nie bede ci wiecej odpisywal na twoje propagandowe teksty wysrane z dupy...Magik z Mikolowa hahahahaha pograzyles sie leszczu wiesz juz :)
Do twojej informacji co do wieku to uwierz ze mam wiecej lat niz ty :D wiecej sie nie spinaj bo ci gul wyskoczy :D Mistrzowie internetowej napinki rÓF HoSZUFF
Co o tym sądzicie ja myśle ze tede jednym słowem zjadł Peje, czekam teraz na odpowiedź poznańskiej wszy :)
Cała Polska się dziś śmieje, orkiestra gra diss na Peje!
ahahahahahahahaha koleś każdy kolejny twój tekst jest coraz bardziej zabawny xDDD tede frajer może takiemu Ryśkowi robić co najwyżej za sraj taśme...
diss żałosny, Peja mu odpowie i tede więcej już nie otworzy pyska...
#edit
załosny to jestes teraz ty w swojej wypowiedzi :)
Kazdy nawet ten kto slucha Pleji powie ci, ze ten diss jest dobry...
Idz sluchac swoich kolegow brudasów oni maja teksty z przekazem i dobre dissy hahaha typowy smRodek :*
Imponuje ci Peja?? Teraz przez jego prostackie zachowanie odwołane sa koncerty Hip Hopowe bo wycofal sie glowny sponsor :) przeczytaj tekst w moim podpisie "Hip hop nie dzieli nas a laczy" i zrozum go :)
widać że cie mama CYgANIE nie kocha, nie słucham peji, poprostu uważam że tedzik pedzik to nic nie warty frajer, a to że go słuchasz to jest oczywiste bo jesteś tyle samo wart co on... a smrodki i brudasy to twoi 12-letni kumple z placu którzy cie biją w szkole za brzydki pysk. A Pfk słuchasz dlatego że wywodzą sie z twojego miasta, z wyjątkiem Magika, on pochodzi z Mikołowa i zawsze był za Ruchem, frajerze.
zaczynam lubieć Tedego, zmiotł ryśka z powierzchni ziemi bez dwóch zdań. XD
Dobry pojazd, propsy za to.
Dαniel3k =)
02-10-2009, 15:52
Peja teraz powinien się zapaść pod ziemie i się nie pokazywać! Tede go zmiażdżył bez dwóch zdań! Jeszcze Tede z taką pogardą mówił że nie ma czasu, tak jakby to był jakiś szczeniak (ma racje).
Tede go zjadł i wysrał.
Tede już raz pokazał klasę w pisaniu dissów
pokazał też nie mało kto w polskim rapie może się z nim równać
Jeszcze nie słuchałem ale myślę ,że się nie zawiodę...
Jest bananowcem bo zna których Ty albo inni nie rozumieją albo nie wywodzi się z biedy ? Fakt nie wywodzi się z biedy ani tej w pojęciu materialnym ani tej intelektualnej :) Peja już nie raz pokazał "klasę"...wywodzi się z biedy... wspominałem ,że on jest najbogatszym raperem (przynajmniej był).
Krulowiec
02-10-2009, 16:20
Chyba ktos Tede'mu krzyknoł " Wiesz co z nim zrobic ! "
No i poprostu go zmiazdzył... :>
Cała prawda o Rysiu :)
Pozdro
Habemus Papam
02-10-2009, 16:35
yhym.. xd diss dobry .. spoko, spoko .. ale wydaję mi się, że nie mogło być bardziej ostro skoro to pierwszy diss w tym beef'ie tak? poczekamy na odpowiedź Peji i zobaczymy co bd dalej . : d
Diss zajebisty. ; d
Dexter Rook Sorcerer
02-10-2009, 17:12
Poprostu Tede go zmiażdżył... Stary dobry wróg :p
Tede teraz może sobie śpiewać :
Teraz moge podcierać się tobą...
# edicior :/
mógłby ktoś podać nazwe podkładu od 0:01 do 1:16
Dobry bit od 10 minuty~ jakoś. Xd Ogólnie ładnie pojechał textem. Aż mnie miło zaskoczył. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.