PDA

View Full Version : Orion a James Cole - Rap biz feat. Hugo Toxx & Tede

Kowal
02-10-2009, 18:09
Co sądzicie o tym kawałku...
Mnie osobiscie sie podoba, ale to rzecz gustu :) oczywiscie Tede znowu pokazal klase :D
http://www.youtube.com/watch?v=j50pz6De57Y&feature=PlayList&p=32CD3314C76E7B1D&playnext=1&playnext_from=PL&index=12

szliri
02-10-2009, 19:07
ziombel .

_Spajki_
02-10-2009, 19:56
Discopolo.
Czysta komercja.
Pół nagie kobiety (lub nagie), auta, jakieś "e...ee właśnie tak to leci e...ee ziomek", jakieś zagraniczne "rapery"(tym gównem nie reprezentowłbym
tym kraju!), sypią stówami (pokazują ile to oni kasy mają na co ich stać).
Tede sie stoczył.
Komercja, komercją popychana.
Koniec.

Białas
02-10-2009, 20:41
No to jest akurat żenada jakich mało, Tedzik zaczął lecieć na ilość nie na jakość, jego era skończyła się lata temu,
chociaż czasami potrafi pozytywnie zaskoczyć nawijką na poziomie, udanym trackiem.

Τettmeier
03-10-2009, 08:09
Jacek wie ile ma kasy i na co go stać.. wiele razy to pokazuje i się tego wcale nie wstydzi ; ) Co do tego tracku wyzej, fakt nie podoba mi się, ale nie winie za to głównie Tedego ofc ; P

Demon Huntter
03-10-2009, 09:28
Discopolo.
Czysta komercja.
Pół nagie kobiety (lub nagie), auta, jakieś "e...ee właśnie tak to leci e...ee ziomek", jakieś zagraniczne "rapery"(tym gównem nie reprezentowłbym
tym kraju!), sypią stówami (pokazują ile to oni kasy mają na co ich stać).
Tede sie stoczył.
Komercja, komercją popychana.
Koniec.

SIGNED =|

#topic
pf , WFD ok , ale TEDE to juz porazka :<!
totalne dno ;c

Jestem Mylffonem z Esende
03-10-2009, 09:39
A mi się podoba ; ) Kwestia gustu no i odwieczna slabosc do kawałków Tedego. ; )

`Artas
03-10-2009, 10:46
Zbytnio nie wpadło mi to w ucho. Tede kiedyś robił dobre kawałki, niestety teraz już nie takie dobre lecz gdy trzeba to jebnie dobrą nawijkę. ; d

Arcano
03-10-2009, 11:18
oczywiscie Tede znowu pokazal klase :D

dla ciebie pedał tede zawsze pokazuje klase, nawet jakby ci zgwałcił matke...

#topic

nawet nie przesłuchałem...

To po co się wypowiadasz idioto głupi jak nie wysłuchasz, debil po całości, Jacek robi inny rap od np. O.S.T.R, i życzę ci przesłuchać płyty tedego N2, która jest jak dla mnie przekozak :)

nie słucham bele gówna, tede nie robi rapu tylko komercyjne gówno... a od idiotów sobie mozesz wyzywać kolegów na placu, kompleksiarzu

Nietoperz
03-10-2009, 11:53
dla ciebie pedał tede zawsze pokazuje klase, nawet jakby ci zgwałcił matke...

#topic

nawet nie przesłuchałem...

To po co się wypowiadasz idioto głupi jak nie wysłuchasz, debil po całości, Jacek robi inny rap od np. O.S.T.R, i życzę ci przesłuchać płyty tedego N2, która jest jak dla mnie przekozak :)

Kawałek, kiepski, ale jak go zaprosili to po co odmawiać : )?

///
Nie bedę komentował twojego bełkotu, Arcano, Kowal dobrze mówisz :P

Kowal
03-10-2009, 12:22
nie słucham bele gówna, tede nie robi rapu tylko komercyjne gówno... a od idiotów sobie mozesz wyzywać kolegów na placu, kompleksiarzu

Ehe...kto według ciebie w Polsce teraz nie jest komercyjny?? Kazdy bierze za to hajs, peja nawija o biedzie a jest prawdopodobnie najbogatszym raperem w Polsce...to jest przykre.
Ty Arcano masz 15 lat mieszkasz w Chorzowie i sie tylko napinasz idz sluchac kolegów brudasów juz ci kiedys pisalem HEJTERZE!

@Down (dosłownie)
Pih robi rap dla rapu?? Hahahahshsahashash tylko szkoda ze go nie potrafi robic...sluchalem te Chaszcze zła i tylko jeden kawalek jest spoko Semper Fidelis jego udawany glos porazka -.-
OSTR spoko on jest w porzadku tyle ze myslisz ze nie bierze pieniedzy za plyty i koncerty?? Myslisz ze on dziala charytatywnie??
Idz czlowieku bo masz te 15 lat ani razu na meczu nie byles a wyniki znasz z internetu :)

@Spajki
14 lat? hahaah czlowieku smieszny jestes :)
A od Paktofoniki zaczalem sluchac rapu i mozesz pić z drąga ssać obciagac mam na ciebie wyjebane :)

Arcano
03-10-2009, 12:26
Ehe...kto według ciebie w Polsce teraz nie jest komercyjny?? Kazdy bierze za to hajs, peja nawija o biedzie a jest prawdopodobnie najbogatszym raperem w Polsce...to jest przykre.
Ty Arcano masz 15 lat mieszkasz w Chorzowie i sie tylko napinasz idz sluchac kolegów brudasów juz ci kiedys pisalem HEJTERZE!

ahahahahahahaha 'HEJTERZE !!!' jaki groźny xDD kto tu sie napina, koleżanko z katowic, ja też ci pisałem żebyś sie kozaczył przed kolegami w podstawówce, na rownych a nie przez internet xDD

tede to dziwka bo na kase leci, taki Pih, O.S.T.R. robi rap dla rapu, nie dla kasy

Nietoperz
03-10-2009, 12:31
ahahahahahahaha 'HEJTERZE !!!' jaki groźny xDD kto tu sie napina, koleżanko z katowic, ja też ci pisałem żebyś sie kozaczył przed kolegami w podstawówce, na rownych a nie przez internet xDD

tede to dziwka bo na kase leci, taki Pih, O.S.T.R. robi rap dla rapu, nie dla kasy

Jeśli nie przesłuchałeś koleżko płyty N2 co ty możesz wiedzieć teraz o TDF?

_Spajki_
03-10-2009, 12:43
@up
N2 to gówno.
Jak ci sie podoba "eeee.... tak to leci eeeee wlasnie takkkkkk eeeee i co terazzz eeee"
@Kowal
Zmień podpis pryszczaty 14-latku.
Pfk reprezentuje inny poziom niż twój idol (ciota)Tede.
Nie chcemy polskiego 50 centa.
I nie pisać, że wszyscy rapuja dla hajsu.
To tylko świadczy o tym, że nie znasz polskiego hh i podjarałeś się (ciotą) Tede.

oczywiscie Tede znowu pokazal klase
Jak Arcano.
Nawet gdyby podpalił ci dom to powiedziałbyś, że pokazał klase.

Arcano
03-10-2009, 13:42
@Spajki
14 lat? hahaah czlowieku smieszny jestes :)
A od Paktofoniki zaczalem sluchac rapu i mozesz pić z drąga ssać obciagac mam na ciebie wyjebane :)

a myślisz że inni nie mają na ciebie wyjebane ? wszyscy sie z ciebie śmieją, ze taki z ciebie chuligan przez internet, wielki raper, a od roku słuchasz tedunia bo ci kolega na placu pokazał... widać że masz 14 lat bo takiemu niedorobionemu intelektualnie frajerowi więcej dać nie można...

w przeciwieństwie do ciebie jeżdże na mecze EKSTRAKLASY, ty tam możesz conajwyżej popiszczeć z cygankami na bukowej w pierwszej lidze :*

@Down (dosłownie)
Pih robi rap dla rapu?? Hahahahshsahashash tylko szkoda ze go nie potrafi robic...sluchalem te Chaszcze zła i tylko jeden kawalek jest spoko Semper Fidelis jego udawany glos porazka -.-
OSTR spoko on jest w porzadku tyle ze myslisz ze nie bierze pieniedzy za plyty i koncerty?? Myslisz ze on dziala charytatywnie??
Idz czlowieku bo masz te 15 lat ani razu na meczu nie byles a wyniki znasz z internetu :)

myj dupe.