View Full Version : Apo 7.6 Port 7172 ?
Wiem że to głupi pomysł, ale musiałem temat zrobić :D
Może mortiis by sie zgodził, by odpalić Apo 7.6 Port 7172, na 3 góra 5 dni.
Apo 7.6 PvP-Enforced.
Ciekawe czy by grało więcej osób ?.
Jażeli masz pisać
Taki temat juz był,
Na co ty liczysz, i tak nie zrobią to wogóle nie pisz.
Chciałbym żeby w tym temacie wypowiedział się
Mortiis, Tygrys, Santano itp.
Mc Maciek
02-10-2009, 23:11
Myślę, że tym razem propozycja test serwera może przejść, bo jak wiemy, niedługo ma być update, więc będzie co testować. Poczekajmy na wypowiedź Administracji.
Szczerze? Wątpie aby to przeszło. Mortiis mówił już, że test serwera/drugiego serwa 7.6 NIE BĘDZIE! No chyba, że zmienili zdanie. ;f
Ale mimo wszystko pograłbym na takim serwie ^^
Ja bym sobie pogral na Enfo ale pewnie Pan Mortiis nie wlaczy takowego serwera :( ale jestem na tak :)
@up Hmm a co byś tam sprzedał za kcc? Zerowcu.
@TOPIC.
Jak dla mnie to niema sensu :| Maciek pisał, że było by co testować, ale równie dobrze możemy testować na zwykłym 7.6.
Mareczekk
03-10-2009, 01:03
Bardzo dobry pomysl. Jestem za. I np. jezeli bedzie gralo na tym servie wiecej osob niz na ROX to zostawic 7.6-enfo a usunac ROX :D
Nieznajomy
03-10-2009, 07:21
Ja jestem na tak :) fajnie by sie gralo na pvp enfo apo :D
Mc Maciek
03-10-2009, 08:42
Maciek pisał, że było by co testować, ale równie dobrze możemy testować na zwykłym 7.6.
Dobra, ale jak się okaże, że jest jakiś błąd to co? Mortiis zrobi cofkę, a potem połowa graczy będzie płakać, że przez cofkę straciła XXX rzeczy... Quest i tak będzie testowany, tego jestem pewien, pytanie brzmi, czy do test serwera będziecie mieli dostęp.
Demon Huntter
03-10-2009, 09:58
Mam nadzieje , ze nie , bo znow zacznie sie zamieniasznie w grze i na forum :s , Mortiis powinien przestowac nowe tereny jakas testowa postacia.
Dobra, ale jak się okaże, że jest jakiś błąd to co? Mortiis zrobi cofkę, a potem połowa graczy będzie płakać, że przez cofkę straciła XXX rzeczy... Quest i tak będzie testowany, tego jestem pewien, pytanie brzmi, czy do test serwera będziecie mieli dostęp.
Maćku myślisz, że jak zrobią server enfo z expem XXXX to da rade coś przetestować?:| Ja myśle, że nie bardzo :P(chyba o takim serverze mowa)
@UP.
Przecież Ci mówiłem. Co, nie pamiętasz? aaaaa i jak byś mógł kup Mi kilka gbp energy ringów, przydają Mi się w PvP a nie chce Mi się ich kupować. :c Z góry dziękuje:*
Mortalix
03-10-2009, 10:07
^up
Masz rozdwojenie jaźni? o.o
^topic
Myślę, że jest to zbędne... w sieci masz setki noob ots'ów jak Ci się apo nie podoba. ; o
Roftl Master
03-10-2009, 11:00
Nie no kurfa leże... niby inni ludzie, a takie same problemy
marcelllo _/
03-10-2009, 11:20
Ja jestem na tak. Myślę, że takie akcje przyciągają czasem graczy ponieważ każdy mały lvl może na test serverze zobaczyć jak się gra takim 1k+ :)
Ja osobiście chętnie bym się pobawił na test servie znowu :D
PS. Kiedyś był fajny test server PvP enfo co trochę zmienili mapę i GM'owie się z nami bawili (np. była fala śmierci itp xD)
× Hexolic ×
03-10-2009, 12:01
Chciałbym pograć sobie na takim serwerze :d Chyba każdy ma ochotę wykonać kaptur czy chociażby QOD :d Góra tydzień. Nie więcej.
Sobi, Sobi :D fajny pomysł, jestem na tak przydało by sie troche rozrywki ;).
Old-Don Ja
04-10-2009, 09:14
Ja dodam tylko to że da taki serwer enfo dużo frajdy ludziom i odpoczynek od expa, dlatego jestem na tak;)
Teraz pozostaje czekać, aż Mortiis się wypowie na ten temat :)
Ja tak samo jestem za tym aby ten test serwer nie powstał bo jak ktoś wyżej napisał później będzie spam na forum dzieci typu " plx zostawcie test serwer , na nim grało 100+ osób , plx zlikwidować 8.42 i roxa :(( " Założę się , że na 100% by tak było.
Jestem na nie
@up
napisz mi 1 sensowny powód dla którego 8.42 ma prawo istnieć??
@topic
jestem na tak
Ja bym sobie pogral na Enfo ale pewnie Pan Mortiis nie wlaczy takowego serwera :( ale jestem na tak :)
Ty to juz cale zycie w tibii przegrales :)
Mozna powiedziec PRZEGRALES SWOJE ZYCIE :)
@Topic
Szczerze to mi to lata kolo chu** :D czy wlacza czy nie i tak grac nie bede
Ty to juz cale zycie w tibii przegrales :)
Mozna powiedziec PRZEGRALES SWOJE ZYCIE :)
@Topic
Szczerze to mi to lata kolo chu** :D czy wlacza czy nie i tak grac nie bede
Hehe ja tak samo;)
@topic
wątpie by odpalili.
Czemu miałbym nie być na tak?, np. dzięki drugiemy serwowi 7.6 ja bym grał gdyż dobrze wiemy że na głównym serwerze jest 1000 lvli z 200 a najwiekszy to 2300+, Jestem na TAK ;)
Arystoteles
06-10-2009, 17:08
Jestem na tak i jeszcze dobrze by było by wprowadzili limit ograniczenie do 200 osob wtedy by byly kolejki i przy okazji frajda :]
Leonidas Waleczny xD
06-10-2009, 19:07
^up
Masz rozdwojenie jaźni? o.o
^topic
Myślę, że jest to zbędne... w sieci masz setki noob ots'ów jak Ci się apo nie podoba. ; o
Wiem że jesteś noob ; ) Ja widziałem wiele otsów lepszych od apo. Wiem że chcesz wybocić 3 k lvl na apo i być kozakiem.
Good luck
@topic
Niech będzie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.