View Full Version : Kaptur !?
04.TzQ.08
03-10-2009, 19:16
Witam. Nejsiek pisze że sprzeda kaptur i pisze że za 150kcc ale wydaje mi się że chce kogoś oszukać sami zobaczcie...
http://i35.tinypic.com/102o390.jpg
Wydaje mi się że nazwał przedmiot bo wygrał konkurs komentujcie i uważajcie na niego !
Dokładnie tak jak mowisz. ^^
Juz dzisiaj z 200 kcc na 100 zjechał.
Ale sam pomysł jest dobry. :d
A moze Ty masz takie spr i chcesz zeby nikt nie kupil od niego kaptura ?
Napisz na PW do gm'a zeby sprawdzil ten przedmiot vi wypowiedzial sie w tym temacie bo potem bedzie placz na forum "STRACILEM 150K CC !!11!!111!!1 NEJSIEK TO OSZUTS !!"
04.TzQ.08
03-10-2009, 19:22
@up
to nie jest przez .spr dlatego że widziałem kaptur juz i wyglądał tak jak powinien nie rób zemnie debila...
Haha, Nejsiek mógł nazwać dowolny wybrany przez niego przedmiot i zmienić mu nazwe bo zajął 4 miejsce w konkursie, pomysł miał dobry, nie wiem czy ktos da się nabrać ale śmiesznie to wygląda chociaż i nie nagina żadnego z pkt regulaminu chyba bo błą gry czy cos to to nie jest :P
Palladyn Zlosci
03-10-2009, 19:59
HAHAH
Widze ze Nejsiek tutaj kombinuje :DD
I bardzo dobrze
^Akynaoo
03-10-2009, 20:20
Dal sobie odebrac Showteka i probuje sie odbic. Szkoda tylko, ze juz po super pomysle : /
A mi kumpel powiedział że kaptur już 130 k cc warty ...
:)
Przemas Ziom
06-10-2009, 21:36
Witam. Nejsiek pisze że sprzeda kaptur i pisze że za 150kcc ale wydaje mi się że chce kogoś oszukać sami zobaczcie...
http://i35.tinypic.com/102o390.jpg
Wydaje mi się że nazwał przedmiot bo wygrał konkurs komentujcie i uważajcie na niego !
Wiem prawie sie na to nadzialem :P pzdr tzq bocie
Leonidas Waleczny xD
06-10-2009, 22:12
Przemas Ziom ale avatar XD
@topic
Bot, oszust i noob = Nejsiek.. ;/
Nejsiek śmieć, złodziej, gówno.... Nie polecam
Mag Magikk
06-10-2009, 23:56
Na ss'ie jest:
You see Cursed Cowl.
It weighs 22.0 oz.
Prawdziwy kaptur:
You see a Cursed cowl (Arm:6).
It weighs 7.0 oz.
To by bylo tyle na ten temat. (:
@Edit
Zeby nie bylo, prawdziwy leather helmet:
You see a leather helmet (Arm:1).
It weighs 22.0 oz.
Aha, bylbym zapomnial.
Haha, Nejsiek mógł nazwać dowolny wybrany przez niego przedmiot i zmienić mu nazwe bo zajął 4 miejsce w konkursie, pomysł miał dobry, nie wiem czy ktos da się nabrać ale śmiesznie to wygląda chociaż i nie nagina żadnego z pkt regulaminu chyba bo błą gry czy cos to to nie jest :P
Wedlug mnie nagina i powinien dostac bana za "Swiadome wykorzystywanie slabosci gry".
Albo chociaz za "Uzywanie jezyka innego niz angielski". :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.