View Full Version : Internet - tylko sk?d?
Precision
05-10-2009, 21:06
Witam. Nie długo muszę się zdecydować na internet, wygasa mi on za tydzień. Teraz mam z TP livebox 1mb. Płacę dosyć drogo jak na 1mb, mam już ten internet 3 lata. Chciałbym go zmienić. Pytałem w netii mają jeszcze drożej i nie wiem skąd brać! Zależy mi na tym aby było w miare tanio, min 1mb ma być, oferta tylko bez telefonu stacjonarnego! Mówcie skąd macie neta, aby tanio :rolleyes:
Ps: W grę wchodzi internet tylko na kablu..
ja mam z mutlimedii 6MB, płace coś koło 99zł, w każdym bądź razie poniżej 100zł. Żadnych problemów nie mam, od czasu do czasu, ale to naprawdę rzadko zdarzy się lag albo jakiś kick. A z rapida ściągam nawet 1MB/s, ale średnio to około 700KB/s. W sumie to polecam.
Zależy gdzie mieszkasz. Jak na wsi to zostaje raczej TP... Podaj nazwę miasta.
Precision
05-10-2009, 22:44
Mieszkam w centrum Torunia, nie w bloku jbc.
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=56931
Sam miałem taki problem, zdecydowalem sie zmienic neostrade na Netie :), z racji że wolałbym UPC ale u mnie nie ma.
Dαniel3k =)
06-10-2009, 14:27
Ja mam radiówkę 2MB i nie narzekam :D Lagów nie mam, jedynym minusem jest wewnętrzne ip, ale to też można zmienić. ;>
Polecam UPC jezeli masz telewizje z UPC :D wtedy mozna aktywowac taki pakiet telewizja, internet i telefon za 150zl+ do tego w telefonie masz darmowe na stacjonarne przez caly miesiac :)
Polecam!
The West
06-10-2009, 17:55
Skąd ?
Z kabla podłączonego do Anteny .
Najlepiej UPC.
Mam z Express Neta, raczej nie dla Ciebie bo to lokalna sieć mojego mista :p
Polecam z Chello, masz większy niż te 1mb a wyjdzie Ci taniej,
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.