Zaloguj się

View Full Version : Prawda o polskiej muzyce! O Polsce! W odniesieniu do zachowania Pei.

Dolar $
06-10-2009, 18:54
http://www.youtube.com/watch?v=lA6QPFl5H2U&feature=related

A tu wypowiedź Pei dla TVN'u.

A prezenterka kurewka widać, że z góry miała powiedziane co ma powiedzieć, żeby jechać na Peję. :)

http://www.youtube.com/watch?v=mnaEceZYEQA&feature=related

Wszyscy tak na niego jadą, a nie mają pojęcia jaki to jest stres i jakie to wywołuje emocje podczas koncertu.

stres, człowieku wiesz ile peja juz grał koncertów, liczę na wysoki wyrok, ale nie wiem czemu przyklejacie HH etykietę, bo jakiś poznański pies kogoś nawyzywał.

I sam zobacz jaki jesteś śmieszny. O tym właśnie mówi Peja, że wyzywają na forach, filmikach, czy innego tego typu... Ty robisz to samo, a mówiąc do niego prosto w oczy 'poznański pies' nie ustałbyś 5 sekund na nogach. Z wielką przyjemnością bym ci pojechał, ale nie chce mi się potem zakładać nowego konta na forum.

http://i35.tinypic.com/5umq8g.jpg

Pisz już skargę do moderatorów, karle intelektualny.

Stres? On walczy z alkoholizmem. Ma kobietę, stara się ustatkować. Widać, że filmików nie widziałeś i piszesz tutaj tylko po to aby nabić posta.

Co do twojego avatara to jesteś podwójnie śmiesznym człowiekiem. Ty nie masz pojęcia o kulturze hip hopowej, tylko znasz się na technopolo muzyce.

Idź pokaż staremu środkowy palec i skacz przed nim. Ciekawi mnie jego reakcja. Pewnie byś w pysk dostał. :)

Widzialem ten reportaz :D Peja taki pokorny w nim :P
Nie lubie Pei nigdy nie lubilem...jest dla mnie idiota i reprezentuje Biede umyslowa, a w dziecinstwie nie mial az tak zle jak to inni opisuja. Niektorzy maja 100 razy gorzej od niego i niech juz nie robi z siebie Księżniczki.

Twoja opinia. Ja mam inne poglądy na ten temat, ale chyba ludzie się od siebie różnią, ale taka pizda jak BAT, mnie totalnie rozkłada na plecy. :)

Nietoperz
06-10-2009, 19:04
stres, człowieku wiesz ile peja juz grał koncertów, liczę na wysoki wyrok, ale nie wiem czemu przyklejacie HH etykietę, bo jakiś poznański pies kogoś nawyzywał.

Kowal
06-10-2009, 19:09
Widzialem ten reportaz :D Peja taki pokorny w nim :P
Nie lubie Pei nigdy nie lubilem...jest dla mnie idiota i reprezentuje Biede umyslowa, a w dziecinstwie nie mial az tak zle jak to inni opisuja. Niektorzy maja 100 razy gorzej od niego i niech juz nie robi z siebie Księżniczki.

xD Lukki xD
06-10-2009, 20:05
Myśli, że przyszłością wszystko usprawiedliwi i że można mu wszystko przez jego przyszłość -.-

Grotesta
06-10-2009, 20:20
Pierdoli o tej biedzie w każdej piosence, a jest chyba najbogatszym raperem w Polsce. Może i mieszka dalej w bloku, ale ma godne życie, w chuj pieniędzy etc.

To na tyle, cześć.

@edit.

Jedyne utwory, które mi się podobają to cała płyta Na Legalu i utwór Peja - Rap Moją Kokainą.

_Spajki_
06-10-2009, 20:29
@Kowal
To powiedz mu to w twarz a nie na forum :?
@Topic
Udało mu sie zrobić aferę akurat wtedy gdy wyszła płyta hmmm...
Wszystko dla kasy.
Szanuje go za dawne czasy, ale ta sytuacja to dno jakieś.

Nietoperz
10-10-2009, 12:03
Nie mam zamiaru, odpowiadać ci na te wypociny kolego, które napisałeś do mnie, i wybacz, nie jestem konfidentem więc, nie zamierzam Cie raportować.
Jak już mówiłem, że to RPS pchał się do TVN, a sam TVN, po co miał by go zapraszać ? wiecie ile sam Rychu i TVN mieli z tego kasy?, dla mnie to było żałosne, a tak wracając do koncertu w ZG, pierdolisz że to stres? HAHAHA wiesz ile osób chodzi na koncerty i pokazuje środkowy palec? no placku bardzo duży stres, pozdrawiam was hejterzy.

Dolar $
10-10-2009, 12:58
Nie mam zamiaru, odpowiadać ci na te wypociny kolego, które napisałeś do mnie, i wybacz, nie jestem konfidentem więc, nie zamierzam Cie raportować.
Jak już mówiłem, że to RPS pchał się do TVN, a sam TVN, po co miał by go zapraszać ? wiecie ile sam Rychu i TVN mieli z tego kasy?, dla mnie to było żałosne, a tak wracając do koncertu w ZG, pierdolisz że to stres? HAHAHA wiesz ile osób chodzi na koncerty i pokazuje środkowy palec? no placku bardzo duży stres, pozdrawiam was hejterzy.

Nie znasz znaczenia słowa hejter.

Pobij się sam, oszczędzisz roboty innym.