Zaloguj się

View Full Version : Podstawowe zmiany

Kumpel Armii
08-10-2009, 21:51
A więc nie rozpisując się chodzi o przywrócenie / naprawienie podstawowych walorów tibii :)
- Party
- Follow
* Przydało by się także spróbować jakoś ograniczyć kradzież loota (np. osoba, która zdobędzie najwięcej expa - ma wgląd w deda 5sek wcześniej od innych ... oczywiście w party wgląd mają wszyscy)

# Ta sonda przede wszystkim ma dotyczyć party i follow, loot niech będzie odrębną sprawą, którą tylko przedyskutujemy :)

Techniks
08-10-2009, 23:05
A więc nie rozpisując się chodzi o przywrócenie / naprawienie podstawowych walorów tibii :)
- Party
- Follow
* Przydało by się także spróbować jakoś ograniczyć kradzież loota (np. osoba, która zdobędzie najwięcej expa - ma wgląd w deda 5sek wcześniej od innych ... oczywiście w party wgląd mają wszyscy)

# Ta sonda przede wszystkim ma dotyczyć party i follow, loot niech będzie odrębną sprawą, którą tylko przedyskutujemy :)

Sprawa loota - absolutnie nie!
Pomyśl ,że wbija ci sie większy lvl i to on zada większe obrażenia więc loot będzie jego.
Party jest nie potrzebne ,przecież to nie rl żeby chodzić na hunta w 10.
Follow mogłoby zostać przywrócone. Czasem było przydatne.

Selinara
08-10-2009, 23:55
Jak najbardziej na tak. Z tego co wiem, z twierdzono że cave bota działał na funkcji fallow, z czego to nie było to prawdą...

Matio
09-10-2009, 00:30
Party mogłoby zostać przywrócone, ale nie w formie standardowej. Co do Follow jak dla mnie jest to zbędne. Mogłoby być ale nie musi. Osobiście nigdy z tego nie korzystałem, a co do tego że na tym działa cave bot to troszkę głupota, sądzę że powiedział to Serafin ;>

Krzyzaczek
09-10-2009, 06:32
z tego co pamietam, to follow powodowało jakies crashe w silniki...party nie potrzebne, a co do lota to nie mam zdania ;p

Demon Huntter
09-10-2009, 06:40
z tego co pamietam, to follow powodowało jakies crashe w silniki...party nie potrzebne, a co do lota to nie mam zdania ;p

nie umiesz klamac ;f , follow nie powodowalo crashow x_x , tylko ktos jebnal plotke , ze cavebot jest na podstawie follow =|
co do loota NIE!
a party po chuj ? , nie.

Mareczekk
09-10-2009, 06:45
To jest Bardzo Dobry Pomysl. Trzeba przywrocic Patryi Follow. A z tym lootem to jest najlepszy pomysl :D

KaZeK
09-10-2009, 07:10
Jestem na tak , ale tylko i wyłącznie fallow ;).

Tygrys
09-10-2009, 07:52
Follow na 7.6 i tak nie do końca dobrze działała, dlatego też nie wiem po co mielibyśmy włączać ją ponownie. I to na pewno nie przez to, że ktoś puścił plotkę, tak jak to ktoś up pisał. To nie jedyny powód.
Party? A po co? Nie widzę żadnej potrzeby.

Co do tego loota... To nie 8.42, jeśli przeszkadza Ci to, to idź na 8.42/ROX serwer. Tam to jest.
Nawet nie wiem czy byłoby w ogóle możliwe zrobienie czegoś takiego na 7.6

Ogólnie propozycje zostają odrzucone!
Miłego dnia :)