View Full Version : Odpowiedz Peji na N2E :O
*Esende Mylffon*
09-10-2009, 12:34
http://muzyka.interia.pl/hip-hop/news/peja-kontra-tede-kolejne-starcie,1380107,2098
Tatatatataa, pojazd na Tedego trwa tatatata XDDDD
Dobrze wiem co z nim zrobic! HA! Tedego pobic! HA! XD!
<hahaha>
KaczorPowraca
09-10-2009, 13:39
o ***** tatatatatatatatatatatatat
ale blazen XD
@down
pojechal? xD lol zblaznil sie ; s
Na to właśnie czekałem ; d
Rysiu Misiu pojechał pedego ; )
Zobaczymy jak będzie dalej ; d
up
Tylko tak mówisz bo nie lubisz Peji : )
o ***** tatatatatatatatatatatatat
ale blazen XD
Nie mówimy o tobie, więc nie podawaj synonimów do swojej osoby.
blazen
Idź nabij posty na forum o Atomówkach, Kudłaty.
#topic
Moim zdaniem, zniszczył grubego. :<
Jacek o koncercie w Poznaniu już może zapomnieć, bo będzie bad! :<
A skoro nie zrobi koncertu nie będzie miał na felgi, buty, deski i inne rzeczy, o których 'rapował'. :/
http://odsiebie.com/pokaz/6018199---0193.html
CZEŚĆ 2 której tam chyba nie ma.
http://odsiebie.com/pokaz/6018267---2a7d.html <--- Łańcuch Tedego. :<
do ciebie nic nie mowie wiec trzymaj pysk frajerze _/
ja ciebie smieciu nie obrazam bo nie lubisz tedego lol
To był paradoks z twojej strony? Nazywając mnie frajerem obrażasz mnie, a nawet nie znasz znaczenia tego słowa. Ja cie nie obrażam tylko stwierdzam fakty. Największego błazna robisz z siebie ty.
'Pysk w pysk'. Polecam, bo tytuł odnosi się do ciebie. Frajerze'.
Ridz_Forester
09-10-2009, 14:09
Po Rychu spodziewałem sie czegoś słabego, ale jak dla mnie dał rade i ten beef może być ciekawy.
Habemus Papam
09-10-2009, 14:47
Jee.. xd na to czekałem .. : d
'Za Twojego pecha zajrzę do flachy' dobre. :o
Dobry patent na refren, panche ok, bardziej na ostro. : d
Zobaczymy co odpowie Tede.. czuje, że bd fajnie.. ;)
Za tydzień odpowiedź Tedego ? : d
I wszystko na mój koszt .
Elo xd
Trikol <3
09-10-2009, 14:53
Obydwaj sa zalosni ;] Wiec zostawie bez komentarza.
@down.
phyy. gdybym nie przesluchal to bym tu sie nie udzielal ;]
Τettmeier
09-10-2009, 15:09
@up
pewnie nawet nie przesłuchałeś żadnego z "dissów" : F
@topic
Zobaczymy jak Tedunio odpowie :D Myślałem że Peja rzucił sie z mostu po ostatnim "konercie jednego zawodnika" ale jak widać nie. Czekam z niecierpliwością! XD
Słabo w ch@j. :/
Tylko 3 minuty pojazdu i w dodatku połowe z tego przegadał.
Obydwaj sa zalosni ;] Wiec zostawie bez komentarza.
Jak wkleję twoje zdjęcie jak masz ryj obklejony taśmą też będziesz żałosny? KlaUnie?
Topic
Zajebisty beef się szykuje.
@Up
Trzeba było przesłuchać 3 dissy nie jeden młocie.
Jak wkleję twoje zdjęcie jak masz ryj obklejony taśmą też będziesz żałosny? KlaUnie?
To nie on
Zajebisty beef się szykuje.
Signed.
^topic
W sumie spodziewałem się czegoś w stylu '***** ty kurwo chuju', a miło się zaskoczyłem peja pokazał że nawet myśli. Póki co beef dobry, lecz moim zdaniem tede wygrywa ;o Nie podoba mi się to przyjebanie do komercji, przecież Rysiek teraz też robi komercje. Troche brak mu argumentów. Aha, 1 diss to bardziej autodiss.
Będąc obiektywny to zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu diss Peji!
nie jaram się ani tym ani tamtym, swoje zrobili na Naszej rodzimej scenie i na tym się skończyło.
<Vetebcio>
09-10-2009, 17:06
Stary dobry Peja nigdy się nie zmienieni...
TEDE Wyjdź
To jest to xDD tak jak mówiełm, Peja rozwalił pedzika :)
- Czym sie Tede różni od Meza?
- Niczym
#edit
http://www.youtube.com/watch?v=qqgU-Hqhf2k :D:D To kto sie wybiera na Peje, PIH'a i Firme do Kato 17 października ? :D
Kurde spodziewałem sie jakiegos gówna :D
No ale Ryś Miś mnie zaskoczyl :P trudno czekamy na odpowiedz Tedego :D
Obydwa Dissy sa na dobrym poziomie :D
^UP
Chetnie sie z Toba hejterze spotkam przed koncertem w Kato sam na sam co ty na to?? Bede czekal w Silesii...zobaczymy czys taki mocny
`Carlosek
09-10-2009, 19:31
@up: wiesz co to znaczy hejter? ; / bo chyba nie XD
http://www.youtube.com/watch?v=xBs1yi6I5bY < - WSZYSTKO NA MOJ KOSZT ! Zajebisty kawalek :D Tede lezy :f
Co tu dużo pisać, Peja zjadł Tedego i go od razu wysrał ;) Tak jak nawijał Rysiek, Pede od zawsze był nikim, od Warszafskiego Deszczu nie zrobił postępu, spadał w dół, a kolejne płytki wydawał chyba tylko dla siebie, tłusty Jacek z TVN'u w za dużych ciuchach myślał że nie wiadomo jak zarobi na aferce Peji ale się przeliczył?
@Kowal
Jeżeli uważasz że diss Tedego na Peje jest na tym samym poziome to jesteś w błędzie... Twój Tede pewnie nie odważy się wypuścić kolejnego dissu bo wie że jest z góry przegrany. Dodajmy jeszcze to, że Rysiek upokarza "gwiazdę TVN'u" odwołując jego koncerty. :cool:
.Dodajmy jeszcze to, że Rysiek upokarza "gwiazdę TVN'u" odwołując jego koncerty. :cool:
Sam siebie upokorzył takim śmiesznym gadaniem ; D Jego gadanie dużo nie robi, że koncert jest w Fonografice co wydaje Ryszarda nie zmienia faktu, że odwołają koncert. Sam Jakuza się wypowiedział na ten temat ; ) Po prostu Fonografika się boi że straci swoich gimbusów co jarają się peją. Peja też wielki kot, ale we wtorek go witamy u Kuby gdzie będzie się żalić(propsy za nawijanie o komercji i TVN'nie). Również Peja nigdy nie miał w WWA grać koncertu, a jednak wystąpił, oj : ( Rychu Peja chujowy śpiewak. Lecz czekam na odpowiedź tede i mam nadzieje że będzie dobry beef.
Peja i Tede - dwaj idioci. Ale mimo tego diss Peji jest lepszy.
_Spajki_
09-10-2009, 22:15
Tylko na to czekałem.
HA teraz powiedzcie, że Tede go wysrał :<.
Peja go zagryzł, strawił, wystał i zadeptał.
Nara Tedowcy.
Tede po tym dissie powinien skonczyc kariere w "hip-hopolo".
"Los takich jak ty z reguły bywa krótki powinieneś pod uwage wziąść kariere prostytutki. Obraże cie nie raz bo na to zasługujesz ty kurwo farmazonie robiony miękkim hujem"
To wszystko co mam do powiedzenia.
Diss na Peje, który nagrał 15-latek pobity w Zielonej Góże
http://odsiebie.com/pokaz/5694006---a2a8.html
Habemus Papam
09-10-2009, 23:24
Tak się zastanawiam czy to naprawdę nagrał ten pobity piętnastolatek. : o
wgl. z tego dissu niezła zwała xd
Czekamy na Tedego ogólnie.
Diss na Peje, który nagrał 15-latek pobity w Zielonej Góże
http://odsiebie.com/pokaz/5694006---a2a8.html
I on ma 15 lat? Głos ma na ponad 18. Do tego 'byle rym dla rymu'. Nagrał, ale jakoś potrafi pokazywać tylko palce i spierdolić na chatę, a potem na psy zapierdalać.
Przykre. :<
@Marcin
Tede miał dobre dissy z Onarem... I kilka fajnych utworów, którymi przez pewien czas się jarałem. Płyty Pei mają nowy klimat, nowe, dźwięczne bity. Co do Pei to zmieniasz zdanie, co kilka miesięcy... Tede, nie ma przyszłości, a tym beefem chce się wypromować, żeby ludzie znowu zaczęli go kupować. Peja nagrywa to co chce... Nie to co my chcielibyśmy usłyszeć. Tede nagrywał o butach. ***** o BUTACH!
fetysz?
@down
Przesłuchałem n2, płyta Pei lepsza, chociażby pod względem bitów... Rotfl, a idiotą jesteś tylko ty psie.
Nietoperz
10-10-2009, 11:43
I on ma 15 lat? Głos ma na ponad 18. Do tego 'byle rym dla rymu'. Nagrał, ale jakoś potrafi pokazywać tylko palce i spierdolić na chatę, a potem na psy zapierdalać.
Przykre. :<
@Marcin
Tede miał dobre dissy z Onarem... I kilka fajnych utworów, którymi przez pewien czas się jarałem. Płyty Pei mają nowy klimat, nowe, dźwięczne bity. Co do Pei to zmieniasz zdanie, co kilka miesięcy... Tede, nie ma przyszłości, a tym beefem chce się wypromować, żeby ludzie znowu zaczęli go kupować. Peja nagrywa to co chce... Nie to co my chcielibyśmy usłyszeć. Tede nagrywał o butach. ***** o BUTACH!
fetysz?
No i nagrywał i co *****, no co Peia zazdrości, że TDF sprzedaje więcej płyt?, a przepraszam n2 ma już status złotej płyty, ciekawe jednak ktoś to kupuje, co? a poza tym idioto, przesłuchaj N2, tam jest przekaz, uwierz, peia i TDF to dwa inne style, nie zmienię zdania, jak połowa forum, co jak Tede wydał diss, mówili, że zjadł Rycha, a tak apropo, kolego może użyjesz własnych argumentów, a nie tych z dissa pei, co? głupio Ci, wszystkie wasze argument są z dissu i wy myślicie że macie własne zdanie?
Polecam, przesłuchać wywiad TDF'a, mówi tam całą prawdę.
///
rysiu się wypalił? zerżną pomysł w 2 kawałku, na samym początku... Refren, jakoś mi nie popłaca, że jeszcze powraca do wydarzenia w Zielonej Górze jak bym tego żałował, ale przecież RPS woli nagrywać durne filmiki i odwoływać koncerty TDF'a. Tede powiedział na facebooku prawdę chyba ma do tego prawo?
Krulowiec
10-10-2009, 12:03
Myslalem, ze bedzie wiekszy pojazd, jakis znawca hh nie jestem a sadze, ze diss Tedego był troche lepszy, takie jest moje zdanie.
To odwoładnie Pei do tego koncertu z ZG było smieszne, tyle. elo
'Backstveet'
10-10-2009, 12:28
Pojechał tego komercyjnego śmiecia Tede. :)
MiXer do Kawy
11-10-2009, 21:33
- Czym sie Tede różni od Meza?
- Niczym
http://newzar.files.wordpress.com/2008/10/kaczynski_lech450.jpeg
@topic
Trochę tego nie rozumiem.Peja zbłaźnił się swym zachowaniem w Zielonej Górze, za co bardzo przepraszał w telewizji itd. A w tym dissie jeszcze specjalnie używa zdań, które kierował do tego młodego chłopaka. Więc gdzie tu ***** pokora? Myślał, że pokaże się w odświętnym ubranku z ryjem pełnym smutku i już wszystko śpoczko oczko? Jak dla mnie jest on debilem, jednak to wg. mnie nie wpływa na to co nagrywa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.