PDA

View Full Version : Pomozcie.

Dziadek Zabujca
09-10-2009, 19:52
Kupilem sobie dzis Samsunga Avile i niemam narazie karty pamieci
dlaczego niemoge wrzucic piosenek jak podlaczam kabel pisze wlaz karte pamieci , lecz mam pamiec

Empty
09-10-2009, 20:06
Obecnie posiadam Samsunga Avile.
Też nie miałem karty pamięci i wszystko jakoś normalnie zgrywałem.
Po podłączeniu kabla USB do telefonu, w telefonie wyświetla Ci się komunikat, czy chcesz wrzucić pliki przez pamieć masową (karta pamięci) czy przez program. Jeśli nie masz karty pamięci, powinieneś zainstalować program, który otrzymałeś wraz z telefonem. Jest on na płycie . Nazywa sie Samsung PC Studio. Przez ten program, nie powinieneś mieć kłopotów z przesłaniem plików do telefonu.

Tico
09-10-2009, 22:52
No nie wiem jak to jest z tym samsungiem ale z reguły kartę pamięci komputer traktuje jak zwykłą przenośną pamięć no a skoro jej nie masz to nie przerzucisz na nią muzyki. Ta część wypowiedzi mam nadzieję jest jasna. Resztę powiedział Empty. Zainstaluj program i wtedy dopiero możesz zgrać swoją wymarzoną muzykę.

wlaz karte pamieci , lecz mam pamiec
No jak masz w telefonie wolne miejsce to zastosuj się do naszych wskazówek,(to jest na wypadek tego, że w tym potoku słów jakim nam przedstawiłeś daną sytuację pomyliłeś się i napisałeś, że jednak nie masz karty pamięci) a gdy masz włożoną kartę pamięci odpowiedni typ, odpowiednią stroną i nie jest ona zepsuta to nie ma prawa nie działać.

PS
Pozwolę sobie zamknąć ten temat, gdyby coś nie wyszło to napisz do któregoś z nas, a my go przywrócimy i poczekamy na opinię innych. No i następnym razem pisz w temacie konkretnie o co chodzi... to nie ma być niespodzianka...