View Full Version : Ekipa APO bedzie podszywa?a si? pod zwyk?ych graczy
12:39 Santano: UWAGA! Od tej pory ekipa APO bedzie podszywala sie pod zwyklych graczy i probowala dokonac roznych transakcji - main/rook, pacc za kcc, itp. Konta osob, ktoreoszukaja w tych wymianach - zostana zbanowane na kilka miesiecy.
Proponuje dodać:
Wszystkie konta które logowały się z tego samego IP... :)
Ktoś zrobi sobie nowe konto i ch*j :/
Myślę, że pomysł ekipy bardzo dobry, dziwi mnie tylko to, czemu tak późno. Ale 'lepiej późno niż wcale.' Oprócz tego, można by było dodać listę osób które oszukują na stronie.
Obok Zbanowani, widniała by Czarna Lista.
Mortalix
10-10-2009, 13:00
Dobry pomysł, ***** thiefów. x d
Jestem na TAK! x d
Nietoperz
10-10-2009, 13:00
ej znów dostane bana ***** xdd
kto wymyśla takie tępe pomysły?
@Nietoperz
Dlaczego tępe?
Moim zdaniem to bardzo dobrze, że będzie przeprowadzone takie coś. Powinno to zmniejszyć ilość oszustów na APO.
#up
Nawet nie chodzi o te oszustwa :]
Wiele osób przyznaje się, że gra na botach.
GMowie mogą zobaczyć jacy naprawdę są gracze, szczególnie frustrujący się high lvle :P
Ponad rok temu zaproponowałem coś takiego jednemu z gmów, nie pamiętam dokładnie któremu. No i napisał, że porozmawia z Mortiisem na ten temat, do tej pory nic z tego nie wyszło :P
Pomysł jak najbardziej popieram.
Nietoperz
10-10-2009, 13:19
@Nietoperz
Dlaczego tępe?
Moim zdaniem to bardzo dobrze, że będzie przeprowadzone takie coś. Powinno to zmniejszyć ilość oszustów na APO.
Bo nie będe mógł oszukiwać ;(
///
czyli, jeden z moich głównych zarobków przeżywa kryzys :<
no i wkońcu !
Gratulacje dla ekipy, zróbcie ankiete najlepszy pomysł 2009 roku, głosuje na to!
*^*Hunterpall*^*
10-10-2009, 13:21
Rozsmieszylo mnie to xd
Ale dobrze ze kontroluja apo:D
Wreszcie pare noobow dostanie bana na miesiac:D HAH xD
Wow, coś ruszyło jeśli chodzi o zamiany :)
A jeśli dokonam takiej transakcji i nie bd chciał oszukać to kupię PACC za kcc ? XD
Wow, coś ruszyło jeśli chodzi o zamiany :)
A jeśli dokonam takiej transakcji i nie bd chciał oszukać to kupię PACC za kcc ? XD
dobre pytanie, również oczekuje na nie odpowiedzi :PP
Ponczalo
10-10-2009, 14:13
Dobrze robią !!!
Nareszcie wyłapią oszustów i złodzieji
Wnorekkk
10-10-2009, 14:18
Bardzo dobre posunięcie ze strony Ekipy.
Bardzo dobrze ! Karać takich gnojków co sobie za dużo pozwalają !
Bardzo dobry pomysł.
Demon Huntter
10-10-2009, 14:53
jestem na tak.
wlasnie jem zupe i mi sie twarz usmiechnela XDD!
zmniejszy to ilosc thief'ow.
Nie wierzę w to co czytam. Nie wierzę, że Ekipa wzięła się za tych oszustów i to tak drastyczną metodą!
Wielkie gratulacje. Zaczynacie myśleć.
Pampalini
10-10-2009, 15:53
Ale czy to wypali ?:> tego nikt nie wie. Pomysł mi się spodobał, od kiedy santano pełni rolę GMa na apo zmieniło się wiele rzeczy. Ale swoją drogą oszustwa są były i będą, chociaż swoją drogą połowa zostanie za przeproszeniem wytępiona co mnie bardzo cieszy.
Wielki + dla ekipy.
Kolejny dobry pomysł : ]
Myslę, że to wypali i nareszcie pomniejszy się liczba oszustw, bo teraz co druga osoba kradnie : x
Ci którzy zaznaczyli nie zaliczają się pewnie do tych oszustów, niech po 2 takich banach usuwają konto, założe się ze liczba oszustów spadnie do 0 :]
Oszustów w 100 % napewno nie zlikwidują ale to napewno ograniczy nieuczciwe wymiany :)
Wkońcu:))
:))
Brawo.!
Nie będzie zlodzieji:P
Zuczek Przemas
10-10-2009, 19:24
a co z tymi co beda cchecli sie wymienic bez oszustwa dojdzie do transakcji?
maniekow2
10-10-2009, 20:07
uważam ze to dobry pomysł może dzięki temu zniknie oszustwo przekleństwa i kradzieże
jestem na tak
Assassin Mateusz
12-10-2009, 14:30
Jestem na TAK !
Ale wydaje mi sie ze ktos kto oszukuje ma zazwyczaj zmienne ip a jak nie to jakies 2 konto badz 2 chara, takze wiekszosc po przeczytaniu tego bedzie ostrozniejsza i nie da sie tak latwo ;]
Dexter Rook Sorcerer
12-10-2009, 15:11
Santano to ma łeb nie od parady...
Super,że tak będziecie karać głupich złodziei.Jak zobaczyłem nazwe tematu to myślałem że będziecie grali jakimiś noobcharami i patrzyli czy ktoś używa nieoficjalnego oprogramowania.
nie!! i nie dlatego ze jestem oszustem czy cos w tym rodzaju tylko tak dla zasady :)
>>Vegos<<
12-10-2009, 16:53
I dobrze. Teraz nikt nie będzie płakał.... :)
*^*Hunterpall*^*
12-10-2009, 16:55
a co z tymi co beda cchecli sie wymienic bez oszustwa dojdzie do transakcji?
Wtedy prawdopodobnie nie beda karac, chyba ze bedzie to nie zgodne z regulaminem np ktos bedzie chcial sprzedac cos za zl.
tez mysle ze to dobry pomysl ale szczeze peosze o adminow apo pokracic sie po rooq bo capitan rook i wiesel robia walki caly czas i widac ze ta informacja niedotarla do nich...
Jestem Na Tak Moze bedzie mniej noobow ;c
Sexy Blondi
14-10-2009, 13:03
O jak fajnie :D ktoś oszuka gma hmm skończy źle ;) Sam prześlę w grze listę nicków ludzi którzy mnie oszukali.
Dlaczego miałbym się nie zgodzić ? ;)
Jak najbardziej na tak niech wytępią oszustów na zbity pysk.
Elite Filutek
14-10-2009, 14:54
Heh jestem na tak bo już pare razy zostałem oszukany na tranzakcje rook-main uważam ze to bardzo dobry pomysł
× Hexolic ×
14-10-2009, 15:06
Heh. Wreszcie znaleźli sposób na oszustów :d Tak trzymać chłopaki!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.