View Full Version : ??czenie ihów :)
Mam ciekawy pomysł, przy następnym update można wprowadzić kolejnego questa, trzeba będzie Psycholowi przynieść 50 jakichś sztuk jedzenia, które lecą z dosyć słabych potworów (dosyć rzadko), np. z Trolli, rotwormów, larv, scarabów, następnie 20 sztuk jedzenia które lecą z troszkę lepszych potworów, np. z Ghoula, rzadziej niż s ring z Ghosta, z Ghostów, tak często jak s ring z Ghosta, do trzeciego zadania pasowały by te grzybki, jeden jedyny na mapce, respi się co restart. Po skończeniu questa dostajesz możliwość dotarcia do NPCka, który zamieni 3x IHy po 2 użycia, na jednego po 6 użyć. Taki 100 lv, bierze na siebie z 10-15 gbp lf, i już nie ma capa na loota, a tak weźmie bp takich IHów, czyli 120 użyć, czyli jak 4 gbp lf
Dobry pomysł. Można by dać zarobić lovlvlom, w tej postaci 20-30, którzy zaczynają swoją przygodę na APO Rooku. ; ) Jestem na tak !
Pomysł jest dobry, ale myślę, że quest powinien być trudniejszy, bo takie przyniesienie jedzenia, to nie jest zbyt ambitne. Może coś zagadkowego?
Inicjatywa bardzo dobra tak samo jak sam pomysł. Naprawde mozna urozmaicic gre ; )
GJ i zobaczmy co powie jakis GM/tut.
Bo Ten pomysl naprawde przypadl mi do gustu.
Pomysł jest dobry, ale myślę, że quest powinien być trudniejszy, bo takie przyniesienie jedzenia, to nie jest zbyt ambitne. Może coś zagadkowego?
To jest tylko wstępny projekt, oczywiście zostałby jakoś urozmaicony, ja bym proponował dać gdzieś daleko drugiego npc, żeby było dosyć dużo biegania, no na rooku utani hura nie ma :P
marcelllo _/
14-10-2009, 11:22
Jestem na tak, lecz quest powinien być o wiele trudniejszy i dłuższy... Ja tamten zrobiłem jako pierwszy w ciągu 137 minut (7 minut zajęło mi zabranie jagód z depozytu, później grzybów i pójście po osy) a ostatnie 10minut miałem zagospodarowane drogą do tego NPC :)
Oczywiście maksymalnie x6 bo co za dużo to nie zdrowo :D Albo po prostu sprzedaż gbp ih x6 po hmm 3cc :D Wtedy jest cena proporcjonalna do normalnej w zwykłych plecakach ;)
Mysle ze pomysl jest fajny ale ten quest powinien byc bardziej skomplikowany a nie to co ty napisales
Pozdrawiam
Pomysl dobry bo taki 200 rookmaster sobie juz troche poexpi na darkach np
Emiluwa .
14-10-2009, 11:47
Trochę tak, trochę na nie, zaznaczyłem TAK. Z rooka się robi drugi main. : /
Pomysł dobry , ale załatwo
jakas zagadka by się przydała
Sexy Blondi
14-10-2009, 12:50
Zaznaczyłem tak lecz quest powinien byc o wiele trudniejszy! na przykład przyniesienie 50 kokosów z demona, przyniesienie medusa shielda z serpenta oraz czegoś z mumi która się respi na najeździe tylko :)
Pomysł dobry , ale załatwo
jakas zagadka by się przydała
zagadka zagadką, miesiąc dwa, każdy zna odpowiedzi i co :P
Mysle ze quest powinien byc o wiele wiele trudniejszy zeby bylo z tym troche zabawy ;p Ale sam pomysl bardzo dobry godny uwagi :) Jestem na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.