Zaloguj się

View Full Version : ?mier?

Se V aR
17-04-2007, 15:20
Jak wyobrażacie sobie śmierć?
Ja myśle, że zasnę i będzie mi się śniło życie.

@edit
A włąśnie sobie przypomniałem, że w zimie juz prawie bym nie żył.
Z kolegą się przewracaliśmy, upadłem na plecy a głowę miałem pionowo i wtedy kolega upadł mi na głowę i docisnął mi ją do klatki piersiowej, kopnołem go i zsunął się ze mnie a ja wstałem i ledwo co oddychałem i nie mogłem się potem przez 2 tygodnie schylać bardziej.

Cineks 2
17-04-2007, 15:34
A ja że spadnę z balkonu i ..... :(

Lokurn
17-04-2007, 15:36
impreza>>za duzo wódki>>zgon>>wracam do domu>>mama mnie widzi na kacu>>zabija mnie ;]

Pan Mati
17-04-2007, 15:41
Hmm śmierć to śmierć.

Umre kiedy przyjdzie na to czas (odpowiedni wiek)

Oczywiście śmiercią naturalną czyli będe lezal w łóżku i przyjdzie ten czas :)

Morek
17-04-2007, 16:43
Hmm, Mati ma racje. Ale jakbym miał już umrzeć to mam nadzieje, że pójde
spać i się już nie obudze a jeśli to ma być na żywo to by wemnie auto wpadło jadące 200 km/h. :P

LuBie BanAnY
17-04-2007, 16:45
Ja bym wolał Smierć naturalnąął zasnąć bez bólu a nie umierać powoli flaki wylatuje, samochod mnie przejechał poprostu wole od razu ;P

Kert
17-04-2007, 17:01
Jezus Maria koleś ja to widze tak :
Oglądasz bieg ślepych kastratów przez Marszałkowska na czerwonym świetle,jeden z nich ślepota wpietrdziela sie na ciebie,na szczęście zielone wyskoczyło,ale te dekle nie dają ci przejść bo po tobie biegają!!!
czerwone sie zapala,Tirówa jedzie duuuuuups!!!

A tak już na poważnie to koleś z tego co wiem to masz 13 lat i zostało cie jeszcze z 65(no chyba że będzie tak jak powiedziałem:D albo cię zabiją,albo sam się zabijesz nie wnikam) lat życia jak nic i po co się zastanawiać co będzie za taki szmat czasu !

Nicole..
17-04-2007, 17:58
Ja sobie tego nie wyobrazam i nie chce o tym myslec bo te miliardy lat.. jak to zleci tego sobie nie wyobrazam

Evil
17-04-2007, 18:11
Ja ze bedzie koniec swiata i... Cale zycie mi przemkie przed oczami :(

Razorek
17-04-2007, 21:29
hmm troche pesymistyczny temat ale... ja myśle, że bede dalej żył tylko nikt tego nie będzie widział a jedyne co po mnie zostanie to trup a dusza będzie się błąkać po ziemi puki nie wyjdzie z czyścca :P

Se V aR
17-04-2007, 22:25
No no no, temat sie rozkreca. :D
Fajnie sie czyta :p

catek
17-04-2007, 22:49
kiedyś czytałem coś o śmierci klinicznej, że np. widać światło na końcu tunelu.

nie wiem, ale myślę, że tracimy świadomość i nic nie ma raczej, z drugiej strony uważam, że dusza przychodzi do domu i żegna się z bliskimi (nie dosłownie). Dalej nie wiem..

xD Luki xD
18-04-2007, 13:05
Często mówi się o tunelu jak powiedział catek.
Ja se śmierc wyobrażam że stanę przed wyborem dwóch tunelów niestety ten do nieba będzie zamknięty (nie zasługuje na niebo) i pozostanie mi droga do piekła. Możliwe też że trafie do czyścca.

EsSaY
19-04-2007, 16:15
ja nie umre bo w tapczanie mam elixir zycia :p ...

ja kiedyś przezylem taka sytuacje:

siedze na fizyce, slucham pani :rolleyes: pani chodzi po klasie i siada sobie na biurku, jebuuut! noga biurka sie gina, pani spada na glebe... naprawiamy biurko i ona dalej gada... po 5 minutach dzwoni telefon pani, ona odbiera:
-halo?
-blablablablabla
-KIEDY!!??!!
-blablablablbla
- no dobra, przyjade jak skoncze lekcje, pa.
odwrace sie w strone klasy i mowi:
- przepraszam za to, ale ok 5 min temu moja babcia umarła.
klasa - zonk, wszyscy szczeny:eek:

Destroyed Knight
19-04-2007, 16:36
hmm.. ja sobie wyobrazam smierc w dwojaki sposob :
1. pojde na wojne i w imie Ojczyzny zgine jako bohater narodowy
2. doczekam starosci i umre jako siwy dziadek ;P

Dratris
19-04-2007, 17:41
Praca w policji - każdy wie jak to się może skonczyć ...

marianek
19-04-2007, 21:12
ja to sobie wyobrażam tak szkoła>>>>zebranie>>>>>starzy na zebraniu>>>wykład moralny na temat moich ocen i zachowania>>>stary mnie zabija THE END

Se V aR
19-04-2007, 21:51
Kurcze dużo was tu pisze, ciekawie sobie wyobrażacie smierć :confused:

Dratris
20-04-2007, 17:17
stary mnie zabija

Chyba coś Cię ********.

Puma
20-04-2007, 18:23
OMFG jaki temat xD!
Ja obecnie albo wywroce sie na początku peletonu kolarstkiego, trzasne zawalem podczas treningu, lub bede bardzo mocno cierpiał!!

Takie mam czasami myśli ;P

Pozdrawiam
Puma :D:D:D:D

Estero
20-04-2007, 18:55
A wiecie jak ja bym chcial umrzec ?xD idiotczyny sposob ale czasami sie pytam kolegow jak by chcieli umrzec ^^ a oni w leb kulka itd.. i jak wygloda smierc to mowia tak i tak a ja chce zebym mial przed oczami wielki napis

YOU ARE DEAD.

SUHEuahsASUHeuhaue xD ale ja walnienty jestem wogole masakra ;p

Diego
20-04-2007, 21:07
Mi się zdaje że mi całe życie przejdzie przed oczami i nagle to się skończy i obudzę się w czyśćcu.(na niebo to ja nie zasłużyłem raczej)

Razorek
20-04-2007, 21:25
myśle też, że śmierc nastąpi kiedy skończą się uhy ^^ i bede niewidzialny hehehehehehehe (nadejdzie era podglądania lasek XD)

SyncMaster
21-04-2007, 15:33
Jak przyjdzie na mnie czas i wbije jakomś 90lat to chyba umre.
Podobnie jak ty też kiedyś bym sie zetknoł, ze śmiercią. To było tak.

Pływałem sobie kiedyś w jeziorze, Nagle wpłynołem w jakieś zielsko czy korzenie, już dobrze nie pamiętam. Więc gdy się już zaplątałem to zaczołem sie topić i weszłem pod wode. Jadnak miałem jeszcze troche powietrza w płucach. W tej chwili ogarneła mnie panika i nie wiedziałem co robić. Zaczołem się szarpać jednak to nic nie pomagało. I chyba nawet wtedy zemdlałem. Bo nic nie pamiętałem. Jaednak gdy się oudziłem to już leżałem w szpitalu. Nie wiem jak to sie stało. Z tego ci sie dowiedziałem znalaz mnie jakiś rybak, który właśnie sie wybierał na ryby, i wtedy uratował mi życie. Będe mu wdzięczny do końca niego.

zozu
21-04-2007, 15:36
Ja tam myśle że umre przez sen jak bede miał 100-105 lat :D

Hoby
29-04-2007, 10:41
Ja też wolałbym umrzeć śmiercią naturalną...
@Kert
Napisałeś, że po co zastanawiać się co będzie za taki szmat czasu... Śmierć może nadejść w każdej chwili... Wystarczy, że wyjdziesz na ulice i jakiś wariat wyjedzie z zakrętu...
PS, sorki, że odświeżam. :/

Zieniu07
01-05-2007, 18:43
ja mysle dostac zawal na boisku(w wieku 99lat):D ale nigdy nie dac sie zabic przez kogos glupote

Evil Sonic
02-05-2007, 14:20
He he ja bym chcial umrzec z wybranka mojego zycia w wiku hmm ...... 100 lat na fotelu bujanym kolo kominka ale jak by niebylo to na kazdego jest czas niewiesz kiedy zabuka do twych drzwi ....... xD

Bald Drah
02-05-2007, 14:43
To jest poważny temat!

Ja nie umreśmiercią naturalna jestem zbyt ruchliwy i nadpobudliwy!

Raz na nartahc scigajac sie z bratem wpadlkem na drewniany slupek wbilem sie w niego glowom przekoziolkowalem i wpadlem w snieg jak sie pozniej okazalo zlamalem ten slupecek!

a 2 nad morzem tym razem byly wielkie fale okolo 2,5 metra wieksz eodemnie o 1metr czy nie caly i wciagnely mnie pod wode i zacalem sie dusic ale jakos sie odepchnolem od dna

błędy na szybkiego!