View Full Version : Wasze instrumenty.
Czy kto¶ z tego forum gra na jakim¶ instrumencie, czy Waszym instrumentem jest klawiatura i Tibia przed oczyma? Jeżeli tak to na jakim i zapraszam do wklejania PRAWDZIWYCH I SWOICH zdjęć instrumentów. Nie ma co oszukiwać nas i siebie... :cool:
Ja osobi¶cie gram na gitarze, czy to elektryczna czy klasyczna, czyli chyba najpopularniejszy instrument.
Jasne ze gramy ja np. gram na takim czyms i potrafie nawet 4 pory roku Vivaldiego zagrac na tym :D
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Triangle_instrument.png/200px-Triangle_instrument.png
Fortepian/pianino/keyboard/akordeon xD Generalnie to wszystko co ma klawisze :P W domu mam fortepian i pianino. Teraz chce sie nauczyc grac na gitarze ;]
handlarz_narkotykow
13-10-2009, 14:31
Keyboard i wszystkie inne instrumenty klawiszowe :)
Dexter Rook Sorcerer
13-10-2009, 16:06
# up
posiadasz i niewiesz jak się to pisze ?
# topic
keyboard - yamaha PSR E313
Gitara - ucze sie akordow czy ki chuj sie to zwie ... np D , a7, G :p
Bebny - Zapierdalam jak ruski pistolet.
gitara akustyczna epiphone dr100 NA :D:D
http://i35.tinypic.com/n2o2ec.jpg
rl fota robiona elo aparatem w910i ^^
Fektron, ta gitara kosztuje ok. 400 zł na dzień dzisiejszy, nie wiem ile zapłaciłe¶ za ni±, gdy j± kupowałe¶, ale nie o to chodzi. Powiedz proszę ile j± już posiadasz oraz czy nie jest sztuczna w dotyku, b±dĽ "plastikowa" jak wolisz oraz jakie ma brzmienie. Czy czyste, głębokie itp.
Taki se pazdzioszek
17-10-2009, 16:53
Fortepian, no i instrument w postaci głosu też nie jest najgorszy xd
Gram na gitarze akustycznej :P
Mam zamiar przerzucić się na elektryka. W wielu sklepach muzycznych trudno o gitarę dla mnie, gdyż jestem leworęczny :]
Może... http://allegro.pl/item773682375_gitara_leworeczna_fender_stand_tele_ skladmuzyczny.html :D
DannRook
17-10-2009, 18:06
Keyboard .
heh ja mam gitarke i flażolet <kox> :D:D
Mam fleta, ale nie gram na nim ;f Kupilem go, gdy chodzilem do gimnazjum, bo musielismy jakas solowke walnac przed nauczycielem ;x Raz bylem na lekcji grania na basowce, ale mi sie po tej pierwszej lekcji znudzilo ;s
Chodzę do szkoły muzycznej we Wrocławiu i uczę się na fortepianie :D
Pozdro for all xD
Keyboard, flet(na dwóch fletach potrafię grać Oda do Rado¶ci XD).
Ogólnie już nie ci±gnie mnie do grania, ale kiedy¶ jak dostałem keyboard to kilka razy dziennie siadałem i próbowałem co¶ zagrać z pamięci. I tak się nauczyłem wielu melodii. ; o
.Gonzalo.
18-10-2009, 12:44
Gitara klasyczna .................................................. ...............................
Seth Drut
18-10-2009, 15:21
ja gram na fortepianie od paru lat xd
pozdro
Flet poprzeczny, gram na nim od ponad 17 lat, jest instrumentem a zarówno przyjacielem,
niestety nie wstawię zdjęcia ponieważ nie mam zamiaru otrzymać upomnienia/ostrzeżenia za niecenzuralne zdjęcia.
flet(na dwóch fletach potrafię grać Oda do Rado¶ci XD).
Przyznaję ;D na moim Ci najlepiej wychodzi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.