View Full Version : Kicki, respy, ostrzezenia! Zal!
Expie sobie dzis na elder demonach. Mimo to, ze nie botowalem, pisalo mi na czerwono Wlazu! Wylacz bota... itd. Expilem dalej wbilem 2 lvle nastepnie kick, uleczylem sie znowu kick co kick to jeden demon wiecej sie respil. W pewnym momencie mialem all bp zamkniete jak to po kicku wiec nie bylo szans, zebym przezyl. Co to ma byc? Tak co chwila bedzie mnie kickac? To totalnie bez sensu. ...
trzeba było wyłączyć a nie..
i nie pisz ze nie miałeś bo gdybyś nie miał to bys ost. nie dostał
Trzeba było odpisać tutorowi a nie... expiłeś a po kicku nic nie pisałeś to masz za swoje ;|
Pzdr inteligenty chłopaku.
Trzeba było odpisać tutorowi a nie... expiłeś a po kicku nic nie pisałeś to masz za swoje ;|
Pzdr inteligenty chłopaku.
Człowieku, nikogo nie bylo przy mnie. Myslalem, ze na niewidce ktos jest, wiec pisalem "Co jest" "Nie mam bota" Czemu kick itp.
Teraz poszedlem poexpic dalej, biłem jednego demon lorda, a tu nagle:
http://images.net.pl/file/i065syplgkg4vzw2uyun.png
To nie jest fajne... Co to ma być?
antyvirusa ma sie wylaczonego przy wosso
wiec zrobiles tak
1. miales wylaczone pokazywanie expa na pasku
2.wylaczyles wosso (wtedy tibia zostaje a bot dziala)
3. padles
4. klamiesz ze nie miales :)
Człowieku, nikogo nie bylo przy mnie. Myslalem, ze na niewidce ktos jest, wiec pisalem "Co jest" "Nie mam bota" Czemu kick itp.
Teraz poszedlem poexpic dalej, biłem jednego demon lorda, a tu nagle:
http://images.net.pl/file/i065syplgkg4vzw2uyun.png
To nie jest fajne... Co to ma być?
Life is brutal.....................
;);)
antyvirusa ma sie wylaczonego przy wosso
wiec zrobiles tak
1. miales wylaczone pokazywanie expa na pasku
2.wylaczyles wosso (wtedy tibia zostaje a bot dziala)
3. padles
4. klamiesz ze nie miales
Mam wylaczonego, bo jak tylko wlacze kompa to wyskakuje pelno ostrzezen o wirusach.
*****, chce sie tylko dowiedziec czemu tak sie dzieje, a wy wielce uczciwi gracze zamknijcie sie, bo przed monitorem kazdy chuj jest mądry.
Ja pierd0le, same nieogary. Szkoda mi tych 10zl ktore wydalem na pacc.
to nie blad, po prostu nie wylaczyles bota, wiec postawilem Ci troche wiecej potworkow, abys mogl przetestowac swojego bota w extremalnej sytuacji.
Pozdro.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.