View Full Version : Sklepik szkoly ; d
Yo yo.
Zakładam ten temat by porozmawiać w nim, co w waszym sklepiku w szkole jest najlepsze. ;dd
No to ja zaczynam.
Otóż w moim sklepiku są takie bułki. Pizzerki, paluchy pizzowe albo cebularze. Pizzerki, są to płaskie okrągłe bułki, pieczone w piecu, cieplutkie. Takie mini pizze. Z serem, sosem, warzywami itp. ;d Paluch jak to paluch z serem roztopionym. Cebularze też na cieście takim jak pizzerki, te same rozmiary tylko, że z kawałeczkami cebuli. xd A i jeszcze to co wszędzie. Napoje, słodycze itp. ;f
Pozdro,
Simi. ;d
Old Dzolo/Seba :)
15-10-2009, 14:13
U mnie same słodycze, czipsy, picia, drożdżówki i pączki. Nic ciekawego ;p Czasem można też coś zapierdolić jak się zagada sprzedawczynie XD
Marcin <3
15-10-2009, 14:14
u mnie niw ma sklepiku :(.
mam w szkole 5 automatow z jedzeniem. najlepsze sa bulki z kurczakiem i picie XD.
automaty sa z :
-kawa/picie
-picie (pepsi, miranda itp)
-batony
-bulki i 7daysy
i jeszcze jeden z batonami xD
Metaxa Grzesiek
15-10-2009, 14:18
U mnie w zawodówce niestety nie ma sklepiku.
Ale jest bar (oczywiście bez alkoholu)
Tam mamy pizze taka jak w pizzeriach macie :), Pepsi,fante itp.
Bułeczki zrobione już z sałata, pomidorem, sosem, szyneczka oraz serem :>
Można zamówić zestaw obiadowy a w nim: Frytki, schabowy,surówka, pepsi lub jakis inny napój:)
najlepsze u nas to
kawa/herbata
goracy kubek
pizzerki
a takto jak w kazdym sklepiku ; d slodycze, napoje etc
U nas koleś robi takie zajebiste bułki. :d
Habemus Papam
15-10-2009, 15:12
U mnie, nie ma żadnych bułek etc.. są normalne rzeczy, a najlepszym w sumie to chyba pepsi w puszcze.. :x jak jest ciepło to są lody i wgl. Ale i tak mam najlepszą sprzedawczyni, bardzo miła i wgl. można z nią pogadać . ; >
old Don Mateo
15-10-2009, 15:17
U mnie w zawodówce niestety nie ma sklepiku.
Ale jest bar (oczywiście bez alkoholu)
Tam mamy pizze taka jak w pizzeriach macie :), Pepsi,fante itp.
Bułeczki zrobione już z sałata, pomidorem, sosem, szyneczka oraz serem :>
Można zamówić zestaw obiadowy a w nim: Frytki, schabowy,surówka, pepsi lub jakis inny napój:)
U mnie w liceum idealnie to samo jest ( tzn. też nie ma sklepiku tylko barek ) no ale najbardziej lubię frytki xD
sqlterpa
15-10-2009, 15:19
U mnie są lody (rożki itp) picia ofc. bułki precelki czipsy takie jakby pizze i tyle:rolleyes:
DannRook
15-10-2009, 15:30
My mamy drożdżówki, bułki oraz kubusie i tymbarki. Wiem git^^
Ja bardzo lubię ,,mordoskleiki", czy jakoś tak. Natomiast dzisiaj 7 ich wpierdoliłem, a że kosztują tylko 30gr, to jest fajnie :D
U mnie są hamburegry, zapiekanki, cebulaki, paluchy, a reszta to wiadomo jakieś słodycze, napoje, gumy, lizaki. ;d
Najbardziej smakują mi cebulaki, ale jebie potem z mordy. Xd
Nieznajomy
15-10-2009, 16:21
A u mnie pizza (taka normalna :D) i zupka chinska :DD::DD:
Dexter Rook Sorcerer
15-10-2009, 16:37
U mnie jest sklepik i to nawet dobrze można w nim zjeść. Są zupki chińskie różne smaki,gotowe bułki z serem,szyneczką,pomidorem,ogórkiem itd,rozmiarów takich jak są czesto hamburgery na dworcach.Są gorące napoje,są też z lodówki.Są batony,chipsy,lizaki,gumy,cukierki itd.
u mnie najlepsza jest pani sklepikarka Celina :D
a tak to pomidorowa :D i zapiekanki :)
U mnie pizza, hot dogi, drożdżówki :)
Tak po prawdzie, to nie mam pojęcia.
Jestem w tej szkole już trzeci rok i nic nie kupiłem w sklepiku szkolnym.
Z tego, co mi wiadomo, to są tam zapiekanki (śmierdzące) oraz jakieś słodycze itp.
To co przeważnie w każdym sklepiku xD
Ofc bułeczki z sałatką szyneczką ogórem i pomidorkiem <333
Akananto
15-10-2009, 18:04
U mnie to kupisz nawet czarnine w sklepiku wiec n/c
Pampalini
15-10-2009, 18:10
U mnie jest taka bagietka, ok 50cm długości w niej jest sałata,szynka,ser,pomidor,ogórek,rzodkiewka. Są też mini pizze, babka wkłada na 2min do mikrofalówki i super dobre są. Zupki głównie amore pomidore :D
Picia.
Pepsi,sprite,coca-cola, woda gazowana/niegazowana.
Słodycze,chipsy, gumy.
I oczywiście to co najważniejsze czyli papierosy. : D
#Up
U mnie też tak jest oprócz papierosków bo to jeszcze gimnazjum. Fajny podpis :O.
#Topic
Różne batoniki, i co najważniejsze hot-dogi, pizze takie podgrzewane, cebulaki podgrzewane, kanapki, precelki, kawa, herbata picie typu pepsi lub ice tea, Ogólnie hot dogi są dobre bo babka daje normalną parówke ze sklepu i normalna bułkę, którą się najesz = keczup ofc :D
Emiluwa .
16-10-2009, 13:21
U mnie w sklepiku są, pierogi, pizzy, pączki, napoje chipsy, itp. Mamy też automat z piciem.
U mnie w sklepiku są
Pizzerki bułki plaskie z serem i keczubem na ciepło
Pieczarkaze tzn. bułka z pieczarkami na ciepło
cebularze na ciepło
cebularze z serem na ciopło xdd
a pozatym drożdzówki pączki picia słodycze itp.
Swojego czasu u nas w sklepiku sprzedawano papierosy :D
Wg najlepsze sa pizzerki albo bulki z serem :<
Bułki, picie, chipsy, przed wakacjami lody i różnego rodzaju słodycze.
Ja się uczę akurat w 3 budynkach. W moim głównym budynku są 2 automaty z jedzeniem, w PŚ jest bar, praktycznie każdy fastfood i obadki domowe. Napoje, słodycze .. wszystko ; d W ostatnim taki kiosk spożywczy, też jest prawie wszystko ; p
Seth Drut
18-10-2009, 09:58
u mnie to co chyba w kazdym, czyli picia, bulki, slodycze itd xD
U mnie w szkole nie ma sklepiku- jest bardzo dobry BUFET. Menu jest eleganckie, zaczynając od gum do żucia, ciastek, pączków kończąc na bigosie, pierogach i egzotycznych sałatkach.
Hmmm... dla mnie najlesza sa cieple zapiekana i pizza polowa tylko droga 5zl :/ ale moj sklepik rzadzi :D
Hmm...
Zupki z knora, vifona xD Zapiekanki, pizze, hamburgery, hot-dogi, kawa, herbata, soki, TYMBARK!, ciastka, cukierki, chipsy, zeszyty, długopisy, ołówki, gumki, bułki małe i duże oraz inne duperele których nie chce mi się wymieniać.
Demon Huntter
21-10-2009, 18:28
W chuj pic , batonow , chipsow.
drozdzowki i paczki ;f + zupki =\
nic wiecej , gim.
Orlen Ochrona
21-10-2009, 18:36
U Mnie sa zajebiste gorące bułeczki Xd A tak to czipsy/koka-kola/dorzdzuFki
PrO_BlaCk
21-10-2009, 18:42
Zapiekanka, Hot - dog, Coca-Cola, Chipsy, gumy , lizaki i jakieś gówna.
ha ; ) raczej wszystko to co wymieniliscie
zapiekanki bulki napoje chipsy batony czekolady..
do tego mozna kupic gorace kubki kisiele ;>
bilety ulgowe
zeszyty
i doladowania na telefon ;d
handlarz_narkotykow
21-10-2009, 20:38
nie mam sklepiku w szkole :(
ale jesteśmy puszczani na przerwach na zewnątrz, przerwy mamy długie więc mamy pod 'nosem' centrum, sklepy spożywcze, piekarnie etc.
Kosik Czarny 2v0
22-10-2009, 07:27
a u nas w gimnazjum :D barek (hamburger,kebab,zapiekanka tp) jeszcze do tego sklepik ;D i na chali zapiecek ;d kebab kox
Red Rubblaz
22-10-2009, 13:41
Ja mam remont szkoly i sklepik jest zamkniety, ale mi nie smutno bo, i tak nie bylo nic fajnego.
U mnie w szkole sa 2 automaty:
1-Herbata/Krem Czekoladowy/Sheik
2.-Pepsi,Cola,Fanta.
A W Sklepiku to Zapiekanki,Hamburgery,Hot-Dogi.Czekolady i slodycze ;)
Sopranic
22-10-2009, 17:25
U mnie w nowej szkole,w sklepiku(cafe bar)są hot dogi,hamburgery,i słodycze.A także kawy i bułki jogurtowe.Myślę że będę tam często zaglądał.
LudziO #15
22-10-2009, 20:11
U mnie są Bułeczki ;D:D:D Chipsy , Batoniki :D :P itp :D Nic Ciekawego :<
.Gonzalo.
22-10-2009, 20:38
U mnie jest wszytko to co w normalnym sklepie tylko wszystko o 30 % droższe :(
Precision
22-10-2009, 22:06
A u mnie był sklep i nie ma bo i ponieważ stwierdzili że gim się wpycha w kolejki tym z podstawówki i że wgl nie ma to sensu, więc musimy na przerwach wywijać się do spożywczego 3 min od szkoły ;x
Lechista92
25-10-2009, 11:20
U mnie w technikum nie ma sklepiku szkolnego. Są tylko maszyny z batonami i ciepłym piciem tj. herbata, kawa itd. Jest też Pani sprzątaczka Gabrysia, która sprzedaje szlugi na sztuki ( w tym miejscu gorąco ją pozdrawiam, ps. w poniedziałek niech Pani ma LM'y Lighty ) :) Koło szkoły mam kilka sklepów, więc mi to nie przeszkadza, że nie ma u mnie sklepiku szkolnego. :rolleyes:
A w moim glupawym* katoliku
nie ma:
ani altomatow
ani sklepiku
dwa razy na rok szkolny sprzedaja jakies ochydne ciasta
porazka nie ?:(?
Pablosikk
13-11-2009, 15:51
u mnie sa pizzerki sa 2 do wyboru bez pieczarek za 2 zl lub z pieczarkami za 2,30zl i jest duzy wybor bulki 3 rodzaje drozdzowek duzo itd chipsow picia tez mozna kupic ogolnie spoko sklepik tylko troszku drogi xD
Jestem Kulturalny
13-11-2009, 16:35
u mnie w szkole jest spożywczy .
.vimpex.
13-11-2009, 16:46
U Mnie jest wszystko, papierosy, wódka, byłe[C]ki, picia ;D
NOrmalnie sklepik full wypas pomidoras.
'Oxidosis'
13-11-2009, 17:14
U mnie jest sklepik w którym najlepsze są gotowe bułki z serem, sałatą itp oraz różne słodkie bułki. Aha i są cukierki sprzedawane 10 gr/sztuka takie klejące i gumowe, które uzależniają :D Oczywiście słodycze oraz picia typu pepsi, fanta też są, ale to pomijam.
U nas i tak praktycznie nikt nie chodzi do sklepiku, bo szkoła będąc w centrum Wrocławia posiada pełno sklepów na około, dlatego na przerwie zawsze się idzie do żabki oraz częściej do takiego mniejszego sklepu, gdzie jest tanio a dobrze xd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.