PDA

View Full Version : Zima i rook ?

Zrazik
15-10-2009, 15:11
Witam.
1.Siedząc na kibelku wpadłem na taki pomysł by na rooku została dodana mała zimowa wyspa. Wyglądała by ona tak.
Przed:http://i35.tinypic.com/6j261i.jpg
Po:http://i35.tinypic.com/33kfwpe.jpg
2.NA wyspie tej zamieszkiwał by Mikołaj wraz z Panią Mikołajową.
Pani Mikołajowa była by npc który sprzedaje śnieżki a Mikołaj by zlecał nam zadanie by przynieść mu sopel lodu który porwał mu Rook Yeti.Gdy to byśmy zrobili ,dostawali byśmy 1 prezent (od k armora do sl i dsm ) lecz sopel wylatywał by tak jak broszka z apocalipto.
3.http://i33.tinypic.com/351xovr.gifRook Yeti
Hp: tyle co Demon rooker
Exp:25k
Resp: co 15 min
ilość: 1
Loot: Sopel(Niezwykle rzadko), śnieżka (0-4), Aol(bardzo rzadko), steal boots(rzadko), c armor (rzadko) k axe(czesto) k legi (Rzakdo) k armio (Często) itp.
Summonuje: 2x zwykłe Yeti
Wali: z ręki np:od 50-350 i 1 na jakiś czas Snow Stormem

to moje propozycje mam nadzieje ze któraś wam przypadnie do gustu.
Proszę nie pisać tekstów obraźliwych.

@edit
Jezeli cos wam nie pasuje to piszcie xd

Wściekle Pięsci Węża
15-10-2009, 15:24
Moim zdaniem bardzo w porządku pomysł . ; D Jestem za : >

Druid z Armi
15-10-2009, 15:24
jestem, za, ale rook yeati musial by widzieć niewidzialnych bo zwykle yeti nie widzą, fajnie by było ;d

Metaxa Grzesiek
15-10-2009, 15:32
Pomysł bardzo fajny :>
Kolejna osoba co coś wymyśliła na kiblu xD

Bondi
15-10-2009, 15:32
Ale ten Mikołaj na czas świąt, czy na stałe? Jak na czas świąt to jestem na tak. Nie tylko na Rookgardzie by się to przydało, ale również na Mainie. Chociaż troszeczkę tego klimatu zimowo-świątecznego i chce się grać ( :

ronida
15-10-2009, 15:34
A po ile by walił z ręki?
Tak po tysiaka? Rook jest fajny, ale nie wiem czy potrzebny jest taki potwór.

Xavian
15-10-2009, 15:42
Spoko pomysły, przydałaby sie taka wysepka i jakis new monster na niej i quest:) Jestem na TAK.
Pzdr

Wolly
15-10-2009, 16:11
A po ile by walił z ręki?
Tak po tysiaka? Rook jest fajny, ale nie wiem czy potrzebny jest taki potwór.

Po 1000 to chyba przesada.

#topic

Myślę, że przyda się takie urozmaicenie, nie tylko na rook'u.
Może ten pomysł, nie jest zbyt doskonały, ale sam fakt, czegoś takie klimatycznego jest ok.

Nieznajomy
15-10-2009, 16:15
Jestem na tak ale czemu tylko na rooku na mainie tez :D

ronida
15-10-2009, 16:19
I tak jak pare up.

Tylko na okres zimy, czyli w sumie już by mogło być włączone xcgfDFD

Goracyy
15-10-2009, 16:48
1000 z fista moze nie dobrze ale rozlozyc to na 300 z fista i 200 ue 200 exori i trzeba bedzie teamem chodzic co doda temu ots'u troche smaczku z rl i tych fajnych wypadow kilkuosobowych. A co do summonow to moze ich nie byc :s

KaZeK
15-10-2009, 17:07
Jak najbardziej jestem na tak.

Przydało by się coś zmienić w wyglądzie rooka.

Dojście można zrobić takie że po prostu z zimna morze Tibijsie zamarznie (lolufka) i będzie można po nim przejść a gdy będzie się robić ciepło zacznie topnieć ;)

Kumpel Armii
15-10-2009, 17:47
Bardzo dobry pomysł! Lekko do dopracowania, ale jest ok.
Zważając na to, iż DLe dają 15k expa, a ten 25k to expowisko powinno być od 150lvl
Pozdro! :D

Demrumrus
15-10-2009, 17:53
Mam propozycje aby nie rzadko jednak wypadał aol bo tam pisało nic a rzadko ale nie za bardzo powinno być.

Anade'$
15-10-2009, 18:52
Super pomysl :)
Gram na rooku i milo by bylo dostac np. Sniezki jako prezet :)
Jak najbardziej na TAK ! :D

@edit
Bramka do mikolajkuf byla by od 15~ ? Moze 30 ~ ? Zeby nooby nie robily noob charow :)

Witam.
1.Siedząc na kibelku wpadłem na taki pomysł by na rooku została dodana mała zimowa wyspa. Wyglądała by ona tak.

Kibelek robi swoje ;>

Splaxor
15-10-2009, 19:35
Widzicie jakie fajne propozycje można wymyślić na kiblu :) Teraz wszyscy na kibel i pisać propozycje.

@topic
Wszystkie trzy propozycje mi się podobają. Tylko przy loocie z RoomYeti AOL mógłby też wypadać rzadko, aby jego cena drastycznie nie spadła.

P.S Ja nie myślę o Tibii siedząc na kiblu, ale jak sobie wolisz :D

*^*Hunterpall*^*
15-10-2009, 19:39
Mysle ze calkiem fajny pomysl:)
Ciekawe czy ktos by lootnal ten sopel przez cale swieta xDDD

marcelllo _/
16-10-2009, 20:44
Jestem za wszystkimi propozycjami, tylko jeżeli będzie to na czas zimy ;)

Ogólnie pomysł fajny, lecz do dopracowania :)

Seth Drut
16-10-2009, 21:20
ciekawy pomysl ;p
ale trzeba dopracowac. zly loot troche ;p

Janq18
16-10-2009, 21:27
Haha to ma być propozycja? Taką propozycję to o kant dupy roztrzaskać... Wielce się k... urobiłeś, wymazałeś gumką jakiś księżyc i to wszystko? Wy wszyscy macie "genialne" pomysły ale żeby swój pomysł poprzeć zrobioną od 0 mapą to już ciężko co? Myślicie, że administracja wprowadzi jakieś zmiany na podstawie waszych urojonych wizji? Tfu k.... nieroby

Tygrys
17-10-2009, 09:48
Niestety, ale ostatnio usunąłem właśnie ten śnieg z Rooka, tak że już go nie będzie.
Co do wyspy, to raczej nie możliwe, ponieważ nie ma dla niej miejsca... A to co Ty tam sobie wymazałeś - nie zmieści się tam! Inaczej to wygląda na screenie mapy, niż w edytorze.

Sama propozycja też nie jest aż taka dobra, wymaga dopracowań. No i loot - przesadziłeś...

Z bólem serca muszę napisać - odrzucam.

P.S
To, że ostatnio robiłem, to co chcieliście na Rooku, nie znaczy, że teraz będę pracował tylko nad mapą dla Rookstayerów! Dać wam palca - weźmiecie całą rękę...