View Full Version : Ultimate Weapon
Co sądzicie o tym przedmiocie?
Zdjęcie wraz z opisem:
http://img378.imageshack.us/img378/8551/ultimate.png (http://img378.imageshack.us/i/ultimate.png/)
Opis znajdziecie w dziale:
Przedmioty (http://armia.toproste.pl/items.php)
Zobaczysz przy następnym Update zapewne. >_>
Mortalix
15-10-2009, 19:30
Tak samo jak było z kapturkiem - najpierw pojawił się na stronie, a później się dowiadywaliśmy co i jak. ^^
Trzeba poczekać. : }
Cieszę się, że ekipa nie ograniczyła się tylko do tych amuletów. : }
^Pih śmieciu
Po co cytujesz każdy mój post skoro moje IQ podobno wynosi 0?
Chcesz pokazać, że masz IQ 1!? :C
Tak samo jak było z kapturkiem - najpierw pojawił się na stronie, a później się dowiadywaliśmy co i jak. ^^
Trzeba poczekać. : }
Cieszę się, że ekipa nie ograniczyła się tylko do tych amuletów. : }
Cieszymy się razem z tobą ^^ Jest fajnie?
Skoro jeszcze nie ma tego przedmiotu a update już był? WTF? Będzie następny?;>
Assassin Mateusz
15-10-2009, 20:23
Bycmoze zrobili cos wkoncu dla ed/ms...
Ale wcale bym sie nie zdziwil jakby byl dla wszystkich profesji ;d
sqlterpa
15-10-2009, 20:23
No ciekawe co to będzie. Tylko tak trochę mi się zdaje, że 'przedobrzają' to Apo. Jakieś nie stworzone itemy jakieś ulitmate coś tam. Nie mowie że mi się mi to nie podoba lecz nie za dużo tego jak na raz? Widziałem w ostatnich dniach na game chacie gracze wypisują wiadomości w stylu "Z Apo robi sie mazurek moze lepiej od razu dac penigasy itp?" :rolleyes:
pewnie daje 30% do siły i respi się gdzieś od czasu do czasu na mapce :)
pewnie daje 30% do siły i respi się gdzieś od czasu do czasu na mapce :)
Właśnie... na mapce ..; c
Mapka nie jest taka mała :D.
Ciekawe co to za broń(?). :)
Ja myślę, że jest to broń dla wszystkich profesji, która zależnie od profesji posiadającego gracza, przeobraża się w jakąś fajną broń dla danej profesji xD Chyba coś takiego. Tak myślę. ;p
Ciekawe, może jak sie na to naciśnie tworzy sie GM? ; O
pewnie quescik bedzie tez sadze ze dla kazdej profy ; ]
chyba zly dzial ;s
Wolly powinien dostać rangę "Arcyzbieracz zielonych kfadratóf" za tematy w tym dziale :D
A tak ogólnie to myślę tak :
-Będzie to najlepsza broń na servie
-Będzie dla każdej profesji
-Dostępna po wykonaniu arcytrudnego questu (coś jak kaptur tylko trudniej)
-Być może będzie respić się w określonych przedziałach czasowych (np. co 3 dni)
-Możliwe że broń wejdzie z kolejnym up'kiem albo też już jest tylko nikt się na to nie natknął (mało prawdopodobne)
Sadze iż jak bedzie dostepny quest i go zrobisz to sie dowiesz. A teraz exp exp i jeszcze raz exp zebys mogl go wykonac :)
Seth Drut
17-10-2009, 18:30
ja mysle ze to bedzie jakas bron dla wszystkich profesji..
fajnie by bylo zeby dali jakiegos questa na myslenie troche, a nie tylko wchodzisz- zabijasz- bierzesz nagrode- wychodzisz ;<
Zapewne broń już jest, ale bedziemy powoli odkrywać, jak ją zdobyć. Pewnie tak, jak w przypadku kaptura, beda podpowiedzi na jakimś najeździe.
Pozdro.
marcelllo _/
20-10-2009, 19:27
Ja mogę się założyć, że będzie to loot z jakiegoś potfora ;D I będzie to broń którą będzie mógł używać każdy. Knight będzie pewnie walił na 3 sqm dalej, ms/ed jako rózga nowa a pallek spir albo cóś ;)
Dla mnie nie tyle istotne są właściwości itemu, co sposób w jaki zrobią quest. Jeżeli to będzie takie gówno jak kaptur wejdź>>zabij>>wypad to szkoda grać na tym otsie. Porządny quest to taki, który po updacie wykonany został dopiero po miesiącu-dwóch, polega na myśleniu i "sporym" wysiłku. Powinno się również uniemożliwić czyszczenie takiego questu, np rozmawiasz z NPC, przenosi Cię do sali z nagrodą i automatycznie nie możesz wejść drugi raz...
Marcin <3
18-11-2009, 19:57
pewnie lepsze cos co daje mane. xD
albo ostatnio nazekaliscie tyle na bron ms/ed i zrobil wam o wiekszej slie xD
Na razie jest chyba tylko widoczna w skarbcu na ank. W honorowym środkowym miejscu więc chyba będzie to nie byle co :) Mogli by coś więcej powiedzieć, dać powąchać możliwości żeby ślinka nam pociekła...
Na razie jest chyba tylko widoczna w skarbcu na ank. W honorowym środkowym miejscu więc chyba będzie to nie byle co :) Mogli by coś więcej powiedzieć, dać powąchać możliwości żeby ślinka nam pociekła...
HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH HA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ty dziecko jesteś napalone na Tibię! :O !
#Topic
Ta, ciekawe, ciekawe. Pewnie daje niesamowite światło takie jak wosso. : /
ciekawie brzmi ale na czym go bedzie mozna nosic xDD on jest w domku na ank(piramida z kapturami s setami i najlepszymi broniami)
Podejrzewam że już to jest na naszym Otsie ;) Leci np z co 10000 Miniona :O
Fajnie by było gdyby dropała 4x rzadziej niż brocha z jakiegoś wyjebanego potwora (hp tyle, a nawet więcej niż Minion i hity Omena :p). To by było coś mieć taki item :D:D
Ale kurde dlaczego ciągle robią questy dla h lvli ? A low to kurcze co ? Jacyś inni są ? Może by zrobili wreszcie jakiś quest od 600+ albo 800 a nie tylko 1,5k i wyższe...
@Top. Jak ktoś będzie miał to zobaczymy co to jest, dowiemy się więcej o tym przedmocie.
Cze..
racja co chwile sa nowe questy na 1,5k + najlepiej byloby gdyby sie wypowiedzial jakis GM:
1. kiedy bedzie quest dla mniejszych lvl?
2. co daje ten przedmiot... troche bardziej opisac niz na stronie
Dopalacz
19-11-2009, 13:54
Amuś dlatego że na 500lvl i tak wszyscy laatają w s set klapy na 700 maja bron z qod s set i klapy i nawet bh .. na 1200-1500 klapy bh qod perfect kaptur , dlatego quest musi być dla h lvl .. nowa bron jak by dali od 500lvl to ile by było warte 10kcc?
Fajnie by bylo, gdyby ta "Ultimate Weapon" byla tylko np. na jakies 10-30 min jak sa ringi, czy cos ;d wtedy by byla cos warta. Ooo i jeszcze zeby np. sie na mapce w roznych miejscach respila co jakies 3-5 dni ;d Bo tak, to spadnie z ceny raz dwa ;x Zeby to np. byla jakas zaje***cie mocna bron ;dd
Zobaczymy;))
Podobno się to respi gdzieś na mapie;))
Może już jest?;d
Master Sio
19-11-2009, 17:15
Ja mysle ze to bedzie dodatek do m macy g bolta i s wanda.
Np m maca zrobi sie bezprzewodowa i bedzie walic opszarowo ./
g bolt bedzie silniejszy
s wand szczerze w dupie go mam.
Marcelllo
19-11-2009, 18:36
A ja myślę, że to będzie broń którą będzie mógł używać każdy, lecz każda profesja będzie inaczej go używać ;)
Jedynie ciekawi mnie to, dlaczego jeszcze nikt nic o tym więcej nie wie :/
Co do kilku osób wyżej - co do questów dla low lvl'i to mogą wam dać quest na mpa :D
A tak serio to mogą dać jakiś nowy armor lub hełm ewentualnie respy lub dostęp do czegoś :D
handlarz_narkotykow
20-11-2009, 07:43
No ciekawe co to będzie. Tylko tak trochę mi się zdaje, że 'przedobrzają' to Apo. Jakieś nie stworzone itemy jakieś ulitmate coś tam. Nie mowie że mi się mi to nie podoba lecz nie za dużo tego jak na raz? Widziałem w ostatnich dniach na game chacie gracze wypisują wiadomości w stylu "Z Apo robi sie mazurek moze lepiej od razu dac penigasy itp?" :rolleyes:
Zgadzam się z toba, zaczeli tworzyc teraz non stop nowe rzeczy na 7.6 a o 8.42 zapomnieli na amen..
Paladyn Zabijaka
20-11-2009, 09:21
Wszystko będzie jasne za jakiś czas. Nie martwcie się i tak go nie będziecie mieć:confused:
.Panicz.
20-11-2009, 14:52
Dobrze by było żeby jakiś GM się wypowiedział.
@Up. Nie bądź taki pewien :p o kapturze też tak mówili :)
Demon Huntter
20-11-2009, 15:33
#up
niby gdzie ? :/
#topic
napewno cos ciekawego ...
poczekamy zobaczymy , zycie! XD
Lord Morgan.
20-11-2009, 15:45
trzeba czekac do update i bedzie wiadomo ale napewno bedzie to dla h lvl ; )
a Może to runka?
do bicia znaki znaki znaki
Niech dają quest na to jak najszybciej bo każdy już chyba sie nie może doczekać...
kipslips
09-12-2009, 11:21
prawdopodobnie ten przedmiot wejdzie przy kolejnym update, juz nie moge sie doczekac :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.