View Full Version : Hockey, ?adna bramka.
No więc ten.
http://www.milanos.pl/film.php?cat=23&id=70788
Gość ma 9 lat :D
Salik Shoter
16-10-2009, 18:17
LoL Jaki zgon. niezly jest :D Tesh tak kcem :<
No, tylko ciekawe ile razy próbował. To nic, wyćwiczyć do perfekcji jedno zagranie. A bramkarz? Afaik powinien wykonać ruch ręką i próbować łapać do raka. Podstawione to wszystko myślę. Ale mimo wszystko należą się chłopaczynie gratulacje : D
Selinara
16-10-2009, 19:01
Skoro ma do tego zamiłowanie, to się nie dziwie, mam qumple który napier**a tak w kosza... Pewnie jest to jego pasją, i uczy się od małego.
Seth Drut
18-10-2009, 09:38
lol... on ma 9lat? xD
duzo razy musial probowac chyba
Tak samo jak Krajon :D uważam, że troszkę to podstawione. Bardzo ładnie to wyszło, ale gdybym ja tak się obrócił na łyżwach to zbieram zęby z lodu :D
Może za 10 lat usłyszymy o nim.
To wcale nie jest trudne..., ale w wieku 9-ciu lat, niektórzy to nawet dobrze na łyżwach nie umieją jeździć, a tu taki strzał.
Znowu nie dziwie się, to jest kanadyjcyzk, nie ma co porównywać hokeja tam, a hokej w Polsce.
mlody ma talen duzo musial trenowac;o
PS: podnieta ze masz mnie w opisie... nie wiem co w tym smiesznego:| dobrze sie wypowiedzialem i tam jest "-" zeby wypowiedz miala sens ale gz za zajawke
Krulowiec
25-12-2009, 13:57
@Merol
Tez tak sadze, Hockey w Kanadzie jest bardzo rozwiniety, jest duzo lodowisk, dzieci cwicza od małego.
@topic
Wydaje Mi sie, ze bramkarz jakby nie wykonał zadnego ruchu, moglby jakos probowac to złapac/wybic.
W Polsce też trenują od małego, tylko tam są treningi intensywniejsze...
U Nas są treningi po 1h, a już w Kanadzie 2h, więc tutaj widać róźnicę.
Pampalini
25-12-2009, 23:51
@Up
dodaj do tego że w NHL czy też innej lidze zagranicznej np Rosyjska po przegranym meczu zostaje na lodzie i trenuje :) tam trenerzy z niczego robią gwiazdy i to mnie zastanawia. Co do bramki, bramkarz był zdezorientowany więc nie miał szans w wyłapaniu tego krążka rakiem ..
O prze koks, nie do obrony. W ogóle trudno zauważyć coś takiego kiedy w sekunde strzela krążkiem do bramki
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.