Zaloguj się

View Full Version : Help plax obczajcie

Salik Shoter
16-10-2009, 18:12
Witam mam spory problem. Wczoraj wieczorem grajac w COD2 mialem super grafike alls migalo a teraz? dzis wlacam i co? zesrana grafika i wysokie pingi. z pingiem sobie poradzilem ale co z grafika : / zainstalowalem dzis tylko cs ale odinstalowalem bo myuslalemz e to przez to. ale to nie to. Prosze kogos ogarnietego w te sprawy o pomoc oczywiscie Dam ++

@down nom mialem napisac wysokie x D a teraz mam niskie. zaraz obaczaje ta stronke i editne

@edit. napisalem an tym forum zobaczymy co ciekawego tam odpisza. oczywiscie reput polecial do ciebie :)

Mortarius
16-10-2009, 21:22
Do kogo ty piszesz ? : o Nikt tego tematu nie skomentował o ile dobrze widze ;d Autyzm ? Żeby nie było offtopa to też tak miałem ale w CoD'y 4 po zrobionym update pb.Nic nie musiałem robić samo się 'naprawiło' xd Aha i jeszcze jedno,naucz się pisać ;sss

Tico
17-10-2009, 11:00
Jeżeli chodzi ci o to, że jak uruchamiasz grę to włącza się tryb "bezpieczeństwa"(nie wiem jak to nazwać dokładnie) w każdym razie grafika zmienia się na najsłabszą i rozdzielczość na najniższą z możliwych to musisz dostosować ją jeszcze raz do swoich potrzeb i następnym razem nie klikać "tak" na tym okienku http://i33.tinypic.com/1608lqv.jpg. To jest z CoD WaW więc może się treścią troszkę różnić.