View Full Version : Serwer pvp.
Witam!
Dziś wpadłem na pomysł, aby utworzyć serwer pvp, mianowicie chodzi mi o to, żeby logując się mielibyśmy do wyboru każdą profesję z np. 800 lvl'em i podstawowym eq. Nie wiem, czy taka propozycja była. Co o tym sądzicie?
Do dupy.. już lepiej jakiś serwer z exp x100 z wiekszymi skillami, mlvlem, lootem itd...
Jestem na NIE!
Nie Nie Nie
Były juz takie pomysły
nie będzie 2 serva 7.6....
Mortiis wyraźnie napisał.
marcelllo _/
16-10-2009, 20:41
Do dupy.. już lepiej jakiś serwer z exp x100 z wiekszymi skillami, mlvlem, lootem itd...
Jestem na NIE!
Zgadzam się w 101% ;)
Tylko PvP enfo 4 fun ;)
Mortalix
16-10-2009, 20:45
W sieci jest bardzo wiele OTS'ów takich jakie opisałeś więc po co Mortiis ma stawiać takie gówno? ;C
Głupi pomysł...
Ojeju ... Nie rozumiecie, ze nie bedzie juz innego 7.6 ? Nawet ts ( Narazie ) ? :<
Mogli by zrobic, ale nie pvp ... Np. ts po tym jak bedzie faza 3... Pewnie ostatnia... Chodzi mi o apdejt ...
Seth Drut
16-10-2009, 20:52
bez sensu..
zrob 800lvl i sie baw z inymi pvp ;p
sqlterpa
16-10-2009, 20:53
Daj spokój. Dość że są te servery 8.42, na których praktycznie nikt nie gra to po co dodatkowy server, na którym by najpierw grało po 200+ osób a potem liczba by spadała do zaledwie 30 osób (np. tak jak na Roxie). Ofc jestem na nie;)
Mysle ze to dobry pomysl po ostatniej fazie update powinni zrobic taki test server jak byl kiedys :)
Popatrz sobie na listy ots w polsce . Sa juz podobne podroby apo . Zaczynasz z 1k lvl i sobie pekujesz .
@Top.
Jak najbardziej na nie .
Serwer 7.6 nie powstanie, bo na APO nie było by dominującego serwera. Część by się tak przeniosła i max graczy na obu serwerach było by 150.
Jestem na NIE!
Niestety Signed.
Wolał bym serwa z h-expem pod 7.6 niż takie cos.:)
Przekonaliście mnie, ja także na NIE.
Dlaczego? Z tego samego powodu jak prawie wszyscy up, są już takie serwy, więc po co nowy. Jak będzie taka potrzeba to Mortiis postawi test serwer i będzie się można chwile pobawić, a tak to nie.
A wiecie co ja bym wolal? Reset postaci na 7.6 mimo tego iz mam 1400 eka :) Zaloze sie ze odrazu zrobila by sie mila atmosfera tylko ze trzeba byloby przypilnowac cave botow :)
Gdyby Mortis postawił czwarty serwer, o którym piszesz to mogłyby być małe problemy. Lagi, crashe i debugi byłyby na porządku dziennym :P
@do autora
Pozdrów Nemtora od starego kumpla z Aldory :)
Ja tam wole, aby Mortiis popracował nad normalnym 7.6 niż nad jakimiś "PVP". Apo też masz PVP więc nie płacz, okej? jak nie potrafisz wbić 800 lvla zapraszam na mazukra.
Jestem na NIE!
A potem płaczecie, że ledwo z dp wyjdziecie i padacie.
Ja popieram Romka, reset postaci xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.