View Full Version : Powiekszenie respow msc
Gosiunia2.0
17-10-2009, 10:33
Moja propozycja jest dodanie nowych expowisk z mistic scarabami po 2x albo i 3x gdzies obok tych istniejacych na cod
Jestem na Tak
Duzo osob by chcialo na nich expic ale one sa zajete 24h na dobe, a nawet jak sie ma juz respa to i tak sie ktos wbije i nie da sie normanie expic.
Wieksze expowisko z nimi byloby duzym +
Jeszcze są respy na Ank po 1x. Powinni dodać jakieś 3x, na COD może normalnie expić tylko jedna osoba, nie wyobrażam sobie, żeby latać tylko po dwóch respach.
sqlterpa
17-10-2009, 11:16
Mogli by zrobić taki big resp. Coś w stylu tego big respa Umów na ank co nie dawno wszedł w życie;)
Nie.. to jest typowo potwór dla loota. Chcesz poexpić? Idz na flubbery, bally.
Oczywiscie, ze jestem na tak ... Na takim 700 + szczerze nie ma gdzie expic ... Jedynie ze sio na quennach bo wszedzie wolno idzie ... Jedynie po 2x msc ... Ale wciaz sa zajete... ;<
Kapitan Alkohol.
17-10-2009, 11:19
Tak, ale wtedy loot musiał by być obniżony.
Seth Drut
17-10-2009, 11:25
oczywiscie ze tak!
na cod nigdy chyba jeszcze nie mialem respa dla siebie ;x
>>Vegos<<
17-10-2009, 11:45
oczywiscie ze tak!
na cod nigdy chyba jeszcze nie mialem respa dla siebie ;x
święta racja :D
@Topic
Tak. bo nie ma gdzie expić.. !
@Down
to gdzie ? Ank-zajęte i strasznie daleko. W CoD każdy expi. To gdzie ?!
Mortalix
17-10-2009, 13:27
^up
Jest gdzie expic tylko trzeba umieć się rozejrzeć. ; s
^Topic
Jestem na nie.
Jest dużo respów z różnymi mobami i mało graczy (biorąc pod uwagę doświadczenia z przed chociażby 2 lat) więc sądzę, że spokojnie dacie radę poexpić.
Paladyn Zabijaka
17-10-2009, 14:50
Jestem na Tak. Przynajmniej na czymś może poexpie.:D
A może by zrobili taki zielony kwadrat 40x40, na którym by dali same bally? Co wy na to?
Gówno, jestem na NIEE
Nie.
Jest ciężko zdobyć ten resp tylko dla siebie ale to potwory dla loota a nie dla expa.
Jestem na TAK. Na COD respy po 2x są praktycznie ciągle zajęte... :)
Kazdy pisze ze to potwor dla kasy, a sie okazuje ze wiecej kasy lootne na flubberach niz na msc...
Powiekszenie respu to nie musi byc odrazu rozbudowanie go niewiadomo jak. Dobrze by bylo zeby kawalek dalej byly tez takie 3-4 kawalki po 2x msc i juz by mogla druga osob expic i resp bylby bardziej osiagalny przez graczy.
Nieznajomy
18-10-2009, 09:15
Jestem na tak przydalo by sie zrobic takie respy bo ciagle zajmuja 1300 lvle tam... :/
Nie.. to jest typowo potwór dla loota. Chcesz poexpić? Idz na flubbery, bally.
Zgadzam się. Chcesz szybko expić to nie będziesz dużo zarabiać. Chcesz dużo zarobić nie będziesz szybko expił :]
Msc jest potworem do loota jak ktos napisal up jak chcesz expic idz na flubery,bally etc.
Tak się składa, że niedawno zacząłem robić nowe respy msc ;s
No i już niedługo będą, gdzieś niedaleko miasta Ankaros.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.