Zaloguj się

View Full Version : Trzy ma?e zmiany w mapce City i Ev.

Arystoteles
17-10-2009, 17:18
1. Nie wiem jak wy ale irytuje mnie kratka ściekowa która jest wejściem do 8 dużych domków pod City, uważam że byłoby trzeba coś z tym zrobić , zmienić ją w schody lub w drabinkę i trochę zmienić pomiędzy nimi mapkę bo jest to centrum City a wygląda tak beznadziejnie może się się mylę jak tak to proszę wyprowadzić mnie z tego błędu.

2. Moim zdaniem w ev brakuje jakiegoś konkretnego respa, najlepiej jakby statek był niedaleko tego miasta typu (kliknij na wiosło) i przenosi Cie na respy mistic scrabów i monster skieletów. (Respy nowe) Lub chociaż MSC.
Nie musiały by być jakieś wielki te respy, chociaż 3 respy po 3msy , i 3 respy po 2 msc. Na dosyć że byłby na ev mogły by być płatne symboliczne 1sc.

3. Zwiększenie questu temple (skrzynia w światyni od 15lvla) z 3cc na 3cc 100sd , 100uhow , 100 manasków.

Gaston
17-10-2009, 17:20
No tak

mi się podoba 2 i 3 pomysł

bo teraz w evul prawie nic nie ma.

Fraelek
17-10-2009, 17:21
1. Musieli by całe otoczenie tego wymienic, bo inaczej chujowo by to wygladało .

2. Ev jest miastem typowo dla poczatkujacych faccow. Nie potrzebne sa tam respy msc etc.

3. Były juz takie propozycje . I wszystkie wypadły negatywnie

@edit.

Mam jeszcze jedna propozycje .

4. Chodzimy do szkoły i uczymy sie ortografii.

Wolly
17-10-2009, 17:24
W ogóle te propozycje nie przemyślanie.

Bez sensu, przecież to w niczym nie przeszkadza, mogłeś dodać chociaż jakieś pomocnicze zdjęcie.

Takie rozwiązanie kojarzy mi się z OTS'ami typu: '9999x exp', jak mają być respy to chociaż jakieś ambitne.

Nie! Taka wartość na początek jest ok.

#Co do sondy.

Nie pisze się:
rzadne tylko żadne.

Duff
17-10-2009, 18:12
Mi osobiscie podobaja mi sie 2 propozycje 2 i 3. Na evul przesiaduje sie tylko w trainerach badz sie pekuje wiec warto cos zrobic.

Seth Drut
17-10-2009, 18:57
propozycja 2 jest dobra ale za duzo roboty z tym
zreszta to by byl kolejny teren na bota ;/
i z pacc oczywiscie ;p

ronida
17-10-2009, 19:23
Każda propozycja NIE
Nie, ponieważ to może ma być tak specjalnie, np. to mają być jakieś ukryte bogactwa albo coś takiego. Nie ponieważ to jest wyspa dla początkujących, a tam zawsze stoją puste respy kingów. A nie lepiej dać tam pandemke, i 5kcc na nimfe? ofc. że nie

Kewins
17-10-2009, 19:28
Propozycja numer 2 jest ciekawa. Mogłbym zapłacić te 100 cc (w kilkanaście minut się zwróci) za wejście na 2x msc.

@Topic.
Propozycja nr 2- TAK

Neku$
17-10-2009, 19:33
jak @up
propozycja 2 jest dobra można by nawet dla pacc tylko zrobić, wtedy może respy na ank, cod by nie były tak zapchane

Marek
17-10-2009, 19:45
A ja jestem za propozycja nr.3 , wiem , że na apo łatwo o kasę i szybko się ją zarabia ale 3cc na start to naprawdę mało jest.
Może i niech zostaną te 3cc ale dałbym za to dodatkowo np.
Knight - 200x uh
Palladyn , druid , sorcerer - 200x mf

To byłoby ułatwieniem , gdyż np. knight z 200x uh już może wyciągnąć jakiegoś lota np. z dragów albo czegoś innego.
To samo tyczy się ms , ed , rp

I nie mówcie , że przez to z apo zrobiłby się mazurski czy coś innego bo zdecydowanie wielu graczy odchodzi z apo jak wyciągnie 3cc kupi coś , padnie i straci albo nie ma jak expić.
Dodam , że ogarnięty gracz da radę z tymi 3cc się wybić ale są tacy co dopiero zaczynają swoją przygodę z tą grą i są tak zwanymi "newbie"

A co do 1 i 2 propozycji jestem na NIE , co komu przeszkadza , że jest jakaś kratka a nie schody ?
A co do respów na ev też jestem na NIE , każdy tak gada , że na apo jest mało miejsc do expienia a jakoś kiedyś kiedy było 600osób online + 100 ludzie dawali radę a mapa była jeszcze mniejsza.
Teraz wbicie 500lv to jest praktycznie moment i nie mówcie , że nie.

Elite Filutek
17-10-2009, 20:48
1. Nie
2. Tak To Bardzo dobry pomysł przydał by sie jakis resp na ev bo tam ci nie ma praktycznie
3. Moze byc dobry pomysł

Osobisci jestem na 2 i 3 :D

..:DrUId FoRCe:..
17-10-2009, 21:02
Według mnie wszystkie propozycje są ok
<snoooooooooooookiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>

sqlterpa
17-10-2009, 21:25
Propozycja 2 jest fajna. Tylko że coś te MSC mi tam nie pasują. Najlepiej żeby to były jakieś potwory dla 100+lvli. Wtedy było by ok.;)

Jedras
17-10-2009, 22:16
Moim zdaniem 2 propozycja jest dobra koniecznie musz byc nowe respy ale nie tylko msc przydaly by sie jeszcze respy kingow bo niby ich jest duzo a zawsze na tych respach wchuj ludzi

Tajniak
17-10-2009, 22:44
Mi się podoba propozycja druga. By ożywiła ev i wgl. :)

Mortalix
17-10-2009, 23:24
Zaznaczyłem 'Rzadna propozycja nie jest dobra.' :}}}
btw raczej żadna. x d

1. - Niech sobie tak będzie. ; ooo
2. - Jak ktoś wyżej pisał to wyspa typowo dla małych lvli na faccu więc niepotrzebne takie respy.
3. - 3cc jest wystarczające i można z tym zacząć grę.

Tyle ode mnie.